- 1 Mayıs 2018
- 377
- 363
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.341
Evet 1 kg aldım ama lazım diye bir şey duymadım. Etradimda ilk 3 ay kusmaktan kilo verenler var.peki kilo durumu nasıl? 1 kilo falan almak lazım diye duydum.
doktorların bu konudaki tarzları farklı olabiliyor kimi 3 ay kesinlikle yasak derken kimi hergun yapsan sıkıntı olmaz diyor sorunsuz gebeliklerde bu doktorun tarzı ile alakalı galiba bize aynen devam dedi hic bir sınırlama yok sadece korunmamizi istedi kasılmalar icin. İki doktor konusunda bana da çok söylediler ama daha çok evham yapacagimi bildiğimden tek doktorla doğuma kadar gitmeyi düşünüyorum nasipse bu konuyu sen bir daha düşün bence
o bebişin annesi sensin tercih her zaman senin hakkin var babasida şahit olsun istemekte. Bu arada haftada 1 oldu mu eşini ihmal etmiş olmazsin zaten için rahat edecekse haftada 1 de sabitle konuyu zaten bulantılarla mesele zorlasiyo bi sure sonra esin anliycaktir sıkma canınıAslında ben devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum onunla devam ediyorum. Ama devlet hastanesinde ne yazık ki içeriye eşimi sokmuyorlar. Kimsenin eşi giremiyor. Eşim de bazı özel zamanları görsün diye arada özele gidiyorum ve devam da ederim herhalde.. yoksa o çoğu şeyden eksik kalacak.
yok en fazla 1 kilo almak lazımmış. kusmaktan kilo vermek sorun değilmiş. ileride toparlıyorlarmış. henüz kusmadım tiksindiğim bazı şeyler var. umarım bu şekilde devam eder. ama pek sağlıklı beslenmeyi sürdüremedim o kötü. dondurma döner falan yiyorum. sebzeler buzdolabından bana bakıyorlarEvet 1 kg aldım ama lazım diye bir şey duymadım. Etradimda ilk 3 ay kusmaktan kilo verenler var.
Evet cnmHerhangi bir sıkıntı olmadığı halde mi 12. Haftaya kadar yasak dedi?
Aynı durum benim de kafamı karıştırıyor maalesef . Bugün doktor 10. Haftaya kadar yasak dedi başka bi doktor serbest demişti bakalım . Sonuçta evlilik çocuğu yapınca rutinini bozmak olmamalı diye düşünüyorum :/Merhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum. Eminim hepimizin aklını, içini, ruhunu meşgul eden bir soru...
HAMILELIKTE CINSELLIK!
Ben 2 farklı doktora gidiyorum. Biri normal yaşantınıza devam edebilirsiniz dedi. Diğeri ise biz hamilelere ilk 3 ay haftada en fazla 1 kere izin veririz dedi.
Bu konuda kafam çok karışık. Herhangi bir kanaması olmayan arkadaşlar sizin doktorlarınız nasıl tavsiyede bulundu ve sizler bu konuda nasılsınız ?
Konuşulması gerek diye düşünüyorum çünkü bi yandan evladım için vicdan yaparken bi yandan da eşimi ihmal etmek istemiyorum. Eminim bir çoğunuzun aklında benim gibi deli sorular vardır.
Senin bebek erkek gibiyok en fazla 1 kilo almak lazımmış. kusmaktan kilo vermek sorun değilmiş. ileride toparlıyorlarmış. henüz kusmadım tiksindiğim bazı şeyler var. umarım bu şekilde devam eder. ama pek sağlıklı beslenmeyi sürdüremedim o kötü. dondurma döner falan yiyorum. sebzeler buzdolabından bana bakıyorlarumarım bunu da başarırım. folik asite güveniyorum şimdilik.
Iyide her ihtimale karsi dusukolabilir diye soyluyorlar.tedbir amacliAynı durum benim de kafamı karıştırıyor maalesef . Bugün doktor 10. Haftaya kadar yasak dedi başka bi doktor serbest demişti bakalım . Sonuçta evlilik çocuğu yapınca rutinini bozmak olmamalı diye düşünüyorum :/
Orası öyle tabi canım bi kuruntu sadece o kadarIyide her ihtimale karsi dusukolabilir diye soyluyorlar.tedbir amacli
.tabi siz dvam etmekte ozgursunuz rutininize
Herkes erkek diyor ailem arkadaşlarım ve şimdide sen! Bakalım cinsiyeti ne olacak çok heyecanlıyım hamilelik harika bir sey. Gerçekten kadını kadın gibi hissettiren bir o kadar mucizevi <3 allah isteyen her kadına nasip etsin ciddenSenin bebek erkek gibidondurma döner
Amin amin amin canim.....du bakalim ne olacak meraktayimHerkes erkek diyor ailem arkadaşlarım ve şimdide sen! Bakalım cinsiyeti ne olacak çok heyecanlıyım hamilelik harika bir sey. Gerçekten kadını kadın gibi hissettiren bir o kadar mucizevi <3 allah isteyen her kadına nasip etsin cidden
Herkes erkek diyor ailem arkadaşlarım ve şimdide sen! Bakalım cinsiyeti ne olacak çok heyecanlıyım hamilelik harika bir sey. Gerçekten kadını kadın gibi hissettiren bir o kadar mucizevi <3 allah isteyen her kadına nasip etsin cidden
Vajinal baktiramadim ki korkudan. 6sinda tekrar randevum var bu kez cesaretimi topladım. Karindan ultrasonla görülmezse alttan dinlicez kalp atışını.Seninle ginler arka arkaya sen kalp atisini duydun mu ?
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabalar, ben de arefe gününde idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim, sat: 16 mayıs, dün ki kan değeri sonucum bhcg: 2885 , Allaha şükürler olsun 22 aylık bir oğlum var, aralık ayında bir küretajım var, yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum, dr kontrolüm 3 temmuzda, heyecanla bekliyorum. Herkesin hamileliği hayırlı olsun, Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
Ayyy canım hadi hayırlı olsunnnKızlarr Allahın izniyle hem tahlillerimde hemde bebeğimde herşey normal kalp atışını da duyduk. Belirtilerin kaybolmasının bir önemi yok demek ki. Diğer korkan arkadaşlarda rahatlasınlar. İnşallah herkes güzel haberler alsın
Benimde ilk gebeliğimArkadaslar isimleri kisileri aklimda tutamiyorum ilk gebeligi olanlar kimlerdi
3.bebişime hamileyim hiç uyarılmadım ilk 3 ay için bi sıkıntı yoksa eşleri de ihmal etmemek.gerekirMerhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum. Eminim hepimizin aklını, içini, ruhunu meşgul eden bir soru...
HAMILELIKTE CINSELLIK!
Ben 2 farklı doktora gidiyorum. Biri normal yaşantınıza devam edebilirsiniz dedi. Diğeri ise biz hamilelere ilk 3 ay haftada en fazla 1 kere izin veririz dedi.
Bu konuda kafam çok karışık. Herhangi bir kanaması olmayan arkadaşlar sizin doktorlarınız nasıl tavsiyede bulundu ve sizler bu konuda nasılsınız ?
Konuşulması gerek diye düşünüyorum çünkü bi yandan evladım için vicdan yaparken bi yandan da eşimi ihmal etmek istemiyorum. Eminim bir çoğunuzun aklında benim gibi deli sorular vardır.
Teşekkür ederim cnm:) pazar günü kahverangi kanama oldu progestan verdi sabah 100mg akşam 200 mg. Yan etkisi olarak uyku yaparmış.Ne ilaç verdi ne için verdi kuzum? Gözün aydın bu arada
Anladım canım Allah korusun bebeğiniTeşekkür ederim cnm:) pazar günü kahverangi kanama oldu progestan verdi sabah 100mg akşam 200 mg. Yan etkisi olarak uyku yaparmış.