- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #2.321
Ben kızımda da oğlumda da aynıydım pek hatırladığım bir belirti yok. Sadece oğlumda gece bulantılarım vardı onu hatırlıyorum sabahları gayet iyiydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalniz degilmisim ya o zaman ama sanirim hafiften belli oluyo karnim ya 49 kiloyum zaten cok zayiftimBeeeennn..davul gibi geziyorum resmen..
Aslında o testler tamamen fiyasko:) hamile degılken beni hamile göstermisti. En iyisi o ucuz testlerBenim erken gebelik testinde altı gün kala negatifti sonra normal bir testte iki gün kala silik çizgi çıkmıştı canım
Hoşgeldiniz inşallah şubatta alacağız bebislerimizi kucagimizaMerhaba şubat anneleri bende bugün hamile olduğumu öğrendim Allah izin verirse şubat annesi olabilirim daha önc 2 düşük ve 1 mol gebelik geçmişim var genetik tarmayı henüz yaptıramadan geldi minik kuzu inşallah yine aynı şeyleri yaşamam Bu arada sat 20 mayıs Doğum 24 şubat görünüyor 34 yaşındayım 8 yaşında 1 kızım var
Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin hepimize inşallahHoşgeldiniz inşallah şubatta alacağız bebislerimizi kucagimiza
O zaman çok umitlenmemekle birlikte umudumu da kaybetmiyim :)Var canım :))))) benim arkadaşımın hatta adet günü bile negatifti :))) kanda cıktı
Bakalım hayırlısı artık :) bekleyecez artık hakkımızda hayirliysa olacaktır zaten insallah :)Benim erken gebelik testinde altı gün kala negatifti sonra normal bir testte iki gün kala silik çizgi çıkmıştı canım
Canim ilk kizimda aynilarini yasadim ne bulantim var ne kusmam hep ruyamda kiz goruyorum adina kadar ilk kizimda da ismini ruyamda gördüm Elif koyduk goguslerim cok büyüdü cok eksi yiyorum ve istahim açık bide en buyuk belirti bebeginiz 45 50 gunluk olunca sabah lavaboya gitmeden önce dr da uzandiginiz gibi uzanin dizlerinizi bukun gobeginizi kontrol edin eger saginizda elinize ceviz buyuklugunde bisey geliyorsa o erkektir duzse kizdir benim dümdüz bunu o nine hep yapiyor ordan biliyorumCanım belirtilerinden bahsetsene biraz
yalniz degilmisim ya o zaman ama sanirim hafiften belli oluyo karnim ya 49 kiloyum zaten cok zayiftim
Merhaba şubat anneleri bende bugün hamile olduğumu öğrendim Allah izin verirse şubat annesi olabilirim daha önc 2 düşük ve 1 mol gebelik geçmişim var genetik tarmayı henüz yaptıramadan geldi minik kuzu inşallah yine aynı şeyleri yaşamam Bu arada sat 20 mayıs Doğum 24 şubat görünüyor 34 yaşındayım 8 yaşında 1 kızım var
emelyalvac canım doktora gittim bugün güneş kreminde marka farketmez ama solante öneririm dedi
Canim ilk kizimda aynilarini yasadim ne bulantim var ne kusmam hep ruyamda kiz goruyorum adina kadar ilk kizimda da ismini ruyamda gördüm Elif koyduk goguslerim cok büyüdü cok eksi yiyorum ve istahim açık bide en buyuk belirti bebeginiz 45 50 gunluk olunca sabah lavaboya gitmeden önce dr da uzandiginiz gibi uzanin dizlerinizi bukun gobeginizi kontrol edin eger saginizda elinize ceviz buyuklugunde bisey geliyorsa o erkektir duzse kizdir benim dümdüz bunu o nine hep yapiyor ordan biliyorum
Yap canim banada söyleyapcam cok merak ettim :)
hayırlısı inşallah bakalim mevlam neyler neylerse güzel eylerCanim ilk kizimda aynilarini yasadim ne bulantim var ne kusmam hep ruyamda kiz goruyorum adina kadar ilk kizimda da ismini ruyamda gördüm Elif koyduk goguslerim cok büyüdü cok eksi yiyorum ve istahim açık bide en buyuk belirti bebeginiz 45 50 gunluk olunca sabah lavaboya gitmeden önce dr da uzandiginiz gibi uzanin dizlerinizi bukun gobeginizi kontrol edin eger saginizda elinize ceviz buyuklugunde bisey geliyorsa o erkektir duzse kizdir benim dümdüz bunu o nine hep yapiyor ordan biliyorum
enfeksiyon olabilir belki kuzum. bol bol su iç. idrar testi vermiş miydin? düşük olduğunu sanmıyorum. içini ferah tutYeşil akıntı kesinlikle enfeksiyon belirtisi midir düşük sebebi olabiliyo falan demişler var mı başka yeşilimsi akıntısı olan
Aynen canım Herseyin hayirlisi♥hayırlısı inşallah bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler
Yok canım tahlillerimi yaptırıp hafta başında gidicem doktora çok su içiyorum inşallah önemli bir şey değildirenfeksiyon olabilir belki kuzum. bol bol su iç. idrar testi vermiş miydin? düşük olduğunu sanmıyorum. içini ferah tut
Benim 2 gün kala Kı testim adetlerğn düzensizse umudunu hiç yitirmeKızlar bata 3 gün var ,dün aksam test yaptım negatif çıktı bu aydan umudu kesiyim dimi,aranızda 4 gün kala testi negatif çıkan ve pozitif olan var mı :)