- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.181
Canım tedirginsen bugün gitgördük kalp atışınıda dinledik ama kalbi duruyormuş birşey anlamıyormuşsun 1 hafta onceden duran varmıs fılan esımde dıyo oyle bırsey olsa sen agrıdan sızıdan duramazsın dıyo ama korkuyorum ya benımde doktor kontrolum yarın
Günaydın canim iki test arasında bir tam gün varsa normal yani pazartesi 100 salı 2 katı 200 çarşamba iki katı 400 gibi düşün. Internette 48 saatte bir 2 kat yazıyor ama bir günde iki kat normal.Kızlar..
Günaydın öncelikle..
Sizlere bir şey sormak istiyorum lütfen biraz bilgisi olan bişi yazsın..
Benim bat'a bir gün kala b-hcg değerim 100.7 çıktı.
2 gün sonra tekrar yaptırdım 416.7 çıktı.
%60 ya da 2 kat değil bildiğiniz 4 kat artmış.
Sizler de gebesiniz ya illa ki bu değeri baktırmışsınızdır..
Ne demek bu kadar 4 kat artması?
bugune bosluk yokmuşki canım olsa gıdıcektım :)Canım tedirginsen bugün git
En az 2 dediğiniz gibi %60 artmış olması lazım . diğerleri bence kişiyle alakalı. Çoğul gebeliklerde genelde fazla artış oluyor ama hiç belli olmaz tek te olabiilir. İyi birşey sağlıklı gebelik demek inşallah.Kızlar..
Günaydın öncelikle..
Sizlere bir şey sormak istiyorum lütfen biraz bilgisi olan bişi yazsın..
Benim bat'a bir gün kala b-hcg değerim 100.7 çıktı.
2 gün sonra tekrar yaptırdım 416.7 çıktı.
%60 ya da 2 kat değil bildiğiniz 4 kat artmış.
Sizler de gebesiniz ya illa ki bu değeri baktırmışsınızdır..
Ne demek bu kadar 4 kat artması?
Inşallah birşey olmamıştır korkma. Benimki de karnıma oturup ziplamayi çok seviyo. Unutup muhafaza edemiyorum bazen Allaha emanet inşallah birşey olmuyordurkızlar günaydın haftasonu giremiyorum malum ancak i,ş yerinde fırsat buluyorum :)vebenbirkarinca canım güzel haberlerini bekliyoruz.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. K Karabiberim123 canım arkadaşlar cevap yazmış ama. Doktora gittiğinde görülebilir. Beta hcg dğzenli artıştaysa ve 1000 üzerine çıktıysa görürsünüz.
Bide Dün benim küçük danam karnıma oturdu hızlı bi şekilde . Hazırlıksız yakalandım ve hala agrım var gitsemmi gitmesemmi bilemedim doktora. Normalde kaç kat yerde ama benim sıpam epey iri bi bebek :) Valla aklım takıldı dünden beri.
aslında hiç umursamam böle şeyleri ama okadar boştaydım ki bi anda tam kasıklarıma atladı . Agrıo dünden beri.Inşallah birşey olmamıştır korkma. Benimki de karnıma oturup ziplamayi çok seviyo. Unutup muhafaza edemiyorum bazen Allaha emanet inşallah birşey olmuyordur
Oğlumda iki kat artmıştı dedim acaba bi sıkıntı mı var?Günaydın canim iki test arasında bir tam gün varsa normal yani pazartesi 100 salı 2 katı 200 çarşamba iki katı 400 gibi düşün. Internette 48 saatte bir 2 kat yazıyor ama bir günde iki kat normal.
İnşallah o zaman fazla kafaya takmaya gerek yok teşekkürler..En az 2 dediğiniz gibi %60 artmış olması lazım . diğerleri bence kişiyle alakalı. Çoğul gebeliklerde genelde fazla artış oluyor ama hiç belli olmaz tek te olabiilir. İyi birşey sağlıklı gebelik demek inşallah.
rica ederim. Bi kaç gün bekeyin direk doktora gidin keseyi falan görürüsünüz zaten.Oğlumda iki kat artmıştı dedim acaba bi sıkıntı mı var?
Randevuyu da geç aldım doktora daha çok ufak diye ondan demiştim.
Teşekkür ederim..
İnşallah o zaman fazla kafaya takmaya gerek yok teşekkürler..
Canım cok teşekkür ederim hoşbuldum. İnşallah saglık la gelir bebişinkızlar günaydın haftasonu giremiyorum malum ancak i,ş yerinde fırsat buluyorum :)vebenbirkarinca canım güzel haberlerini bekliyoruz.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. K Karabiberim123 canım arkadaşlar cevap yazmış ama. Doktora gittiğinde görülebilir. Beta hcg dğzenli artıştaysa ve 1000 üzerine çıktıysa görürsünüz.
Bide Dün benim küçük danam karnıma oturdu hızlı bi şekilde . Hazırlıksız yakalandım ve hala agrım var gitsemmi gitmesemmi bilemedim doktora. Normalde kaç kat yerde ama benim sıpam epey iri bi bebek :) Valla aklım takıldı dünden beri.
5+5 olacak şekilde randevu aldım bakalım..rica ederim. Bi kaç gün bekeyin direk doktora gidin keseyi falan görürüsünüz zaten.
ah bilmezmiyim . :) Ama ilk başlar hep öle sonra kolayca geçio zamaan.5+5 olacak şekilde randevu aldım bakalım..
5 temmuz taaa beklemek de zor :)
aminnn canım hepimziin ki inşallah :)Canım cok teşekkür ederim hoşbuldum. İnşallah saglık la gelir bebişin
Canım benim son bat tarihi 22 mayıs senin kaç bende gitsem keseyi görürmüyüm cumartesi 817 cıktı hcg bugün bi Dah verdim bakalım kaç cıkcak alttan mu gördü doktorpazartesi kan verdiğimde 605 olan sonucum cumartesi kan verdiğimde 7000'e çıkmış normal mi bu kızlar çünkü daha bugün 5.haftama yeni girdimbirde minik kesemi gördüm cumartesi günü çok mutluyum
Az önce öğrendim 1280 değerim iyi mi sizcepazartesi kan verdiğimde 605 olan sonucum cumartesi kan verdiğimde 7000'e çıkmış normal mi bu kızlar çünkü daha bugün 5.haftama yeni girdimbirde minik kesemi gördüm cumartesi günü çok mutluyum
benim bat 20 mayıstı. 31 mayısta iğne vurulmuştum. evet çok minik olduğu için alttan muayene oldumCanım benim son bat tarihi 22 mayıs senin kaç bende gitsem keseyi görürmüyüm cumartesi 817 cıktı hcg bugün bi Dah verdim bakalım kaç cıkcak alttan mu gördü doktor
iyi galiba :) ilk hamileliğimde 5+3de bile 1300dü. şimdi çok yüksek çıkınca şaşırdım kendimeA
Az önce öğrendim 1280 değerim iyi mi sizce