- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.621
Ben hiç belirti yaşamıyorum ve bunu dert etmiyorum ya sürekli midem bulansaydı bence hiç hoş değil...
Benım tüp bebek 2 embrıyo koyuldu hayırlısı bakalım oğlumda ikizdi diğerının 8 haftalıkken kalbı durmustu
Hiç sormadım ben bu dr u bulana kadar 3 doktor gezdim artık nerede kaç derse kabulüm olmadı birikimlerimizi çocuğumuza harcarız... gerçi eşim en başta azıcık laf etmedi değil. Bende gerekirse arabamı satarım 40000 tl eder herşeyi ben karşılarım deyince sustu
Evdeyim ve zaman gecmiyo bebekten dusuncelerimi almak icin film izliyorjm.her gun... şansima dram cikiyo cok guzeller ama agla agla bendaha mi kotu yapiyorum acaba
Hahahha cok denk geliyo suan okkudugum. Kitapta biraz dram tarzi biraktim sorna devam edicem.. bakalim yarin sansima daha aksiyonlu biseyler bulurum ins.. ama.biraz once izledim lion filmi tavsiye ederimmBunlsr hep hormonların oyunu :) sitcom tarzı bişiler izleyin olmazsa, ya da polisiye tarzı kitap tavsiye ederim.
Kardeş e alıştırmak lazim benim kizim şimdiden karnimi öpüp şarkı ninni söylüyor kardeşineEvet, 4 yaşını bitirmek üzere bi kızım var, şu an kardeş kelimesinden nefret ediyor
Bende özlemişim ya, istemiyorduk falan sonra Bir Anda olunca da inanılmaz havaya girdik.
Şu ara ilk korkum bebeğimin sağlığı ikinci de kilo almaken önemlisi sağlık ama
adete gore 8 haftalik ultrasonda 6 haftalik gorunuyoduKaç haftalıktı
Hahahha cok denk geliyo suan okkudugum. Kitapta biraz dram tarzi biraktim sorna devam edicem.. bakalim yarin sansima daha aksiyonlu biseyler bulurum ins.. ama.biraz once izledim lion filmi tavsiye ederimm
Kardeş e alıştırmak lazim benim kizim şimdiden karnimi öpüp şarkı ninni söylüyor kardeşine
Anladım canım saglicakla gelir inşallah meleğin içini ferah tutCanim ben ocakta hicbir belirti yasamadim ve bebek gelismedigi icin kurtaj oldum
Kızlar 5 haftalıkken kese gorunurmu karından ctesı gıdeyım diyorum dr a
Canım benim cok gecmiş olsun kese görünmüşmüuydü çok korkuyorum ben sö sorun çıkacak diye keseyi gördük biz kalp atısı için 2 hafta sonra gel dedi doktoradete gore 8 haftalik ultrasonda 6 haftalik gorunuyodu
Özel hastane takıntınız yoksa ben Gazi de perinatolog Deniz hanımı öneririm.[/QUOTE
GaZi hastanesinden çok çektim gitmem oraya Allah düşürmesin
Evet kese gorunmustu 19 mm falandi doktor bebek de varmis ama gelismemis demisti.ertesi gun sabah da kurtaj oldumCanım benim cok gecmiş olsun kese görünmüşmüuydü çok korkuyorum ben sö sorun çıkacak diye keseyi gördük biz kalp atısı için 2 hafta sonra gel dedi doktor
Yok istanbuldayım...Allahım sağlık versin, sağlıklıysa ikisi de seninle kalsınlar
Ankaradasınız sanırım, bana da 450 çok geldi ama doktor çok önemli, memnunsanız devam edin.
ay bence hiç iğrenme. resmen hayattan soğudum. berbat bir şey bu bulantıKizlar midesi bulananlara nasil imreniyorum bir bilseniz
istiyorduk aslında cok istiyorduk ama ben yaza gelsin istememiştim hamililik. ağustos eylül gibi olsa süper olurdu yine. antalya da baya sorun cunku hamilelik.3. Çocuk planlı mı oldu kuzum yoksa süpriz bi bebek mi
neden düşecek dedi ki? muazzam bir şey ikiz bebek olması. benim kayınvalidem tarafında da cok ikiz var. hatta eşimin kardeşleri ikizmiş kayınvalidem bakamam diye aldırmış. aldırmasaymış iyimiş.5+1 20.000 uzeri canim 3 doktor degistim en son perinatalog profa gittim kizlar ikizmiş:) ama biri düşecek dedi of nasil korktum 2 gundur anlatamam hayirlisi olsun insallah bir duanizi alirim rabbim ikisinede can verir insallah
o kanama alanı bende de vardı bayramdan önce gittiğimde. şükür ki hiç kanama yaşamadım. cok strese giriyor insan lekelenme olunca. korkma sende. kesenin dışında ya çok sorun olmayacaktır. bebeklerin geriden gelmesi de normal. benim ki de 4 gün falan geriden geliyor sana göre az tabi ama şunu demek istiyorum, zamanla farkı kapatıyorlar.Kızceler doktora gittim ama kafam karısmadı değilsimdi kalp atısını dinletmedi çok küçük ama bak yanıp sönüyo dedi tamam dedim gördüm :)kanma alanın var dedi daha belli değil ama 5 haftalık gibi dedi ve ben sok simdi son adet 14 Nisa'n ama pkoluyum diye anlayamiyoruz..gecen hafta bu çocuk 6 haftalık hatta 7 e girecekti simdi nasıl 5 oldu daha çok küçük haftanı ilerde söylerim dedi
Vallahi canım bende özele gidiyorum öyle az buzda vermedim bi gidişi 450 tl veriyorum. 2 hafta sonra görüşelim dedi ama iyice açıkladı 8. Hafta ve 10. Haftayı atlattık mı düşük tehlikesi 1000 de 5 e düşüyor dedi. Ben 2 temmuzda sekizinci hafta tamamlanırken gideceğim sonra 10 tamamlanırkende çağıracak sonra ayda bir görüşürüz dedi... amannn herşey yolunda nda gitsin bebişlerimize sağlıkla kavuşalımda para kazanılırda dr verilirde....
3 çocuğumda da sol da hissettim.Kızlar bişey sorucam kasık ağrınız genelde hangi tarafınızda oluyor benim sağ tarafım genelde batıyor.cinsiyet tahminleri bununla mı oluyordu merak ettim
kızım 3 yaş 10 aylık. test yaptığumın ertesi günü soyledik bıuyuk bir risk alarak. o kadar mjutlu oldu ki, her sabah gelir karnımı öper. merhaba kardeşim der. isim falan bulmaya çalışıyor. alışıyorlar zamanla. zaten başka şansları da kalmıyor açıkçası. 2 çocuklu hayat inanılmaz güzel bence. bir gram pişmanlık duymadım 2 çocuğum olmasından. kardeş olayı inanılmaz mutluluk verici bir şey bence. senin adına ve ailebn adına da çok sevindim. sağlıkla kucağına al yavrunu.Evet, 4 yaşını bitirmek üzere bi kızım var, şu an kardeş kelimesinden nefret ediyor
Bende özlemişim ya, istemiyorduk falan sonra Bir Anda olunca da inanılmaz havaya girdik.
Şu ara ilk korkum bebeğimin sağlığı ikinci de kilo almaken önemlisi sağlık ama
kitaplar candır :)Bunlsr hep hormonların oyunu :) sitcom tarzı bişiler izleyin olmazsa, ya da polisiye tarzı kitap tavsiye ederim.
benim kızımda öyle yapıyor. bayılıyorum bende bu davranışlarına :)Kardeş e alıştırmak lazim benim kizim şimdiden karnimi öpüp şarkı ninni söylüyor kardeşine