2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
5+1 20.000 uzeri canim 3 doktor degistim en son perinatalog profa gittim kizlar ikizmiş:) ama biri düşecek dedi of nasil korktum 2 gundur anlatamam hayirlisi olsun insallah bir duanizi alirim rabbim ikisinede can verir insallah
Hayırlısı neyse o olsun canım ikisi de yaşasın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Kızceler doktora gittim ama kafam karısmadı değil:KK43: simdi kalp atısını dinletmedi çok küçük ama bak yanıp sönüyo dedi tamam dedim gördüm :)kanma alanın var dedi:KK43: daha belli değil ama 5 haftalık gibi dedi ve ben sok simdi son adet 14 Nisa'n ama pkoluyum diye anlayamiyoruz..gecen hafta bu çocuk 6 haftalık hatta 7 e girecekti simdi nasıl 5 oldu:işsiz:daha çok küçük haftanı ilerde söylerim dedi

Evet canim devlet hastanesi ve cihazı cok kötüydü bende demedim gecen hafta doktor gördü diye biraz daha bekleyip tekrar özele gidicem önceden bir bos gebelik yaşadım ama onda kahverengi kanamam vardı sürekli simdi hicbirsey yok hersey yolunda gözüküyor.
Devlete ben bunda gtmiorm gecenki hamileligimi burnmdan getirdi devltn makinalari dha ii orya gdiorm aklm kalmio en azmdn yanlsmi neymi vs vs insallah sknti yktur cnm

Kızceler doktora gittim ama kafam karısmadı değil:KK43: simdi kalp atısını dinletmedi çok küçük ama bak yanıp sönüyo dedi tamam dedim gördüm :)kanma alanın var dedi:KK43: daha belli değil ama 5 haftalık gibi dedi ve ben sok simdi son adet 14 Nisa'n ama pkoluyum diye anlayamiyoruz..gecen hafta bu çocuk 6 haftalık hatta 7 e girecekti simdi nasıl 5 oldu:işsiz:daha çok küçük haftanı ilerde söylerim dedi
kanama alanı riskli kendine dikkat et. benim ilkinde 7 cm kanama alanım vardı. çok fazla kanama yaşadım. 4. aya kadar sürdü.

5+1 20.000 uzeri canim 3 doktor degistim en son perinatalog profa gittim kizlar ikizmiş:) ama biri düşecek dedi of nasil korktum 2 gundur anlatamam hayirlisi olsun insallah bir duanizi alirim rabbim ikisinede can verir insallah

Yaa ne güzel, bende ikiz çok isterdim ama kısmet, inşallah ikisi de yaşar sen sakın üzülme, sağlıkla kucağımıza alalım.

Doktor mu 6 7 ye girecek dedi canım

Merhaba kızlar Ankara da olup doktor ve hastahane seçen var mı Liw Hospital da Başak hanımı çok övüyor arkadaşım bana da yakın bilgisi olan var mı?

Merhaba kızlar bende dün öğrendım hamile olduğumu tüp bebek yapılmıştı Doğum 5 mart gözüküyor ama muhtemelen şubatta olucak sezeryan olucagı için ikinci gebelıgım bu 8 yasında bir oğlum var inş sağlıkla alırız kucağımıza hepımız

Gözünüz aydın, sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah.

8 yaş aralıkta her şeyi özlemişsinizdir, keyfini çıkaralım hep birlikte.

Günaydın Arkadaşlar Formu hafta sonu ve dün takip edemedim. açıkçası biriken mesajları da okumadım. Moralim pek iyi değil. Dün doktora gittim kalp atışlarını duymayı beklerken sadece 5 haftalık boş bi kese olduğu gerçeğiyle karşılaştım. kese de bozulma yok düzgün görünüyor ama boş gebelik dedi. 1 hafta içinde vücut kendiliğinden atmaya başlar sonrasında istersen kürtaj olursun bu ikinci aynı şey olduğu içinde genetik kontrollerin yapılması gerektiğini söyledi. Yaşım 40 daha ne kadar şansım var bilmiyorum Havlu atıp her şeyden vazgeçesim var 15 yıldır hayalini kurduğum bebeğime ikidir bu kadar yaklaşıp ona ulaşamıyorum. Çok yoruldum. :KK43: :KK43:
Çok üzüldüm canım... ama rabbimiz en doğrusunu bilir sen dua etmeye devam et... bebişin sana gelecektir inan...

bu arada özele gidiyorum doktorumdan da çok memnunum. fakat dün kanama olunca gittik iki hafta sonra gel dedı. sanırım ücret ıkı haftayı geçince çıkıyormuş.. kontrolse eger neden ıkı hafta içi gel demedi. özellerde para göz olayı varmı? açıkcası can taşıyoruz hassasız dıye de afedersınız ama aptal yerıne de konulmak istemıyorum:KK43:((( fikirlerinizi merak ettim.
Vallahi canım bende özele gidiyorum öyle az buzda vermedim bi gidişi 450 tl veriyorum. 2 hafta sonra görüşelim dedi ama iyice açıkladı 8. Hafta ve 10. Haftayı atlattık mı düşük tehlikesi 1000 de 5 e düşüyor dedi. Ben 2 temmuzda sekizinci hafta tamamlanırken gideceğim sonra 10 tamamlanırkende çağıracak sonra ayda bir görüşürüz dedi... amannn herşey yolunda nda gitsin bebişlerimize sağlıkla kavuşalımda para kazanılırda dr verilirde....

Biraz once doktordan ciktim doktor bebegi görmediğini ve 15 gun sonra tekrar gelmemi söyledi fakat geçen hafta özel hastanede ki doktor bebeği gördüğünü kalp atışı için 1 hafta sonra gel demişti moralim çok bozuldu böyle birşeyle karşılaşan ya da duyan var mı??
Farklı hastanelere gittiysen dr farkı ve ultrason cihazı kalitesi nedeniyle görülemeyebiliyor canım. Benim aynı gün 2 gün önce görüken keseyi bulamayan doktora kızıp şuanki doktoruma gittim 2 saat sonrasında kadın keseyi görmek ne içinde kalbi atan bebeği gördü yani endişelenme bence ilk gittiğin doktora git

X