2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Teşekkür ederim. Sende sağlıkla kucağına al bebeğini. Bu arada bebeğin gelişimini iyi yönde etkileyecek gıdalar vardı aslında. Daha çok onlardan tüketsen bebeğin daha hızlı büyüyebilir. Ve sol tarafa yatsan daha iyi olur. Kan akışı daha iyi ilerliyor o şekilde ve bebeğin gelişimine de erki ediyor bu durum
Evet genelde soluma yariyorm hatta artk bel agrilrm basladi bu yuzdn :) yiyevekte ceviz yiyorm sut onunu disinda saglikli beslenmeme dikkt ediorm cok tsk ederm onerilern icin

Acaba aranızda kordon kanını saklatacak olan var mı? Ya da çevresinde yaptırmış olanlar var mı? Biz saklamayı düşünüyorduz. 3. Çocuğu istememizde bir de bu sebepti ama hangi firma ile anlasamacagima karar veremedim açıkçası
ben düşündüm ama araştırmadım..nasıl bir yol izleniyor,maliyeti nedir bilmiyorum hiç..

ben düşündüm ama araştırmadım..nasıl bir yol izleniyor,maliyeti nedir bilmiyorum hiç..
2 biden başlıyordu sanırım 400 lira civarında da senelik ödeme yapıyorsun. Ama firma çok önemliymiş. İyi bir firma olması lazım. Çevremde yaptıran kimse yok. Araştırma içerisindeyim bende

Baya geliyor erkek :halay:
Dimi baya baya geliyor :)

Falda bariz çıkmış:KK49: bende erkek hissediyorum sağlıklı olsun öncelikle ama insanda merak ediyor. Cin ve japon takvimine gore kız cıktı benim. Bu sene de kiz yılı diyorlar.
O kız yılı bana vurması muhtemelen :)

canım tüpleri bağlatma konusunu bir daha düşün allah göstermesin bazı hastalıklarda yeni kardeşten ilik nakli filan gerekebiliyor spiral kullansan ?
Bu sebeple kordon kanını saklayacağız. Ve kordon dokusunu da saklayacağız. Yok bir daha yapamam çocuk. Özel okul masrafı, aylık giderleri, uçak biletleri falan derken eve çakılır kalırım valla. Biz baya geziyoruz çünkü. 2 Çocukla bile giderlerimiz yeterince çok aslında ama işte 3. Çocukla da bir şekilde idare edeceğiz dedik. 4 le baş edemem gerçekten. Bağlatinca hamile kalanlar varmış ama ben o kısmını düşünmek istemiyorum açıkçası

kizlar 5+1 deyim bu haftalarda beta sonuclarinizi paylasabilirmisiniz benim biraz yuksek cikti dr mol gebelikten supheleniyor

5+1 'de 2232, 5+4 bugün 8083 çıktı. gelinimiz geçirmişti mol gebelik, kanaması hiç durmamıştı, herhangi bir sıkıntınız var mı? değeriniz kaç bide?

Hiçbir fikrim yok maalesef ilk bebeğim ne olursa olsun ama kız istiyorum ben allah biliyor :)) ama şu bulantı öldürüyor beni iki gündür çok fena :KK43:
3 gündür bende bulantidan muzdariptim,doktora gittim belki bulantı ilacı verir diye ama azda olsa bir şeyler yiyosan ilaç vermim dedi,yat ye kus tekrar ye dedi

Benim ise tam tersi hic bulanti kusma yani hamilelige dair hic bi belirtim yok bide simdiden gobegim çıkmasın çoğu bilmiyor akrabalar bakinca aa sen hamilemisin diyorlar mecbur söylüyom daha:-)
Ben kilolu olduğumdan göbek falan hiç değil de şu bulantı kusma iki gündür hayatımı kararttı çok zormuş ya :)

3 gündür bende bulantidan muzdariptim,doktora gittim belki bulantı ilacı verir diye ama azda olsa bir şeyler yiyosan ilaç vermim dedi,yat ye kus tekrar ye dedi
Aynısını bana da söyledi ebe ye sordum sağlık ocağında iğne vurunmaya gittiğimde az yiyosan kus tekrar ye dedi ama işte öyle demesi kolay yerken bile midem bulana bulana yiyorum bugün zaten çıkmaya başladı 12.haftaya kadar devam eder sabretceksin dedi :KK43:

Kizlar midesi bulananlara nasil imreniyorum bir bilseniz
O NE İLE ALAKALIYMIŞ ASLINDA BEN SORMULTUMDA NE KADAR DOĞRU BİLEMEM... KANDA HCG DEĞERİ ÇOK YÜKSEK OLANLAR YANİ KANA GEÇİŞİ YÜKSEK OLANLARIN BULANIRMIŞ.BEN MESELA DÜŞÜK HCG İLE ÖĞRENDİM KİMİSİ ÇOK YÜKSEK ÖĞRENİYOR..AMA NE DENLİ DOĞRU BİLEMEM

merhaba,
bende bugün öğrendim hamile olduğumu.
reglim 10 gün gecikti ama ihtimal vermedim. çünkü hiç beklemiyorduk.
ilk kızımız tüp bebekle oldu 10 yıl çocuğumuz olmadı.
ben 33 yaşındayım.kızım 3 yaş 3 aylık. henüz hazır değildim ve başka çocuk düşünmüyordum aslında .
idrarda çıktı. beta hcg yarın çıkacak. cuma da dr a gideceğim. hakkımda hayırlısı böyleymiş.
kendimi hiç 2 çocuklu bir kadın olarak hayal etmemiştim. sağlıklı sıhhatlı hakkımda hayırlısı olsun

Dimi baya baya geliyor :)

O kız yılı bana vurması muhtemelen :)

Bu sebeple kordon kanını saklayacağız. Ve kordon dokusunu da saklayacağız. Yok bir daha yapamam çocuk. Özel okul masrafı, aylık giderleri, uçak biletleri falan derken eve çakılır kalırım valla. Biz baya geziyoruz çünkü. 2 Çocukla bile giderlerimiz yeterince çok aslında ama işte 3. Çocukla da bir şekilde idare edeceğiz dedik. 4 le baş edemem gerçekten. Bağlatinca hamile kalanlar varmış ama ben o kısmını düşünmek istemiyorum açıkçası
3. Çocuk planlı mı oldu kuzum yoksa süpriz bi bebek mi

X