- 20 Mayıs 2018
- 487
- 476
- 34
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #2.281
Urazin kalbi 144 atmıştıYOUTUBE da izlediğim videolarda 150-160 atan erkek bebek kalpleri vardı... bende 140 olayını duymultum ama bu tezi çürüttü video
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Urazin kalbi 144 atmıştıYOUTUBE da izlediğim videolarda 150-160 atan erkek bebek kalpleri vardı... bende 140 olayını duymultum ama bu tezi çürüttü video
Hmye bakmadım hiç..geçen pentiden sütyen aldım güzeldi o da..ama çoğu zaman takmıyorum daha rahat ediyorumalt çamaşıra hmye bakayım bi..Ben henüz dar sortlara devam ama külotlar sikmaya başladı. Hm den hamile kulpu alayım diyordum bugün. Oranin hamile kulotları ve sutyenleri iyi ve kaliteli
Yani ben pek elektrik alamadım..belki de normal muayene için gittiğimden öyle davrandı bilemiyorum..Öyle mi tabii tercih meselesi daha iyidir belki doktorunuz
Ben paylaştım ya arkadaşlarımla sevincimi. Bir sorun görmüyorum ne yalan söyleyeyim prensesler gibi bakıyorlar banaKızlar nasılsınız cuma günü doktora gitmeye karar verdim yalnız bir şey söyleyecem 1.02 arkadaşımda hamilelik durumu paylaşmak zorunda kaldım ama sonradan çok pişman oldum yani herkesin bilmesine aslında istemiyorum paylaştıklarınız falan oldu mu ya tabi Allah izin vermezse birşey olmaz ama yinede korkuyor insan
tam sınırUrazin kalbi 144 atmıştı
Hayır canım ben bir önceki ay klomen ve iğne tedavisine başlamıştım olmadı eşimde de sorun çıktığı için bu ay gitmemiştim doktora kendi haline bırakmıştım ki güzel haberi aldımvebenbirkarinca sende çatlatma iğnesi ilemi hamile kaldin ??
ayse 3011 ikinci bebek başlangıç kilom 70 ankarada yaşıyorum. son adet tarihim 23 nisan[/QUOTE ayy maşalhhhh saglıkla duayla gelsn bebşlermzzz
Canım benim 3 subat gorunuyor sezeryan oldugum icin ocak 20 gibi alirlar herhalde ocak annelrine kaydimi aldim bazen ocak annelerinede takiliyorum ama daha cok burdayim burdada subattaki Cinsiyeti belli mi canım
Canım benim 3 subat gorunuyor sezeryan oldugum icin ocak 20 gibi alirlar herhalde ocak annelrine kaydimi aldim bazen ocak annelerinede takiliyorum ama daha cok burdayim burdada subattaki tarihim kalsin yas 30 sehir Elazig 2.kızım olacak cok net hemde 168 boy 67kilo[/QUOTE. Cinsiyeti belli oldu mu canım
Kaç haftalık hamilesin canım benim 6+3 bugün inşallah sağlıklıdır ilk gebeliğimde gelişimi durduğu için korkuyorumNeden öyle düşünüyorsun canım benim de hiç belirtim yok burda yazıyolar bende düşündüm ama hiçbir belirtim yok
En iyisi kan testi o belli ederKizlar aklimi kurcaliyan birsey var dr a bu cuma bi sorayim sizede sorayim ben en son 28 nisanda adet oldum ve 4 mayista yikandim 6 mayista iliski oldu sonra ben ramazan hazirliklari filan icin annemlere gittim zaten sonra oruc filan hic ilişki olmadi ve 10mayista benim hic olmayan 1 gun yasadigim mide bulantim oldu simdi sizce ben o tek iliskide hamile mi kaldim yoksa 28nisandan once kaldimda haberim mi yok
Bende Amine ravza koymak istiyorum oğlum olursa Ömer asafBenim cinsiyet % 90 KIZ hem ilk hamileligime benziyor hemde burda bi nine var karnima bakti kiz dedi herkesinkini dogru biliyor kizimida bilmisti biz kizima isimde bulduk İkra Hatun koyacaz hatun ismini ruyamda gördüm vede kaynanamin adi ruyamdada görünce koyalim dedik
Nasil yani cnm kan testim var dr ilk gittigimde 5 haftsliksin dediEn iyisi kan testi o belli eder
Beta hcg ne göre değerleri 2 günde bir yarıy bölerek gün tahlili yapmaya çalışNasil yani cnm kan testim var dr ilk gittigimde 5 haftsliksin dedi
Ayy kiz cok zor oyle benim bat tan1 hafta sonra dr gittim 3 binlere yakin cikmisti hesapliyamam en iyisi bu cuma dr a sorayimBeta hcg ne göre değerleri 2 günde bir yarıy bölerek gün tahlili yapmaya çalış
Omer Asaf i bu ara cok kisi kullaniyor ben evde bebek ve nikah sekeri yapiyorum gecenlerde bebek sekeri yaptim 2 kisinin omer Asafti birinin Miran AsaftiBende Amine ravza koymak istiyorum oğlum olursa Ömer asaf
Olur kuzum :))) Oglumun adı Taha yiğit :) bakalım ikinci ne olacakAyy kiz cok zor oyle benim bat tan1 hafta sonra dr gittim 3 binlere yakin cikmisti hesapliyamam en iyisi bu cuma dr a sorayim
Herseyin hayirlisi cnm Taha yigide ikiside yakışır♥Olur kuzum :))) Oglumun adı Taha yiğit :) bakalım ikinci ne olacak