2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben hiç belirti yaşamıyorum ve bunu dert etmiyorum ya sürekli midem bulansaydı bence hiç hoş değil...

sonunda su kadar net bir yorum gordum. ben de anlayamadim gitti belirti meraki mi var bilemedim. olacak sey zamanla cikiyor zaten,her bunye farkli tepki verir ozencek bir sey degil. yasayana zor iste her sey,bu da bir kaniti

Evdeyim ve zaman gecmiyo bebekten dusuncelerimi almak icin film izliyorjm.her gun... şansima dram cikiyo cok guzeller ama agla agla ben daha mi kotu yapiyorum acaba

Benım tüp bebek 2 embrıyo koyuldu hayırlısı bakalım oğlumda ikizdi diğerının 8 haftalıkken kalbı durmustu

Allahım sağlık versin, sağlıklıysa ikisi de seninle kalsınlar

Ankaradasınız sanırım, bana da 450 çok geldi ama doktor çok önemli, memnunsanız devam edin.

Bunlsr hep hormonların oyunu :) sitcom tarzı bişiler izleyin olmazsa, ya da polisiye tarzı kitap tavsiye ederim.
Hahahha cok denk geliyo suan okkudugum. Kitapta biraz dram tarzi biraktim sorna devam edicem.. bakalim yarin sansima daha aksiyonlu biseyler bulurum ins.. ama.biraz once izledim lion filmi tavsiye ederimm

Kardeş e alıştırmak lazim benim kizim şimdiden karnimi öpüp şarkı ninni söylüyor kardeşine

Hahahha cok denk geliyo suan okkudugum. Kitapta biraz dram tarzi biraktim sorna devam edicem.. bakalim yarin sansima daha aksiyonlu biseyler bulurum ins.. ama.biraz once izledim lion filmi tavsiye ederimm

İnşallah fırsat bulursam izlemeyi çok isterim, şu ara kızım inanılmaz oyun modunda, 2 dk rahatlayım desem babayla boğuşma moduna giriyorlar, bi gürültü kopuyor :)

Kardeş e alıştırmak lazim benim kizim şimdiden karnimi öpüp şarkı ninni söylüyor kardeşine

Ya bir kaç ay önce anne karnında bebek var mı kardeş istiyorum diyodu şu an inşallah allah vermez diyo

4 yaş sendromu mu neyse çok karmaşık duyguları

Neyse önümüzde vakit var, alışır kuzum. Biraz da karnım büyüsün kabullenecek artık mecburen.

P pembemavioje cnm durum ne kadar karisik boyle! daha dogrusu doktor baya bi corba etmis. sen de hamile psikolojisiyle nasil yorabilirsin kafani o kdr bilmesi lazim. baska doktor sansin varsa dene de rahatla

Kizlar midesi bulananlara nasil imreniyorum bir bilseniz
ay bence hiç iğrenme. resmen hayattan soğudum. berbat bir şey bu bulantı
3. Çocuk planlı mı oldu kuzum yoksa süpriz bi bebek mi
istiyorduk aslında cok istiyorduk ama ben yaza gelsin istememiştim hamililik. ağustos eylül gibi olsa süper olurdu yine. antalya da baya sorun cunku hamilelik.
5+1 20.000 uzeri canim 3 doktor degistim en son perinatalog profa gittim kizlar ikizmiş:) ama biri düşecek dedi of nasil korktum 2 gundur anlatamam hayirlisi olsun insallah bir duanizi alirim rabbim ikisinede can verir insallah
neden düşecek dedi ki? muazzam bir şey ikiz bebek olması. benim kayınvalidem tarafında da cok ikiz var. hatta eşimin kardeşleri ikizmiş kayınvalidem bakamam diye aldırmış. aldırmasaymış iyimiş.

o kanama alanı bende de vardı bayramdan önce gittiğimde. şükür ki hiç kanama yaşamadım. cok strese giriyor insan lekelenme olunca. korkma sende. kesenin dışında ya çok sorun olmayacaktır. bebeklerin geriden gelmesi de normal. benim ki de 4 gün falan geriden geliyor sana göre az tabi ama şunu demek istiyorum, zamanla farkı kapatıyorlar.

ne kadar cok veriyorsun? ayrıntılı ultrasonda falan biz bu ücreti veriyoruz. ama bilgi baya iyi geldi,. 10. haftadan sonra 1000/5 süper bir rakam. nasıl rahatladım anlatamam :)
Kızlar bişey sorucam kasık ağrınız genelde hangi tarafınızda oluyor benim sağ tarafım genelde batıyor.cinsiyet tahminleri bununla mı oluyordu merak ettim
3 çocuğumda da sol da hissettim.

kızım 3 yaş 10 aylık. test yaptığumın ertesi günü soyledik bıuyuk bir risk alarak. o kadar mjutlu oldu ki, her sabah gelir karnımı öper. merhaba kardeşim der. isim falan bulmaya çalışıyor. alışıyorlar zamanla. zaten başka şansları da kalmıyor açıkçası. 2 çocuklu hayat inanılmaz güzel bence. bir gram pişmanlık duymadım 2 çocuğum olmasından. kardeş olayı inanılmaz mutluluk verici bir şey bence. senin adına ve ailebn adına da çok sevindim. sağlıkla kucağına al yavrunu.

Bunlsr hep hormonların oyunu :) sitcom tarzı bişiler izleyin olmazsa, ya da polisiye tarzı kitap tavsiye ederim.
kitaplar candır :)

benim kızımda öyle yapıyor. bayılıyorum bende bu davranışlarına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…