2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Baya geliyor erkek

İşte çoğu hastanede 10 gün süren var. Hatta 10. Günden itibAren sanıyorum ki yeni bir ücrete tanı tutuluyorsun. 10 günü gecmemeye calis

B
Kizlar sanki 2 doktorami gorunuyo herkes bende baskasinadami gitsem nereye gitsem bilemedim. Devlettekiler ilgileniyomu iyi bilemiyorum.
Ben istanbulda yaşarken bir kaç kere zeynepkamile gitmiştim hiç ilgilenmemislerdi. Bir daha da gitmem devlete demistim. Ultrason cihazları da baya kötü zaten devletin. Evet ben 2 doktora gidiyorum.

Falda bariz çıkmış bende erkek hissediyorum sağlıklı olsun öncelikle ama insanda merak ediyor. Cin ve japon takvimine gore kız cıktı benim. Bu sene de kiz yılı diyorlar.

Hiçbir fikrim yok maalesef ilk bebeğim ne olursa olsun ama kız istiyorum ben allah biliyor :)) ama şu bulantı öldürüyor beni iki gündür çok fena
Benim ise tam tersi hic bulanti kusma yani hamilelige dair hic bi belirtim yok bide simdiden gobegim çıkmasın çoğu bilmiyor akrabalar bakinca aa sen hamilemisin diyorlar mecbur söylüyom daha

Acaba aranızda kordon kanını saklatacak olan var mı? Ya da çevresinde yaptırmış olanlar var mı? Biz saklamayı düşünüyorduz. 3. Çocuğu istememizde bir de bu sebepti ama hangi firma ile anlasamacagima karar veremedim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…