- 20 Mayıs 2018
- 487
- 476
- 34
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.641
evet bebek kuzum. ve sola yerleşmiş. erkek mi hissediyordun? bakalım ne kadar doğru cıkacak su sağ kese sol kese olayı :)
6+2 iken ultrason görüntüsü. şu kesenin içinde hafif beyazlık var ya o nedir bebek mi sizce? daha önce yükleyecektim telefondan olmadı.
eh ben erkek hissediyordum ama çevremdeki herkes erkek hissediyorevet bebek kuzum. ve sola yerleşmiş. erkek mi hissediyordun? bakalım ne kadar doğru cıkacak su sağ kese sol kese olayı :)
sağ kese sol kese olayına göre de oğlun olacak :) hadi hayeırlısı diyelim. kızmış olabilir alttan baktırmasıgın için :) boşver sen bebeğin orada işte seninle. yakında pıt pıtları da duyarsın.eh ben erkek hissediyordum ama çevremdeki herkes erkek hissediyorvay be doktor bana ondan bahsetmedi. alttan baktırmadım diye kızgındı sanırım.
neden alttan bakmak istemisti? mecbur degiliz ki zaten, erkenden gidip alttan muayene olmak da pek cazip degil mantikli da gelmiyor acikcasi bana mesela. bence sen guzelini yapmissin:)eh ben erkek hissediyordum ama çevremdeki herkes erkek hissediyorvay be doktor bana ondan bahsetmedi. alttan baktırmadım diye kızgındı sanırım.
Canım çok normal bunlar sen bol bol yat yemegide dert etme ben ilk gebeligimde 4 ay kustum 6 kilo verdim sonrasinda istahim açıldı 20 kilo alarak tamamladim :) Oglumda masallah cok iyi doğdu son trimesterda beslenme cok etkiliyorRuh haliniz nasıl? Şuan kayınvalidem ile yaşıyorum ve bu zamana kadar rahatsız olmadığım tüm sözleri bana batıyor gece hep ağlıyordum yemekte yemiyorum napıcam bilmiyorum
kızım 3 yaş 10 aylık. test yaptığumın ertesi günü söyledik bıuyuk bir risk alarak. o kadar mjutlu oldu ki, her sabah gelir karnımı öper. merhaba kardeşim der. isim falan bulmaya çalışıyor. alışıyorlar zamanla. zaten başka şansları da kalmıyor açıkçası. 2 çocuklu hayat inanılmaz güzel bence. bir gram pişmanlık duymadım 2 çocuğum olmasından. kardeş olayı inanılmaz mutluluk verici bir şey bence. senin adına ve ailebn adına da çok sevindim. sağlıkla kucağına al yavrunu.
Ruh haliniz nasıl? Şuan kayınvalidem ile yaşıyorum ve bu zamana kadar rahatsız olmadığım tüm sözleri bana batıyor gece hep ağlıyordum yemekte yemiyorum napıcam bilmiyorum
inşallah ikisine de sağlıkla kavuşursun canım yaa5+1 20.000 uzeri canim 3 doktor degistim en son perinatalog profa gittim kizlar ikizmiş:) ama biri düşecek dedi of nasil korktum 2 gundur anlatamam hayirlisi olsun insallah bir duanizi alirim rabbim ikisinede can verir insallah
günaydııınnnnnnGünaydın tatlı anneler
Nasıl oluyor bu kese olayı benim ki de sola yerleşmişevet bebek kuzum. ve sola yerleşmiş. erkek mi hissediyordun? bakalım ne kadar doğru cıkacak su sağ kese sol kese olayı :)
Günaydınlar....Bu arada bnde aralikta kayip yasadim 8 haftalik
teşekkür ederimmmm, seninki de hayırlı olsun canımHayirli olsun canim