2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayırlısıyla istediğin zaman çabucak nasip olur inş canım benim

Canım sıcaklığı ayarlayamıyorsan, mutfak termometresi var ondan alıp sıcaklığını öyle ayarlayabilirsin
Biraz sıcak mayala tutuyor bende ilk yaptım tuttu ikincisi tutmadı bence soğuk mayaladim ondan üçüncü yine tuttu .tutunca ama çok katı olmuyor o tutturdugunla ikinci üçüncü mayaladigimda daha sert oluyor
Daha sıcak mayalamayı denicem muhtemelen ısı konusunda sorun yaşıyorum

Gönlüne göre olur inşallah herşey. Bende hala regl olmadım 6 aylık olacak kızım. 8 aya kdr olmazsam bende gitmeyi düşünüyorum

Her şey gönlünce olsun canım iyi cesaret ama doğum planlaması için konuşmak bile

Daha sıcak mayalamayı denicem muhtemelen ısı konusunda sorun yaşıyorum

Benim elim ısıya hiç dayanıklı değildir. Bi yoğurt yapmıştım hani parmağı 7 sn tut yanmıyorsa o ısı tamamdır sıkıntı benim elde baya ılık oluyor haliyle tutmuyor. Sonrakilerde sıcak tuttum ve oldu. Ne zamandır yapmıyordum sabah mayaladım sütçümüz var sürekli aldığımız ondan mayasını da aldım bakalım nasıl olacak. Ateş ölçerle ölçtüm 45 derece yaptım

A dostlar Allah aşkına biriniz bakarmı ataktamıyız neyiz gece gündüz durmadan mızmızız beklenen doğum tarihi 16 ocak, doğduğu tarih 2 ocak

1 gününüz kalmış sıçramanın bitmesine onun etkileri hep
Bugün forumda sıkıntı var galiba çok yavaş foto eklemiştim çıkmadı

Eklentiler

• Screenshot_20190719-145346.png
    90,9 KB · Görüntüleme: 27
Bugun bir halka patates bir 2 halka kabak buharda pisirdim sutumu kattim verdim
Kabaktan daha iyi yedi
Belkide suzgecten gecirdim ondan iyi yemistir
1 2 hafta verdigimi suzgecten gecirecem
Sonrasında catal ezimi yapacagim

Bugun bir halka patates bir 2 halka kabak buharda pisirdim sutumu kattim verdim
Kabaktan daha iyi yedi
Belkide suzgecten gecirdim ondan iyi yemistir
1 2 hafta verdigimi suzgecten gecirecem
Sonrasında catal ezimi yapacagim
Bende kabak verdim biraz yedi pütürlü ağzına devamlı gelince ağladı. Çok komik ağlıyor sinirli sinirli. Karpuzuda ısırttirdim pütürlü gidiyor bende haline güldüm bana baktı kızdı ağladı sinirlenerek.

Kizlar ilk tadimlari genelde sabah keyifliyken yaptirin diyorlar ama ben simdi bu saatte baslasam ne olur ki iştahı genetik olarak açık olmalı bu çocuğun, bence yer
Aman ne olcak ver gitsin, aksam verme yeter suanlik hazimsizlik acisindan bence
Bende 3 te verdim bugunku tadimi
3 gun kuralinada uymuyorum kabagin patatesin ne alerjisi olcak ya

Çok sevindim kuzum ❤ inşallah gönlüne göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…