2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
36177056_468020283657151_596796078125219840_n.jpg

6+2 iken ultrason görüntüsü. şu kesenin içinde hafif beyazlık var ya o nedir bebek mi sizce? daha önce yükleyecektim telefondan olmadı.
evet bebek kuzum. ve sola yerleşmiş. erkek mi hissediyordun? bakalım ne kadar doğru cıkacak su sağ kese sol kese olayı :)

eh ben erkek hissediyordum ama çevremdeki herkes erkek hissediyor :KK70: vay be doktor bana ondan bahsetmedi. alttan baktırmadım diye kızgındı sanırım.
sağ kese sol kese olayına göre de oğlun olacak :) hadi hayeırlısı diyelim. kızmış olabilir alttan baktırmasıgın için :) boşver sen bebeğin orada işte seninle. yakında pıt pıtları da duyarsın.

eh ben erkek hissediyordum ama çevremdeki herkes erkek hissediyor :KK70: vay be doktor bana ondan bahsetmedi. alttan baktırmadım diye kızgındı sanırım.
neden alttan bakmak istemisti? mecbur degiliz ki zaten, erkenden gidip alttan muayene olmak da pek cazip degil mantikli da gelmiyor acikcasi bana mesela. bence sen guzelini yapmissin:)

Tecrübeli hamişler daha önce fitil kullandığınız oldu mu gebelik süresince? Biraz yeşil akıntım olduğundan bahsettim doktoruma sevmeyiz yeşil akıntıyı enfeksiyon belirtisidir ama şu an bakamamda daha çok küçük sana kana karışmayacak tek kullanımlık fitil vereyim dedi. Daha önce kullandıklarıma göre baya da büyük bir şey :KK57:

Ruh haliniz nasıl? Şuan kayınvalidem ile yaşıyorum ve bu zamana kadar rahatsız olmadığım tüm sözleri bana batıyor gece hep ağlıyordum yemekte yemiyorum napıcam bilmiyorum

Ruh haliniz nasıl? Şuan kayınvalidem ile yaşıyorum ve bu zamana kadar rahatsız olmadığım tüm sözleri bana batıyor gece hep ağlıyordum yemekte yemiyorum napıcam bilmiyorum
Canım çok normal bunlar sen bol bol yat yemegide dert etme ben ilk gebeligimde 4 ay kustum 6 kilo verdim sonrasinda istahim açıldı 20 kilo alarak tamamladim :) Oglumda masallah cok iyi doğdu son trimesterda beslenme cok etkiliyor

kızım 3 yaş 10 aylık. test yaptığumın ertesi günü söyledik bıuyuk bir risk alarak. o kadar mjutlu oldu ki, her sabah gelir karnımı öper. merhaba kardeşim der. isim falan bulmaya çalışıyor. alışıyorlar zamanla. zaten başka şansları da kalmıyor açıkçası. 2 çocuklu hayat inanılmaz güzel bence. bir gram pişmanlık duymadım 2 çocuğum olmasından. kardeş olayı inanılmaz mutluluk verici bir şey bence. senin adına ve ailebn adına da çok sevindim. sağlıkla kucağına al yavrunu.

Sanırım bizim kızlar hemen hemen aynı o zaman, 2014 temmuz doğumlu, ya bizimkine annem ve çevredekiler kardeş diye diye irrite ettiler sanırım, önceleri gelip karnında bebek var mı diye soruyordu şu an hiç istemiyor modda, ama alışır bakalım, önemli olan doğduktan sonra sevsin :)

Bunlar hep hormonların oyunu :) biraz annene gitme şansın yok mu? Evde yaptığını yiyemiyosun ama annede hatta komşuda yapılanı yiyebiliyor insan.

Bu arada bnde aralikta kayip yasadim 8 haftalik
Günaydınlar....
Aynı dönemde yaşamışız,:KK43:Başınız sağolsun sizin de Rabbim ,hayırlı, sağlıklı evlatlar versin, dün kan vermiştim 6996 çıkmış, kese görünür mü acaba, 3 temmuza kadar bekleyesim yok ama , bu sefer de kalp atışları için yine bekleyeceğim, doğuma kadar bu heyecanlı bekleyiş bitmiyor , sonra da gelsin bebişli uykusuz geceler

X