2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Nasıl oluyor bu kese olayı benim ki de sola yerleşmiş
Bana saçma geliyor açıkçası ama şuan doğruluk payını merak etmeye başladım. Kızım sagdaydi ama solda hissediyordum oğlumda soldaydi bu bebe de solda karinlarkylubinde baya doğru çıkan olmuş

İnsallah duyulr cnm.Allahim bunu insallah saglikli sihayli kucagina almani nasip etsn bnde ilk gebelgmi 6. Haftada kalp atisi duyyldu fakat sonraki kontrolumde durdugunu ogrenip kurtaj oldm insallah bnlr saglikli olur Rabbimin izniyle hepmz burda dogum yptik ck iyiyiz demeyi nasip olsn
Normalde 5+2 idim dr 4 veya 4,5 haftalksin dedi bnde 3 une eandevu almstm ertelicm oyuzdn
Bende o kayıbımda önce kalp atışı duydum, bir hafta sonra kalbi durmuştu canım, amin inşallah bu bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle gelsinler. Bende de pko var, ilk bebeğim de 9 gün geç döllenmeydi, bunda da geç döllenme olduysa benim de geriden gelebilir...

Amin canım basın sagolsun:KK43:neden durmuştu neden duruyormus anne karnında bebek kalbi acaba:KK43:saglıklo hamilelik geçirirsin inşallah duyulur 3temmuzda gibi ama benimkinde daha duyulmadı 7deyim sanırım pkoluyum diye tam tarih bilmiyorumda:KK200:
Teşekkür ederim tatlım, neden durduğunu bilemiyoruz, dr yediğin bir şeyden bile olabilir demişti, bir gün önce gece hissetmiştim ama, uykumdan sıçramıştım:KK43: genetik test yaptırmadım, şimdi önlem olsun diye coraspin içiyorum, dr vermedi ama genellikle kayıbı olanlara öneriyor doktorlar, bende de hafif pko var, geç döllenme olabiliyor pkolularda, sen ne zaman kontrole gideceksin.

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminnn hepimize nasip etsin inşallah Rabbim, 2016 eylül anneleriydik burada, şimdi whatsapp grubumuz var, öyle güzel dostluklar kurduk ki, ben ankaradaydım, 3 yıldır konyadayım katılamasam da ankara, istanbul buluşmaları yapılıyor, çok güzel etkinlik oluyor bebişlere, inşallah buradan da güzel dostluklar doğar

Tecrübeli hamişler daha önce fitil kullandığınız oldu mu gebelik süresince? Biraz yeşil akıntım olduğundan bahsettim doktoruma sevmeyiz yeşil akıntıyı enfeksiyon belirtisidir ama şu an bakamamda daha çok küçük sana kana karışmayacak tek kullanımlık fitil vereyim dedi. Daha önce kullandıklarıma göre baya da büyük bir şey :KK57:
Ben daha önce hiç kullanmadım canım. Bir şey diyemeyeceğim bu yüzden

Ruh haliniz nasıl? Şuan kayınvalidem ile yaşıyorum ve bu zamana kadar rahatsız olmadığım tüm sözleri bana batıyor gece hep ağlıyordum yemekte yemiyorum napıcam bilmiyorum
Ruh halum bu aralar gergin benimde. Dolunayın da çok etkisi var ama. Ben hayatta yaşayamam zaten ne kayinvalide ne Kayinpederle. 3 gün dayanamıyorum. Sana co kolay gelsin arkadaşım
Sanırım bizim kızlar hemen hemen aynı o zaman, 2014 temmuz doğumlu, ya bizimkine annem ve çevredekiler kardeş diye diye irrite ettiler sanırım, önceleri gelip karnında bebek var mı diye soruyordu şu an hiç istemiyor modda, ama alışır bakalım, önemli olan doğduktan sonra sevsin :)
Gecenin köründe yanlış hesap etmişim. Şuan tam olarak 3 yas 9 aylık yani 45 aylık oluyor. 2014 eylül doğumlu kizim. Alışacaktir zamanla ama yine de ilk aylar zorlu geçiyor

Kızlar yatakta aniden hapşırık geldi. Bacaklarımı hemen yukarı topladım ama feci bir ağrı girdi kasıklarıma. Şimdi de hafif hafif sızlıyo:hasta:

Gecenin köründe yanlış hesap etmişim. Şuan tam olarak 3 yas 9 aylık yani 45 aylık oluyor. 2014 eylül doğumlu kizim. Alışacaktir zamanla ama yine de ilk aylar zorlu geçiyor

ya tek başına büyüyen çocuk haliyle kardeş gelince bi yerini daralmış hissedecektir :) bende kardeşime neler yapmışım doğunca, 4 yaş vardı aramızda :olamaz:

Kızlar nette biraz araştırdım ama boş gebelikte mide bulantısı olmaz yazıyor aranızda yaşayan oldumu bu durumu. Henüz kalp atışını duymadığım için kurcalıyorum ama mide bulantım var :/

kan sonucum çıkmış . son adet tarihim 20 mayıs. 5+3 haftalığım. beta hcg 11.000 çıkmış. çok yüksek geldi .
inşallah ikiz filan değildir. cuma dr a gidicem
Benim de 5 haftalıkken 10binlerde çıktı ama kese bir tane inşallah benim de bi tanedir ama allah ikiz verdiyse de yapacak bişey yok onun da tadı başka :))

S
Kızlar bişey sorucam kasık ağrınız genelde hangi tarafınızda oluyor benim sağ tarafım genelde batıyor.cinsiyet tahminleri bununla mı oluyordu merak ettim :KK48:
Sağ ise kız derler benim annem bu konuda hiç şaşırmadı benim de sağ tarafm acıyor annem Kız dedi şimdi yuzden 90 kız olacagına inanıyrm ne varsa eskilerde var

Kızlar yatakta aniden hapşırık geldi. Bacaklarımı hemen yukarı topladım ama feci bir ağrı girdi kasıklarıma. Şimdi de hafif hafif sızlıyo:hasta:

canım korkma, geçecektir inşallah. hamilelik öncesi de öyke anşden hapşırınca bana da olurdu, şimdi elimi koyup hapşırmaya çalışıyorum.

kan sonucum çıkmış . son adet tarihim 20 mayıs. 5+3 haftalığım. beta hcg 11.000 çıkmış. çok yüksek geldi .
inşallah ikiz filan değildir. cuma dr a gidicem

ikiz denen bi arkadaşın bhcg'si 20.000 üzerinde çıkmış, benim de 5+3'de 9000'di, ama ikiz ihtimali yine de var tabi, hayırla gelsin minikler :KK200:

X