2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Aslında ben devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum onunla devam ediyorum. Ama devlet hastanesinde ne yazık ki içeriye eşimi sokmuyorlar. Kimsenin eşi giremiyor. Eşim de bazı özel zamanları görsün diye arada özele gidiyorum ve devam da ederim herhalde.. yoksa o çoğu şeyden eksik kalacak.

o bebişin annesi sensin tercih her zaman senin hakkin var babasida şahit olsun istemekte. Bu arada haftada 1 oldu mu eşini ihmal etmiş olmazsin zaten için rahat edecekse haftada 1 de sabitle konuyu zaten bulantılarla mesele zorlasiyo bi sure sonra esin anliycaktir sıkma canını

Evet 1 kg aldım ama lazım diye bir şey duymadım. Etradimda ilk 3 ay kusmaktan kilo verenler var.
yok en fazla 1 kilo almak lazımmış. kusmaktan kilo vermek sorun değilmiş. ileride toparlıyorlarmış. henüz kusmadım tiksindiğim bazı şeyler var. umarım bu şekilde devam eder. ama pek sağlıklı beslenmeyi sürdüremedim o kötü. dondurma döner falan yiyorum. sebzeler buzdolabından bana bakıyorlar umarım bunu da başarırım. folik asite güveniyorum şimdilik.

Aynı durum benim de kafamı karıştırıyor maalesef . Bugün doktor 10. Haftaya kadar yasak dedi başka bi doktor serbest demişti bakalım . Sonuçta evlilik çocuğu yapınca rutinini bozmak olmamalı diye düşünüyorum :/

Senin bebek erkek gibi dondurma döner

Iyide her ihtimale karsi dusukolabilir diye soyluyorlar.tedbir amacli
.tabi siz dvam etmekte ozgursunuz rutininize

Senin bebek erkek gibi dondurma döner
Herkes erkek diyor ailem arkadaşlarım ve şimdide sen! Bakalım cinsiyeti ne olacak çok heyecanlıyım hamilelik harika bir sey. Gerçekten kadını kadın gibi hissettiren bir o kadar mucizevi <3 allah isteyen her kadına nasip etsin cidden

Amin amin amin canim.....du bakalim ne olacak meraktayim

Seninle ginler arka arkaya sen kalp atisini duydun mu ?

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

3.bebişime hamileyim hiç uyarılmadım ilk 3 ay için bi sıkıntı yoksa eşleri de ihmal etmemek.gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…