- 6 Haziran 2018
- 131
- 169
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.361
Aminnn cümlemizinkini inşallahAnladım canım Allah korusun bebeğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn cümlemizinkini inşallahAnladım canım Allah korusun bebeğini
Benimde 12 mm cikmisti ultrasonda 6+0 di ama doktor 5+3 galan dediBu arada 7+4 haftalığım 12 mm haftayla uyumlu dedi doktor. Heyecandan kalp atışı kaçmış sormayı unutmısum
Kilo almak lazim die birşey yok canım ben ilk gebeligimde ilk uç ayda uç kilo vermiştimpeki kilo durumu nasıl? 1 kilo falan almak lazım diye duydum.
Insallah canım 27 sındeymıs carsamba gunu doktor randevum bakalım :))Aleynanur41 canım senden de güzel haber bekliyorum
Bu arada 7+4 haftalığım 12 mm haftayla uyumlu dedi doktor. Heyecandan kalp atışı kaçmış sormayı unutmısum
canım bende aynı şekilde çok üşüyorum titriyorum hatta en çokta ayaklarım üşüyor.fön makinasıyla ısıtıp rahatlıyorum :) sanırım hormonlardanKızlar bende üşüme var özellikle ayaklarımda sizde de oluyor mu üşüme oğlumda böyle bir şey yoktu da acaba dedim kansizlik mi var? Normalde kanım düşüktür ama sağlık ocağında kan tahlili yaptırdınız gebelik için genel kontrol amaclı
Hamile kalmadan önce kansızlık var miydi canım sende ? Valla bu forum benim içimi rahatlatıyor ya başkalarında aynı şeyi yaşadığını duyunca rahatlıyorum.canım bende aynı şekilde çok üşüyorum titriyorum hatta en çokta ayaklarım üşüyor.fön makinasıyla ısıtıp rahatlıyorum :) sanırım hormonlardan
Bende garip bir şekilde rahatlıyorum :) kansızlık değilde demirim çok düşük değer 17 çıktı ama doktorum ilaç vermedi folibol dışında bişey kullanma dedi.öyle beklemedeyim YaniHamile kalmadan önce kansızlık var miydi canım sende ? Valla bu forum benim içimi rahatlatıyor ya başkalarında aynı şeyi yaşadığını duyunca rahatlıyorum.
TeşekkürlerKullanmadim ama duydum canim..düşük önleyici ve cok etkili.
Beeinn ben de 6+4 ümm bu gece cok kotu oldum sade soda ve Tuzlu kurabiye cokk iyi geldi aklınzda olsn6+5'ten selamlar. mide bulantısı başlamış olan var mı?
Bende sanırım bugün 6 olduk geçen hafta bugün 5 haftalıktık adet te düzensiz olunca tam bilinmiyor ama bugün çok midem bulandı sabah biraz istifra ettim çok zor oluyor ya soda bana da çok iyi geliyor ama 1 taneden fazla içmiyorum herşeyin azı karar çoğu zarar diyeBeeinn ben de 6+4 ümm bu gece cok kotu oldum sade soda ve Tuzlu kurabiye cokk iyi geldi aklınzda olsn
bende bugun basladim canim 2 hafta ptesi persembe yaptir dedi kanamam var ve kesem düzensizmis.....Geçen hafta bir kere kahverengi lekelenmem olmuştu. Azdı ve hamileligin başında olabilir diye düşünmüştüm. Onceki haftada doktor kontrolünde keseyi görmüştüm. Bugün yine lekelenme yaşadım. Hemen doktorumu aradim. Proluton depot diye bir igne verdi acilde yaptırdım. Yarında kontrole gideceğim.İnşallah sorun yoktur. Bu igneyi kullanan var mı
Aynen bende iki gunde bi tane içmeye çalışıyrm cok zorlansam günde birBende sanırım bugün 6 olduk geçen hafta bugün 5 haftalıktık adet te düzensiz olunca tam bilinmiyor ama bugün çok midem bulandı sabah biraz istifra ettim çok zor oluyor ya soda bana da çok iyi geliyor ama 1 taneden fazla içmiyorum herşeyin azı karar çoğu zarar diye
Günde 1 iç canım faydalı hem ama sade istersen içine limon sık ben bazen renk olsun diye hemen küçük iki parça elma atarım vişne atarım sadesi çok faydalıAynen bende iki gunde bi tane içmeye çalışıyrm cok zorlansam günde bir
Ben 6yıl tedavi gördüm olmadı ama kendiliğinden oldu çok şükür Allahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallahTup bebek tedavisi goren var mi