2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İyi geceler hanımlar... Bugün bizim doğum günümüz....
Ailecek evde küçük bir kutlama yapacağız. Pazar günü için de dışarda bir parti düzenledik. Kızım kedi demeyi öğrendi nicedir... Ben de kedi konsepti düzenledim. Hatta kısmet oldu kıyafeti patikleri bile kedili buldum aldım..
Bugün koltuktan az kalsa düşüyordu ben de bir anlık refleksle yakaladım onu ama bu arada tırnağım yüzünü çizgi... Kısa da tırnaklarım ama oldu bir kere. Kantaron yağı sürdüm
, inşallah geçer:KK42:

İyi geceler hanımlar... Bugün bizim doğum günümüz....
Ailecek evde küçük bir kutlama yapacağız. Pazar günü için de dışarda bir parti düzenledik. Kızım kedi demeyi öğrendi nicedir... Ben de kedi konsepti düzenledim. Hatta kısmet oldu kıyafeti patikleri bile kedili buldum aldım..
Bugün koltuktan az kalsa düşüyordu ben de bir anlık refleksle yakaladım onu ama bu arada tırnağım yüzünü çizgi... Kısa da tırnaklarım ama oldu bir kere. Kantaron yağı sürdüm
, inşallah geçer:KK42:
İlk yaşı kutlu olsun minnoşun.. huzurlu sağlıklı mutlu yıllarınız olsun beraber.. üzülme cnm hemen iyileşir. Onların hücreler taze olduğundan hemen yeniliyor kendini:) Rabbim beterinden korusun..

Bir dönem ataktandır dediğimiz sıkıntıların nedeninin kulak enfeksiyonu olduğu ortaya çıkmıştı.
Onun dışında diş sıkıntıları malum... Nazar da değmiş olabiliyor.... Bol bol dua :dua:
Ayrıca bir kaç gün tuvaletini yapmadıysa bu tarz dertlerimiz olabiliyordu.

geçmiş olsun cnim,bizdede kulak enfeksiyonu çıktı ve atağın dibini yaşıyoruz suan

Geçmiş olsun arkadaşlar. Belirtileri neydi

Bizde geçirmiştik daha önce kulağını tutup ağlıyordu.. çok ilerlememişti bizimki gittiğimizde .. ateş yapıyormuş ileri seviyeyse..

Teşekkürler bizimki de tutuyor ama ağlamıyor. Yatağında sarımsı bir leke olmuş kulak kiri renginde akar mı acaba öyle?

Teşekkürler bizimki de tutuyor ama ağlamıyor. Yatağında sarımsı bir leke olmuş kulak kiri renginde akar mı acaba öyle?
Rica ederim. Bizde akıntı olmamıştı ama farklı belirtiler olabilir. Dişte de kulağını çekiştiren bebekler oluyormuş.. bizimki çok ağlamıştı kulağını tutarak..

İlk yaşı kutlu olsun minnoşun.. huzurlu sağlıklı mutlu yıllarınız olsun beraber.. üzülme cnm hemen iyileşir. Onların hücreler taze olduğundan hemen yeniliyor kendini:) Rabbim beterinden korusun..
İnşallah canım ya. Günde iki defa bir jel sürüyorum. Bir an önce geçsin tek dileğim...
Allahım tüm yavruları bağışlasın bizlere.... Zor ama çok güzel yüce bir duygu... 2 yaşa kadar zor diyorlar, hadi bakalım kaldı 1 yıl....

Perşembe benim kızım da 1 yaşına girdi 🥰 Evde kendi aramızda bir kutlama yaptık. Henüz partiden bir şey anlamıyorlar birkaç sene sonra heyecanla beklerler eminim 😊 Hepimizin yavrularına sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum 🙏 Bu arada diyeti ilk açtığımızda kızımın alerjisi nüksetmişti. Doktorumuz azar azar vermeye devam etmemizi söyledi. Zamanla miktarları arttırdık ve şükür artık tepki vermiyor. Çok severek yiyor yoğurt peynir vs acısını çıkarırcasına 😄

Merhaba hanımlar.. bugün bizim doğum günümüz.. zaman ne kadar çabuk geçti. Her anını dondurabilseydik keşke. Bugün kendi aramızda pasta kesip cumartesi günü küçük bir kutlama planladık. Bu arada biz 15 gündür falan yürüyoruz..:))

Z zeLina doğum gününüz kutlu olsun. Biz de pazar günü parti düzenlenmiştik.
Benim ki bir kaç adım atıp tekrardan emeklemeye geçiyor. Bu yürümek mi :110:
Anneler... Biz bu akşam aşılarımızı olduk. Herşey şu an yolunda hamd olsun...
Menenjit aşısı yaptıran, yaptırmayı düşünen var mı? Bu konuda bilgisi olan yazar mı acaba?
1 ay sonra isterseniz yaptırırsınız dedi hemşire hanım ben sorunca. Dr. Danışacağım. Sizlerden de bilgi almak istedim. Burada yaptıran var, okumuştum. Teşekkür ederim...

Z zeLina doğum gününüz kutlu olsun. Biz de pazar günü parti düzenlenmiştik.
Benim ki bir kaç adım atıp tekrardan emeklemeye geçiyor. Bu yürümek mi :110:
Anneler... Biz bu akşam aşılarımızı olduk. Herşey şu an yolunda hamd olsun...
Menenjit aşısı yaptıran, yaptırmayı düşünen var mı? Bu konuda bilgisi olan yazar mı acaba?
1 ay sonra isterseniz yaptırırsınız dedi hemşire hanım ben sorunca. Dr. Danışacağım. Sizlerden de bilgi almak istedim. Burada yaptıran var, okumuştum. Teşekkür ederim...
Teşekkürler cnm.. bende çok düşündüm herkese sordum bir kaç adım atınca yürümüş mü oluyor yürüyor demek için ne olması gerekiyor diye😂 herkes farklı bir şey söyledi. Bende yürürken düşmeden ayakta durduğunda yürüdü diyeceğim dedim:)) ilk başlarda duramıyor yere yapışıyordu.. şimdi maşallah odalar arasında geziyor.. aşı için geçmiş olsun bizde haftaya gideceğiz. Menenjitide olmadık bizimki de bu aşıdan 1 ay sonra falan olur herhalde..

Teşekkürler cnm.. bende çok düşündüm herkese sordum bir kaç adım atınca yürümüş mü oluyor yürüyor demek için ne olması gerekiyor diye😂 herkes farklı bir şey söyledi. Bende yürürken düşmeden ayakta durduğunda yürüdü diyeceğim dedim:)) ilk başlarda duramıyor yere yapışıyordu.. şimdi maşallah odalar arasında geziyor.. aşı için geçmiş olsun bizde haftaya gideceğiz. Menenjitide olmadık bizimki de bu aşıdan 1 ay sonra falan olur herhalde..
Maşallah maşallah canım benim ya.
Biz de yürürüz inşallah yakında artık

Iyi geceler hanımlar geçen hafta 1 yas aşısını olmuştuk çok zor geçti aşıdan 3 gün sonra ateş başladı ama cocuk havale geçirmek üzereydi hiçç bi aşıda ateslenmemisti. Sonrasında öksürük hapşırık burun akıntısı vs... bunlarda da aşıdan kaynakliymis.çocuk hala toparlanamadı yetmez gibi daha geçen hafta bisey yoktu 3- 4 gün içinde üst azı dişlerde çıkmış nasıl farkedemedim şaşkınım 12 dişimiz oldu :rolleyes:

Iyi geceler hanımlar geçen hafta 1 yas aşısını olmuştuk çok zor geçti aşıdan 3 gün sonra ateş başladı ama cocuk havale geçirmek üzereydi hiçç bi aşıda ateslenmemisti. Sonrasında öksürük hapşırık burun akıntısı vs... bunlarda da aşıdan kaynakliymis.çocuk hala toparlanamadı yetmez gibi daha geçen hafta bisey yoktu 3- 4 gün içinde üst azı dişlerde çıkmış nasıl farkedemedim şaşkınım 12 dişimiz oldu :rolleyes:
Geçmiş olsun canım...
Bizim aşı günümüz sorunsuz geçti hamd olsun. Çok şaşırdım aşıdan nasıl olur öyle. Çok geçmiş olsun....
Yeni dişleriniz de hayırlı olsun. Sizin ki yürüyordu da yanlış hatırlamıyorsam

Geçmiş olsun canım...
Bizim aşı günümüz sorunsuz geçti hamd olsun. Çok şaşırdım aşıdan nasıl olur öyle. Çok geçmiş olsun....
Yeni dişleriniz de hayırlı olsun. Sizin ki yürüyordu da yanlış hatırlamıyorsam
Teşekkürler bizimde sorun yokdu gayet şen şakrak ti 3 gün sonra oldu bu yüzden muhtemelen hastahanede hastalık kaptı diye düşündüm ama dr aşıdan dedi. Biz henüz yürümüyoruz neredeyse 13 aylik olduk ama hiç yürümeye niyeti yok sürekli elimden tut yürüt diyo ilk adım arabasıyla yürüyo taytay duruyo o şekilde kendi dizlerini kırıp oturup kalkiyo vs..ama kendi başına adim atmiyo (biraz uzun oldu :) )

Tam başını bilmiyorum konunun, çok uzun süredir girmiyordum foruma. Ama fl kisaligi benim bebegimde de var. Bizim karım çevresi de geride, kafa çapı ilerde :) hatta foruma girmeyi de bu sıkıntılar başladıkça bırakmıştım. Kaç doktor gezdim bilmiyorum aynı şeyi söyleyen iki kişi bulamadım. Sezeryanla kaç kere almaya kalktılar. Şimdi sürekli gittiğim doktorum beni tatmin etti ve bunlar genetik dedi, bacak boyu kisaligi tek başına hicbir şey ifade etmezmiş boyu kısa olacak o kadar. Bebeğe kan akışı iyiyse, plesentada yaşlanma yoksa, gelişimi tamamen durmadıysa ve hareketlerinde de sorun yoksa fl kisaligi kafaya takılacak bir şey değilmiş.
Merhaba ben 29+5 haftalık hamıleyım bızım de fl uzunluğu 2 hafta geri 37 cm siz dogum yaptınız mı nıye sorun yok dımı

Normal doğumdan sonra çok ağrı yaşayan var mı?Çok kanama oluyor mu. normal doğumdan sonraki süreç için bana bilgi verebilirmisiniz?

X