- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 34
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.521
Minik kalp atislari bi duysam tutucamda duymadan hep korku var icimdeKızlar bebeğinizin günlüğünü tutuyor musunuz
Baya geliyor erkekVideoya çekmeyi unutma heyecandan :) hayırlı olsun şimdiden
Uçakla gitsen? Daha kolay olur aslında
Bizim bebe de tahminime göre 4 gün falan geriden geliyor ama zamanla fark bile atıyor bebekler. Kızım 1,5 hafta ileride giderdi oğlum 4-5 gün ileride giderdi. Çok orman yani. Geç döllenme olmuş olabilir ama zamanla kapatacaktir aradaki farki
Bende 2 gün önce antalyanin sıcağında akşam ayaklarıma çorap giymiştim. Gerçi şimdide baya baya terliyorum. Hormonlarla alakalı bir durum olabilir bence. Eğer buda tutarsa baya baya erkek geliyor bana :) zaten dün fal baktım falda da hiç anlamadığım halde bardagin tam ortasında bebek çıktı ve genitali gözüküyordu :) baksana fotoğrafa :)
İşte çoğu hastanede 10 gün süren var. Hatta 10. Günden itibAren sanıyorum ki yeni bir ücrete tanı tutuluyorsun. 10 günü gecmemeye calisdevlet hiç düşünmedim çokk haklısın. ama kontrol için de para olayına giren doktorum olması rahatsız eder açıkcası beni. özel hastanelerin hepsnin politikası mı acaba dıye ama yorumlara bakınca kontrol için para olayı yokmuş. :)
Acaba bu neye işaret ben mesela kiz bekliyorum acaba cinsiyet ile mi alakalıAyy bende aksine donuyorum ya kışın bu kadar üşümedim
Evet sezeryan olacağım ben. Hem zaten tüpleri falan baglatacagim kesin sezeryan yaniaaa bak ben sormadım doğuma eşim girebilir mi dieayh çok üzülürüm giremezse ya..
sezaryen mi doğurmak istiyosun?
Öğrendiğim iyi oldu. Bende dengeyi kuramıyordum Br türlü. Teşekkürler :)hamilelikte midenin asit seviyesi düşermiş..o yüzden ilk zamanlarda tuz,asitli şeyler iyi gelirmiş asit seviyesini yükselttiği için..
Günlük işini hiç beceremiyorum ben. Yine tutmayavagimKızlar bebeğinizin günlüğünü tutuyor musunuz
Evet sezeryan olacağım ben. Hem zaten tüpleri falan baglatacagim kesin sezeryan yani
Öğrendiğim iyi oldu. Bende dengeyi kuramıyordum Br türlü. Teşekkürler :)
Ben istanbulda yaşarken bir kaç kere zeynepkamile gitmiştim hiç ilgilenmemislerdi. Bir daha da gitmem devlete demistim. Ultrason cihazları da baya kötü zaten devletin. Evet ben 2 doktora gidiyorum.Kizlar sanki 2 doktorami gorunuyo herkes bende baskasinadami gitsem nereye gitsem bilemedim. Devlettekiler ilgileniyomu iyi bilemiyorum.
Ay teşekkür ederim canım benim sagolasin yalancı pozitiflik dediler şükürler olsungeçmiş olsun canım çoook sevindim
Yok yok düşünmüyoruz. 3 çocuğa ancak bakarız çünkü.aaa öyle mi..kafan rahat olur gerçi bir daha çocuk düşünmüyosanız..
çok çektim ilk zamanlarda araştıra araştıra buldum mantıklı da geldi..doğrudur herhalde..
Harika bir anı olur bence hiç mi fırsatın yokvalla çalışıyprum işten güçten vakit bulamam ki... kendimi zor atıyorum eve pert şekilde
Hiçbir fikrim yok maalesef ilk bebeğim ne olursa olsun ama kız istiyorum ben allah biliyor :)) ama şu bulantı öldürüyor beni iki gündür çok fenaAcaba bu neye işaret ben mesela kiz bekliyorum acaba cinsiyet ile mi alakalı
Korkma canım Allahın izni ile duyarsınMinik kalp atislari bi duysam tutucamda duymadan hep korku var icimde
Falda bariz çıkmışVideoya çekmeyi unutma heyecandan :) hayırlı olsun şimdiden
Uçakla gitsen? Daha kolay olur aslında
Bizim bebe de tahminime göre 4 gün falan geriden geliyor ama zamanla fark bile atıyor bebekler. Kızım 1,5 hafta ileride giderdi oğlum 4-5 gün ileride giderdi. Çok orman yani. Geç döllenme olmuş olabilir ama zamanla kapatacaktir aradaki farki
Bende 2 gün önce antalyanin sıcağında akşam ayaklarıma çorap giymiştim. Gerçi şimdide baya baya terliyorum. Hormonlarla alakalı bir durum olabilir bence. Eğer buda tutarsa baya baya erkek geliyor bana :) zaten dün fal baktım falda da hiç anlamadığım halde bardagin tam ortasında bebek çıktı ve genitali gözüküyordu :) baksana fotoğrafa :)
Benim ise tam tersi hic bulanti kusma yani hamilelige dair hic bi belirtim yok bide simdiden gobegim çıkmasın çoğu bilmiyor akrabalar bakinca aa sen hamilemisin diyorlar mecbur söylüyom dahaHiçbir fikrim yok maalesef ilk bebeğim ne olursa olsun ama kız istiyorum ben allah biliyor :)) ama şu bulantı öldürüyor beni iki gündür çok fena