2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ooov 450 rutin kontrol için baya çok geldi bana 250 veriyorum onu bile acaba diye düşündüm tabi gelir gider dengesiyle alakalı bir durum allah herkesin kesesine bereket versin doğum için ne kadr ücret istiyor sordunuz mu ?

Kızlar bişey sorucam kasık ağrınız genelde hangi tarafınızda oluyor benim sağ tarafım genelde batıyor.cinsiyet tahminleri bununla mı oluyordu merak ettim

Tşk ederım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş evet çok özledim ama bi okadarda korkuyorum sizindemi 2.gebelıgınız

Evet, 4 yaşını bitirmek üzere bi kızım var, şu an kardeş kelimesinden nefret ediyor

Bende özlemişim ya, istemiyorduk falan sonra Bir Anda olunca da inanılmaz havaya girdik.

Şu ara ilk korkum bebeğimin sağlığı ikinci de kilo almak en önemlisi sağlık ama

Aynı doktora gitmezsen hepsi ayrı yorumluyor... bence aynı doktora gidersen kafa karışıklığı olmaz canım

Masallah prensese benım oğlumda acayıp istıyor daha soylemedık duyunca kesin çıldıracak :) aynen cnm inş sağlıkla alırız kucagımıza ben 63 el hamile kaldım bakalım nolcak şuna iştahım acayıp açık masallah :)

Aynen benim de iştahım açık, midem kazınıyor resmen

Hiç sormadım ben bu dr u bulana kadar 3 doktor gezdim artık nerede kaç derse kabulüm olmadı birikimlerimizi çocuğumuza harcarız... gerçi eşim en başta azıcık laf etmedi değil. Bende gerekirse arabamı satarım 40000 tl eder herşeyi ben karşılarım deyince sustu

Canim ben ocakta hicbir belirti yasamadim ve bebek gelismedigi icin kurtaj oldum
Bende kürtaj olmuştum gelişimi durduğu için ama kötü şeyleri düşünme canım yeni bir sayfa açtın artık inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize belirti yaşamayan ve sağlıkla devam eden hamilelikler de var.bende çok tedirginlik yaşadım ama hep stres olarak geri dönüyor bize ve bebeğimize.bende de hiç belirti yok ama sabırla beklemekten başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…