2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Merhabalar,yeni katılanlar olmuş ne güzel.
Progestanı kullanıyorum hâlâ,yarın da kalp atışını duymaya sağlık haberlerini almaya gideceğim bakalım
Sizde de oluyor mu bacaklarımda bir ağrı masaj yapıyorum geçmiyor havaya kaldırıyorum olmuyor özellikle geceleri çok huzursuz ediyor. Onu soracağım doktora yarın. Bir de konuşuldu mu bilmiyorum lazere gidiyordum dudak üstü için uygun olur mu devam etmem bilemedim onu soracağım
Bende var o illet ağrı. Huzursuz bacak sendromu. Hamilelik sonuna kadar devam ediyor sonra bitiyor. İğrenç bir ağrı ama. Dün başladı bende de. Çok geçmiş olsun. Ne korkmuştuk kanaman olunca baksana bebeğin seninle. Çok sevindim güzel. Haberlerini duyduğum ixin

bi yandan yaptırayım diyorum bi yandan da aklına kötü şeyler getirme diyorum..
Ben böyle hır şeyin varligini biliyorum ve yaptirmazsam sonradan pişmanlıktan ölürüm sanırım. İlla kötü bir şey olacak diye bir şey yokta buda çocuklarımın sigortası iste. 4000 çok gibi duruyor ama nelere nelere harcamıyoruz ki. Telefonlarımızın fiyatı bile o kadar. Hem sadece kan hücresi alsalar 2500 lira saybirim. Ben doku da aldiraxagim o yüzden 4bin

Tek doktorla yetiniyormusunuz arkadaşlar. Birde başka doktora gitmeli mi bilemedim 2 hafta sonra gel kalp atısını duyalım dedi
Bence sorun yoksa doktor değişmemeli. Ama yedekte yine de bir doktor bulunsa iyi olur. Açil bir şey olursa pat diye gidip ona da sorabilirsin. Benim öyle. Bir doktorum var ama 2. De yedekte. Telefon numarası falanda var. Arar sorarım en kötü diyorum

Canim ben ocakta bebegim gelismedigi icin kurtaj oldum.o zaman doktorum bana sormustu mide bulantilarin basladi mi diye.benim de aklima yer edinmis bulanti=saglikli hamilelik.belki de hic alakasi yoktur ama benim bilincaltima oyle kodlanmis.
Bana da bunu tüm doktorlar sordu. Evet başladı diyince de tamam o zaman dediler som gittiğim doktorsa kalp atışı başlamıştır o zaman hadi bakalım bi dedi

Kapatir mi dersin kzuum son adet tarihi 14nisan AMA pko oldugundan kestirilemiyor kzuum buarada bana da bi cinsiyet tahmini yapar misin su kese olayi basta yuvaflakti fasulye degildi
Sol kese sağ kese olayına göre erkek geliyor sana da. Ama nedense bu olaya ben inanmıyorum. Çok saçma ve mantıksız geliyor. Bakalım kimlerinki tutacak bu sefer bu sağ kese sol kese olayında. Tamamlar bence. Geçen hamileliğim de arkadaşımın bebeği 2 hafta geriden geliyordu ve aradaki farkı kaparti beklenen günden önce dogumu oldu

Sol kese sağ kese olayına göre erkek geliyor sana da. Ama nedense bu olaya ben inanmıyorum. Çok saçma ve mantıksız geliyor. Bakalım kimlerinki tutacak bu sefer bu sağ kese sol kese olayında. Tamamlar bence. Geçen hamileliğim de arkadaşımın bebeği 2 hafta geriden geliyordu ve aradaki farkı kaparti beklenen günden önce dogumu oldu
Kzuum seninki nerde sag mi sol mu sende ne cikti bu hamileliginde:)Insallah kavusur kzuum gerci Benim normal dogum olur yine bise cikmazsada bakalim saglikli olsun farketmez zamani sagol kzuum

Ben böyle hır şeyin varligini biliyorum ve yaptirmazsam sonradan pişmanlıktan ölürüm sanırım. İlla kötü bir şey olacak diye bir şey yokta buda çocuklarımın sigortası iste. 4000 çok gibi duruyor ama nelere nelere harcamıyoruz ki. Telefonlarımızın fiyatı bile o kadar. Hem sadece kan hücresi alsalar 2500 lira saybirim. Ben doku da aldiraxagim o yüzden 4bin
maliyeti dediğin gibi nerelere verilmiyor o para..bi taraftan da ilerde keşke dememek var..eşimle konuşmadım hiç bu konuyu..

Kzuum seninki nerde sag mi sol mu sende ne cikti bu hamileliginde:)Insallah kavusur kzuum gerci Benim normal dogum olur yine bise cikmazsada bakalim saglikli olsun farketmez zamani sagol kzuum

kesenin yerini nerden biliyoruz o_O

Benim ki de solda. Bu sağ sol kesesi inandırıci gelmiyor ama nub teorisi bence çok gercek. 10..haftadan sonra anlaşılıyor oda.

kesenin yerini nerden biliyoruz o_O
Bak ultrason fotoğrafına ama 6. Yada 7. Hafta ultrasonu olacak. Kalbini duyduğun yabi. Orada bebek sağ da mı solda mi ona göre cinsiyet tahmini yapıyorlar.? Ama neden kızlar solda durmaz ki? Saçma geliyor bana. Mantık burunduremiyirum

Benim kese şekli de farklı tamda ortada gibi benimki ne oluyo bu hesaba göre acaba:dondurma:

Eklentiler

• 66A9E799-2C72-4F1F-A6E8-B4A0D6D84CC2.jpeg
    66A9E799-2C72-4F1F-A6E8-B4A0D6D84CC2.jpeg
    36 KB · Görüntüleme: 58
Dun gittim tatlim bi hafta once cocuk 6 7 haftaydi AMA dun 5 haftalik dedi kalp icin goruntusunu gorduk yanip sonen ama atisini duymadik canim kucuk diye acmadi..sende 3temmuzda haber et beni
Slm cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Bnde 5+2 diye gittim dr 4 veya 4,5 dedi sorn olmuor dedi sna bole olmasi normalmi dedi dr

Bende var o illet ağrı. Huzursuz bacak sendromu. Hamilelik sonuna kadar devam ediyor sonra bitiyor. İğrenç bir ağrı ama. Dün başladı bende de. Çok geçmiş olsun. Ne korkmuştuk kanaman olunca baksana bebeğin seninle. Çok sevindim güzel. Haberlerini duyduğum ixin
Evet canım baya korktuk o zaman çok şükür bugün. Sizler nasılsınız?

Benim kese şekli de farklı tamda ortada gibi benimki ne oluyo bu hesaba göre acaba:dondurma:
Bak işte bunu bilemedim :) bununla ilgili bir şey yok forumlarda. Cin takvimi yaptın mı? Sola daha yakın gibi duruyor ama. Hic bilmiuorum kuzum 10. Haftada gidersen doktora nub bakarız sende :)

X