2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar..
Günaydın öncelikle..
Sizlere bir şey sormak istiyorum lütfen biraz bilgisi olan bişi yazsın..
Benim bat'a bir gün kala b-hcg değerim 100.7 çıktı.
2 gün sonra tekrar yaptırdım 416.7 çıktı.
%60 ya da 2 kat değil bildiğiniz 4 kat artmış.
Sizler de gebesiniz ya illa ki bu değeri baktırmışsınızdır..
Ne demek bu kadar 4 kat artması?

Günaydın canim iki test arasında bir tam gün varsa normal yani pazartesi 100 salı 2 katı 200 çarşamba iki katı 400 gibi düşün. Internette 48 saatte bir 2 kat yazıyor ama bir günde iki kat normal.

kızlar günaydın haftasonu giremiyorum malum ancak i,ş yerinde fırsat buluyorum :) vebenbirkarinca canım güzel haberlerini bekliyoruz.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. K Karabiberim123 canım arkadaşlar cevap yazmış ama. Doktora gittiğinde görülebilir. Beta hcg dğzenli artıştaysa ve 1000 üzerine çıktıysa görürsünüz.

Bide Dün benim küçük danam karnıma oturdu hızlı bi şekilde . Hazırlıksız yakalandım ve hala agrım var gitsemmi gitmesemmi bilemedim doktora. Normalde kaç kat yerde ama benim sıpam epey iri bi bebek :) Valla aklım takıldı dünden beri.

En az 2 dediğiniz gibi %60 artmış olması lazım . diğerleri bence kişiyle alakalı. Çoğul gebeliklerde genelde fazla artış oluyor ama hiç belli olmaz tek te olabiilir. İyi birşey sağlıklı gebelik demek inşallah.

Inşallah birşey olmamıştır korkma. Benimki de karnıma oturup ziplamayi çok seviyo. Unutup muhafaza edemiyorum bazen Allaha emanet inşallah birşey olmuyordur

Günaydın canim iki test arasında bir tam gün varsa normal yani pazartesi 100 salı 2 katı 200 çarşamba iki katı 400 gibi düşün. Internette 48 saatte bir 2 kat yazıyor ama bir günde iki kat normal.
Oğlumda iki kat artmıştı dedim acaba bi sıkıntı mı var?
Randevuyu da geç aldım doktora daha çok ufak diye ondan demiştim.
Teşekkür ederim..
İnşallah o zaman fazla kafaya takmaya gerek yok teşekkürler..

rica ederim. Bi kaç gün bekeyin direk doktora gidin keseyi falan görürüsünüz zaten.

Canım cok teşekkür ederim hoşbuldum. İnşallah saglık la gelir bebişin

pazartesi kan verdiğimde 605 olan sonucum cumartesi kan verdiğimde 7000'e çıkmış normal mi bu kızlar çünkü daha bugün 5.haftama yeni girdim birde minik kesemi gördüm cumartesi günü çok mutluyum

pazartesi kan verdiğimde 605 olan sonucum cumartesi kan verdiğimde 7000'e çıkmış normal mi bu kızlar çünkü daha bugün 5.haftama yeni girdim birde minik kesemi gördüm cumartesi günü çok mutluyum
Canım benim son bat tarihi 22 mayıs senin kaç bende gitsem keseyi görürmüyüm cumartesi 817 cıktı hcg bugün bi Dah verdim bakalım kaç cıkcak alttan mu gördü doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…