- 23 Ağustos 2012
- 14.229
- 37.406
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.561
O NE İLE ALAKALIYMIŞ ASLINDA BEN SORMULTUMDA NE KADAR DOĞRU BİLEMEM... KANDA HCG DEĞERİ ÇOK YÜKSEK OLANLAR YANİ KANA GEÇİŞİ YÜKSEK OLANLARIN BULANIRMIŞ.BEN MESELA DÜŞÜK HCG İLE ÖĞRENDİM KİMİSİ ÇOK YÜKSEK ÖĞRENİYOR..AMA NE DENLİ DOĞRU BİLEMEM
Bende icimi ferah tutmaya calisiyorum.doktorun cihazı iyi olmayabilir. bence baska doktora daha git. bu haftada cunku artık bebeğin gozukmus olması gerekir. kesin doktorun cihazı kotudur.kotu dusunme bence.
hayırlı olsun..nasip olunca işte önüne geçilmiyor..merhaba,
bende bugün öğrendim hamile olduğumu.
reglim 10 gün gecikti ama ihtimal vermedim. çünkü hiç beklemiyorduk.
ilk kızımız tüp bebekle oldu 10 yıl çocuğumuz olmadı.
ben 33 yaşındayım.kızım 3 yaş 3 aylık. henüz hazır değildim ve başka çocuk düşünmüyordum aslında .
idrarda çıktı. beta hcg yarın çıkacak. cuma da dr a gideceğim. hakkımda hayırlısı böyleymiş.
kendimi hiç 2 çocuklu bir kadın olarak hayal etmemiştim. sağlıklı sıhhatlı hakkımda hayırlısı olsun
Evet canim devlet hastanesi ve cihazı cok kötüydü bende demedim gecen hafta doktor gördü diye biraz daha bekleyip tekrar özele gidicem önceden bir bos gebelik yaşadım ama onda kahverengi kanamam vardı sürekli simdi hicbirsey yok hersey yolunda gözüküyor.Cnn devlete gittiysen olablr bn onceki hamileligimde dr ilac icin gitmistm tutturdu bakacam bakti hamile deilsn dedi bnde sok oldm kostm ozel hastneye ayni duruodu :)) kesemi gorememisti ilk zmnlrdi
östrojen ve progesteron hormonlarında ki yükseliş demişti doktorO NE İLE ALAKALIYMIŞ ASLINDA BEN SORMULTUMDA NE KADAR DOĞRU BİLEMEM... KANDA HCG DEĞERİ ÇOK YÜKSEK OLANLAR YANİ KANA GEÇİŞİ YÜKSEK OLANLARIN BULANIRMIŞ.BEN MESELA DÜŞÜK HCG İLE ÖĞRENDİM KİMİSİ ÇOK YÜKSEK ÖĞRENİYOR..AMA NE DENLİ DOĞRU BİLEMEM
SEBEP :))
YANİİ... AYNEN YA BÜNYE İLE ALAKALIDIR KESİNLİKLEbununla alakalı değil de annenin bhcg hormonuna verdiği tepki ile alakalı, mesela 9 ay bulantı geçirenin hep bhcg'sinin düşük olması diye bir şey olamaz.
tamamen kişiye bağlı.
merhaba,
bende bugün öğrendim hamile olduğumu.
reglim 10 gün gecikti ama ihtimal vermedim. çünkü hiç beklemiyorduk.
ilk kızımız tüp bebekle oldu 10 yıl çocuğumuz olmadı.
ben 33 yaşındayım.kızım 3 yaş 3 aylık. henüz hazır değildim ve başka çocuk düşünmüyordum aslında .
idrarda çıktı. beta hcg yarın çıkacak. cuma da dr a gideceğim. hakkımda hayırlısı böyleymiş.
kendimi hiç 2 çocuklu bir kadın olarak hayal etmemiştim. sağlıklı sıhhatlı hakkımda hayırlısı olsun
Belirtisiz de olmuyoki :) kotu de olsa bir belirti.hic belirti olmamasindan iyidir
ilk hamileliğim de bulantım 11. haftada başlamıştı 18 de bitmişti. yani baştan bulantı olmayıp sonradan olabiliyor. şu anda da bulantım yok. inşallah bu sefer hiç olmaz. çünkü artık bi çocuğum var istediğim gibi yatıp dinlenemem. ayrıca çalışıyorum
öyle tabi şikayet etmeye hakkım yok. allah böyle layık görmüş. şükürler olsun.biraz şoktayım atlatıcam.Eminim 2 cocuklu cok iyi bir anne olursunuz.hayirli ugurlu olsun.tup bebekle o kasar yil aramissiniz ne guzel iste kendiliginden gelmis.rizki varmis bu dunyada.
Yaaa bizde yerlerde sürünüyoruz canım çok fena oluyoKizlar midesi bulananlara nasil imreniyorum bir bilseniz
Bilmiyorum. Bizim burada babaları içeri almıyorlaraaa o ne kötü bir uygulamaymış öyle..nie almıolar ki?
Allah yardimcin olsun cnm zordur tabiki gecer yakında inşallahBen kilolu olduğumdan göbek falan hiç değil de şu bulantı kusma iki gündür hayatımı kararttı çok zormuş ya :)
İnşallah canım yaAllah yardimcin olsun cnm zordur tabiki gecer yakında inşallah
5+1 20.000 uzeri canim 3 doktor degistim en son perinatalog profa gittim kizlar ikizmiş:) ama biri düşecek dedi of nasil korktum 2 gundur anlatamam hayirlisi olsun insallah bir duanizi alirim rabbim ikisinede can verir insallah5+1 'de 2232, 5+4 bugün 8083 çıktı. gelinimiz geçirmişti mol gebelik, kanaması hiç durmamıştı, herhangi bir sıkıntınız var mı? değeriniz kaç bide?
Hayırlısı olsun canım kıyamam minnaklara ya artık zor şartlar tabi bide bizim gibi çok yardım edeni çevresindeki eolmayanlar içinYok kuzum baglatacagim. Bir daha çocuk istemiuorum. Yani ancak bakabiliriz 3 çocuğa. özel okuluydu ucagiydi biletiydi derken bitip tükeneceğiz bile 3 çocukta. Hem zaten 4. Sezeryan riskli de