2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
kesinlikle haklısın. birde çok emin konuşuyorlar doktor dedi falan diyince insan ister istemez tedirgin oluyor. bende bir iki kere burayı okudum kötü olunca dahada okumamaya karar vermiştim . ama yine dayanamadım başka duyguları birlikte paylaşalım istedim.
ama dediğin gibi ilk okuduğumda ne yalan söyleyeyim ben kötü etkilendim .
Cok oluyor bole seyler bnmde basima gelmisti hatta onceki hamileligimde skbti vrdi sordm diye bba hamile olmayanlr gozumuze hamileligini ne sokuosun dedilr bazilri ck anlayissiz

Ay sorma bende çok uyurum normalde şimdi sabahın ilk ışıklarıyla gözlerim bir açılıyo dön dön uyku yok :)
aynen canım ilk çocuğumda öğlene kadar uyurdum çok tembelleşmiştim eşim 1de eve geliyo yemeğe bi bakıyodu hala yatıyorum:KK70: ilkinde çok mide bulantım vardı tansiyon vardı uzun süre ayakta dursam bayılıyordum ayakta ütü bile yapamıyodum kansızlık vitaminsizlik ne arasan vardı :) bunda hiç mide bulantım yok biraz ekşime oluyo midemde sadece baş dönmem olmuyo istediğim yere tek gidebiliyorum oğlumun tam tersi oluyor acaba kızmı olcak ne :KK70:

Yani burdaki yormlrdan insan kasvete dusuor duymayanlrda vr daha oyuzdn dikktli konsmak lazmnkmseyi telasa dusurmemek lazm kac kisi sitres olp yazio bnm bulanmio blmem ne herkesn deiseblr insanlri bosuna psikolojilerini bozmayalm
Yok yahu strese görmeyin bence de. Bulantı bir kıstas değil. Benim çok arkadaşım oldu güle oynaya hamileliğini bitirdi gramda bulantısı falan olmadı. Ne özenmiştim ona. Olmayabiliyor yani değişiyor bünyeden bünyeye

Yok yahu strese görmeyin bence de. Bulantı bir kıstas değil. Benim çok arkadaşım oldu güle oynaya hamileliğini bitirdi gramda bulantısı falan olmadı. Ne özenmiştim ona. Olmayabiliyor yani değişiyor bünyeden bünyeye
Evet cnm insanlra bnu hissettiriyo bn konuya aciklik getireym dedm herkes karisti tedirgnlesti bianda

kesinlikle haklısın. birde çok emin konuşuyorlar doktor dedi falan diyince insan ister istemez tedirgin oluyor. bende bir iki kere burayı okudum kötü olunca dahada okumamaya karar vermiştim . ama yine dayanamadım başka duyguları birlikte paylaşalım istedim.
ama dediğin gibi ilk okuduğumda ne yalan söyleyeyim ben kötü etkilendim .
Bence burda birazda doktorların hatası var. Doktorlar yanlış yapıyor sormakla belki de. Oku bence. Sonuçta kanaması olanda bir ton insan var ve kötü sonuçlar doğduğu gibi iyide sonuçlanabilir. Ve kalp duyulduktan sonra da mesela bie arakads yazmis hafta sinra gitmis duyulmuyor. Bence yazmaktan ote etkilenemmek gerekiyor. hersey olabiliyor cunku. Bebegimize guvenrlim bence daha cok. Böyle mide bulantısı yok diye üzülmemekte gerekiyor. Keşke benimde bulanmasa ama böyle herşeye etkileneceksek geçmez bu 9 ay gerçekten.

aynen canım ilk çocuğumda öğlene kadar uyurdum çok tembelleşmiştim eşim 1de eve geliyo yemeğe bi bakıyodu hala yatıyorum:KK70: ilkinde çok mide bulantım vardı tansiyon vardı uzun süre ayakta dursam bayılıyordum ayakta ütü bile yapamıyodum kansızlık vitaminsizlik ne arasan vardı :) bunda hiç mide bulantım yok biraz ekşime oluyo midemde sadece baş dönmem olmuyo istediğim yere tek gidebiliyorum oğlumun tam tersi oluyor acaba kızmı olcak ne :KK70:
kuzum neden senin profilinde üzgün yazıyor?

İşe gitmesi gereken ve çocuğu olan arkadaşlara ekstra kolaylıklar diliyorum valla Allah yardımcınız olsun .
Benim ilk hamileliğim öğretmenim tatil de başladı . Kafamı kaldıramıyorum yastıktan , evin her hücresi kokuyor mutfak banyo yatak odası hiç farketmez
Yemek yapamıyorum yiyemiyorum bi garip haller
Ama bu bir kıstas değil bence sağlıklı gebelik için . Yukarıda da yazdım 1 arkadaşımın oğlu 5 yaşında gram bulantısı olmadı aşırı yemekten kusmuş 2 kez:) başka bir arkadaşım şuan 37 haftalık gram bulantısı olmadan geçti hamileliği

İşe gitmesi gereken ve çocuğu olan arkadaşlara ekstra kolaylıklar diliyorum valla Allah yardımcınız olsun .
Benim ilk hamileliğim öğretmenim tatil de başladı . Kafamı kaldıramıyorum yastıktan , evin her hücresi kokuyor mutfak banyo yatak odası hiç farketmez
Ama bu bir kıstas değil bence sağlıklı gebelik için . Yukarıda da yazdım 1 arkadaşımın oğlu 5 yaşında gram bulantısı olmadı aşırı yemekten kusmuş 2 kez:) başka bir arkadaşım şuan 37 haftalık gram bulantısı olmadan geçti hamileliği
Hem çocuğu olan hem de işe gitmesi gereken bir hamile olarak hayat çok zor diyebilirim :olamaz: neyse bugünümüze de şükür Sağlıkla kucağımıza alalım da bunlar da geçer :dua:

Ben ücretsiz izin vermiştim kendime şirketten :) şimdi 2 sene daha arttı ücretsiz iznim :) evet bu bir kıstas değil zaten. Doktorlar bulantıya soruyor ama belki de bebeğin kalbi atınca en temelinde bulantı başlıyor olabilir bu bir olasilik olarak değerlendirilmeli bence. Bulantısız da bitiren binlerce hamile oldugüna eminim. Ama çokta etkilenmemek lazım. Burda bebeğini düşüren çok kişinin hikayesini kalp atuşlarını bir daha ki gidişinde duymayan anne hikayeleri okuduk. Evet kötü tecrübeler ama bizde olacak diye bir şey yok ki. Hayat bu yarin önümüze ne çıkacak bilmiyoruz o yüzden anımıza şükrederek yaşamalıyız bence

X