- 5 Mart 2016
- 1.063
- 1.281
- 30
Senin kaç haftalık cnmBende cumaya gideceğim inşallah rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kaç haftalık cnmBende cumaya gideceğim inşallah rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder
İnş cnm ne zaman gitsem acaba doktora????Gayet iyi canım 2-3 güne kesesini görürsün bebisinin inşallah
Zeynep bence bugün 30.gunya bence değerin çok iyi sen bunlara takılma canım olumlu düşün ne zaman doktora gideceksin yine(buarada ben redrise1515 adımı değiştirdim :). )Kızlar cuma 241 idi
Bugün 591 çıktı. Ama 48 saat değil 46 saat sonra bu sayı çıktı. Nasıl sizce ???
Merhaba tüm anne adaylarının anneler gününü kutluyorum..benim 2.bebeğim olacak inşallah ...3 yol öncede bir düş K yapmıştım...1 hafta geçince direk keseyi gördük..şimdi 5+3 ...24 ümde randevum var..inş hepimiz kalp atışını duyarız...ben ve eşim dışındaki kimse bilmiyor hamileliğimi...özellikle kızım çok kardeş istiyordu..kalp atışını duyunca ona da söyleyeceğin..heyecanlı ımhünü bekliyorum
Teşekkürler cnm bilmiyorum Perşembe’ye giderim inşşş diye düşünüyorum. Sen ne zaman test yapacaksın cnm ???? En az bi 1500 olsun diyorum.Zeynep bence bugün 30.gunya bence değerin çok iyi sen bunlara takılma canım olumlu düşün ne zaman doktora gideceksin yine(buarada ben redrise1515 adımı değiştirdim :). )
Canım ben yarın gideceğim inşallah kan testini veririm insallahTeşekkürler cnm bilmiyorum Perşembe’ye giderim inşşş diye düşünüyorum. Sen ne zaman test yapacaksın cnm ???? En az bi 1500 olsun diyorum.
Özele gideceksen cuma yada net göreyim dersen pazartesiyi bekleyebilirsen tabiİnş cnm ne zaman gitsem acaba doktora????
Haber ver bize cnm. Unutma inşşşş herşey dilediğin gibi olur.Canım ben yarın gideceğim inşallah kan testini veririm insallah
Dayanabileceğimi sanmıyorum bence :)))) 4 senedir bu anı bekliyorduk.Özele gideceksen cuma yada net göreyim dersen pazartesiyi bekleyebilirsen tabi
Veririm tabi insallah güzel haberler le gelirimHaber ver bize cnm. Unutma inşşşş herşey dilediğin gibi olur.
Valla bunları okuyunca hepten korkuyorum yavrularımız bize tutunsun inşallahCanım oncelikle sana geçmiş olsun geçen ay yaşadıklarını yaşadım benim ilk değer geçen ay 56 -112-250 oldu birden kahverengi lekelenme ile HCG önce yerinde saydı sonra düşüşe geçti
Şimdi ben bile inanamıyorum maşallah cuma 1211 idi bugün 3224 olmuş darısı sana olsun sağlıkla
Teşekkür ederim...sizin de hayırlı oldun..kızım8 yaşında...sizinki kaç yaşında...Hoş geldin canım benimde ikinci evladım olacak İnşallah bizde kimseye soylemedik
Kızın kaç yaşında
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz...benim kızım 8 yaşında...bende 35 yaşındayım..ileriki yaşlarında daha da riskli inş sıkıntı olmadan alırız kucağımıza..benim bir düşük var sonra 3 yıl olmadı...tam tedaviye başlayacaktık..bu ay sürpriz bir haberle hamile olduğumu öğrendim..hemde eşimin Doğum günündeBende daha kızıma söylemedim öyle heyecanla istiyorki kardeşi olmasını :) 5.5 yas fark olacak aralarında bklm nasıl olacak.. bu arada ben de 37 yaşındayım. İleri yaş gebelik çok korkutuyor beni..
Senin kaç haftalık cnm
Hayırlı olsun canım bende 40 yaşındayım benide urkutuyor geç kaldım ikinci için 6 yıldır istiyorum benBende daha kızıma söylemedim öyle heyecanla istiyorki kardeşi olmasını :) 5.5 yas fark olacak aralarında bklm nasıl olacak.. bu arada ben de 37 yaşındayım. İleri yaş gebelik çok korkutuyor beni..
Allah bagislasin benim oğlum 10 yaşındaTeşekkür ederim...sizin de hayırlı oldun..kızım8 yaşında...sizinki kaç yaşında...
Aaaa Allah bağışlasın benim oğlumda yaşındaAllah bagislasin benim oğlum 10 yaşında
Inşallah beklediginiz o mucizevi sesi duyarsınız canım güzel haberlerini bekliyorum.Dayanabileceğimi sanmıyorum bence :)))) 4 senedir bu anı bekliyorduk.
Çok yok aramızda inşallah ikimizde bebişleri keseleri görürüz yazarız zaten kesin güzel haberlerini bekliyorum4+4 canım 16 Ocak görünüyor doğum tarihi
Hayırlı olsun canım bende 40 yaşındayım benide urkutuyor geç kaldım ikinci için 6 yıldır istiyorum ben
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz...benim kızım 8 yaşında...bende 35 yaşındayım..ileriki yaşlarında daha da riskli inş sıkıntı olmadan alırız kucağımıza..benim bir düşük var sonra 3 yıl olmadı...tam tedaviye başlayacaktık..bu ay sürpriz bir haberle hamile olduğumu öğrendim..hemde eşimin Doğum gününde
4+4 canım 16 Ocak görünüyor doğum tarihi
Hayırlı olsun canım bende 40 yaşındayım benide urkutuyor geç kaldım ikinci için 6 yıldır istiyorum ben