2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Vallahi canım bende özele gidiyorum öyle az buzda vermedim bi gidişi 450 tl veriyorum. 2 hafta sonra görüşelim dedi ama iyice açıkladı 8. Hafta ve 10. Haftayı atlattık mı düşük tehlikesi 1000 de 5 e düşüyor dedi. Ben 2 temmuzda sekizinci hafta tamamlanırken gideceğim sonra 10 tamamlanırkende çağıracak sonra ayda bir görüşürüz dedi... amannn herşey yolunda nda gitsin bebişlerimize sağlıkla kavuşalımda para kazanılırda dr verilirde....
ooov 450 rutin kontrol için baya çok geldi bana 250 veriyorum onu bile acaba diye düşündüm tabi gelir gider dengesiyle alakalı bir durum allah herkesin kesesine bereket versin doğum için ne kadr ücret istiyor sordunuz mu ?

Kızlar bişey sorucam kasık ağrınız genelde hangi tarafınızda oluyor benim sağ tarafım genelde batıyor.cinsiyet tahminleri bununla mı oluyordu merak ettim :KK48:

Tşk ederım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş evet çok özledim ama bi okadarda korkuyorum sizindemi 2.gebelıgınız

Evet, 4 yaşını bitirmek üzere bi kızım var, şu an kardeş kelimesinden nefret ediyor :olamaz:

Bende özlemişim ya, istemiyorduk falan sonra Bir Anda olunca da inanılmaz havaya girdik.

Şu ara ilk korkum bebeğimin sağlığı ikinci de kilo almak :olamaz: en önemlisi sağlık ama :KK200:

Kızceler doktora gittim ama kafam karısmadı değil:KK43: simdi kalp atısını dinletmedi çok küçük ama bak yanıp sönüyo dedi tamam dedim gördüm :)kanma alanın var dedi:KK43: daha belli değil ama 5 haftalık gibi dedi ve ben sok simdi son adet 14 Nisa'n ama pkoluyum diye anlayamiyoruz..gecen hafta bu çocuk 6 haftalık hatta 7 e girecekti simdi nasıl 5 oldu:işsiz:daha çok küçük haftanı ilerde söylerim dedi
Aynı doktora gitmezsen hepsi ayrı yorumluyor... bence aynı doktora gidersen kafa karışıklığı olmaz canım

Evet, 4 yaşını bitirmek üzere bi kızım var, şu an kardeş kelimesinden nefret ediyor :olamaz:

Bende özlemişim ya, istemiyorduk falan sonra Bir Anda olunca da inanılmaz havaya girdik.

Şu ara ilk korkum bebeğimin sağlığı ikinci de kilo almak :olamaz: en önemlisi sağlık ama :KK200:
Masallah prensese benım oğlumda acayıp istıyor daha soylemedık duyunca kesin çıldıracak :) aynen cnm inş sağlıkla alırız kucagımıza ben 63 el hamile kaldım bakalım nolcak şuna iştahım acayıp açık masallah :)

ooov 450 rutin kontrol için baya çok geldi bana 250 veriyorum onu bile acaba diye düşündüm tabi gelir gider dengesiyle alakalı bir durum allah herkesin kesesine bereket versin doğum için ne kadr ücret istiyor sordunuz mu ?
Hiç sormadım ben bu dr u bulana kadar 3 doktor gezdim artık nerede kaç derse kabulüm olmadı birikimlerimizi çocuğumuza harcarız... gerçi eşim en başta azıcık laf etmedi değil. Bende gerekirse arabamı satarım 40000 tl eder herşeyi ben karşılarım deyince sustu :KK49:

Canim ben ocakta hicbir belirti yasamadim ve bebek gelismedigi icin kurtaj oldum
Bende kürtaj olmuştum gelişimi durduğu için ama kötü şeyleri düşünme canım yeni bir sayfa açtın artık inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize belirti yaşamayan ve sağlıkla devam eden hamilelikler de var.bende çok tedirginlik yaşadım ama hep stres olarak geri dönüyor bize ve bebeğimize.bende de hiç belirti yok ama sabırla beklemekten başka çaremiz yok :KK43:

X