Hayırlısıyla istediğin zaman çabucak nasip olur inş canım benimKızlar Çarşamba günü bende muayene kontrol oldum Bursa’da doktoruma. Sezeryan yerimde scar mı ne diyorlar ona hafif yükseklik olmuştu. Dikiş ipinin kalitesi ile alakalıymış. Diğer Doğuma halledecek hiç iz kalmayacak dedi sevindim gerçekten. Muayenemde sıkıntı çıkmadı hala regl olmadığımı söyledim en geç 8. Aya kadar normalmiş. Yakın zaman da olursun dedi. Kısmet olursa Ocak 2020 sonra hamile kalacağım onun planlamasını da yaptık. Dilerim allah çok bekletmeden ikinci bebeğimi de sağlıkla kucağıma verir. Sezeryan sonrası 1 yıl yeterli dedi. Sağlık sıkıntılarım ve yaşım gereği ikinciye hemen hamile kalmak istiyorum.
Canım sıcaklığı ayarlayamıyorsan, mutfak termometresi var ondan alıp sıcaklığını öyle ayarlayabilirsin
Daha sıcak mayalamayı denicem muhtemelen ısı konusunda sorun yaşıyorumBiraz sıcak mayala tutuyor bende ilk yaptım tuttu ikincisi tutmadı bence soğuk mayaladim ondan üçüncü yine tuttu .tutunca ama çok katı olmuyor o tutturdugunla ikinci üçüncü mayaladigimda daha sert oluyor
Gönlüne göre olur inşallah herşey. Bende hala regl olmadım 6 aylık olacak kızım. 8 aya kdr olmazsam bende gitmeyi düşünüyorumKızlar Çarşamba günü bende muayene kontrol oldum Bursa’da doktoruma. Sezeryan yerimde scar mı ne diyorlar ona hafif yükseklik olmuştu. Dikiş ipinin kalitesi ile alakalıymış. Diğer Doğuma halledecek hiç iz kalmayacak dedi sevindim gerçekten. Muayenemde sıkıntı çıkmadı hala regl olmadığımı söyledim en geç 8. Aya kadar normalmiş. Yakın zaman da olursun dedi. Kısmet olursa Ocak 2020 sonra hamile kalacağım onun planlamasını da yaptık. Dilerim allah çok bekletmeden ikinci bebeğimi de sağlıkla kucağıma verir. Sezeryan sonrası 1 yıl yeterli dedi. Sağlık sıkıntılarım ve yaşım gereği ikinciye hemen hamile kalmak istiyorum.
Kızlar Çarşamba günü bende muayene kontrol oldum Bursa’da doktoruma. Sezeryan yerimde scar mı ne diyorlar ona hafif yükseklik olmuştu. Dikiş ipinin kalitesi ile alakalıymış. Diğer Doğuma halledecek hiç iz kalmayacak dedi sevindim gerçekten. Muayenemde sıkıntı çıkmadı hala regl olmadığımı söyledim en geç 8. Aya kadar normalmiş. Yakın zaman da olursun dedi. Kısmet olursa Ocak 2020 sonra hamile kalacağım onun planlamasını da yaptık. Dilerim allah çok bekletmeden ikinci bebeğimi de sağlıkla kucağıma verir. Sezeryan sonrası 1 yıl yeterli dedi. Sağlık sıkıntılarım ve yaşım gereği ikinciye hemen hamile kalmak istiyorum.
Daha sıcak mayalamayı denicem muhtemelen ısı konusunda sorun yaşıyorum
A dostlar Allah aşkına biriniz bakarmı ataktamıyız neyiz gece gündüz durmadan mızmızız beklenen doğum tarihi 16 ocak, doğduğu tarih 2 ocak
A dostlar Allah aşkına biriniz bakarmı ataktamıyız neyiz gece gündüz durmadan mızmızız beklenen doğum tarihi 16 ocak, doğduğu tarih 2 ocak
Sagol canim
Evet sikintili 3 kere yazmisin ayni mesajı1 gününüz kalmış sıçramanın bitmesine onun etkileri hep
Bugün forumda sıkıntı var galiba çok yavaş foto eklemiştim çıkmadı
Evet sikintili 3 kere yazmisin ayni mesajı
Bende kabak verdim biraz yedi pütürlü ağzına devamlı gelince ağladı. Çok komik ağlıyor sinirli sinirli. Karpuzuda ısırttirdim pütürlü gidiyor bende haline güldüm bana baktı kızdı ağladı sinirlenerek.Bugun bir halka patates bir 2 halka kabak buharda pisirdim sutumu kattim verdim
Kabaktan daha iyi yedi
Belkide suzgecten gecirdim ondan iyi yemistir
1 2 hafta verdigimi suzgecten gecirecem
Sonrasında catal ezimi yapacagim
Aman ne olcak ver gitsin, aksam verme yeter suanlik hazimsizlik acisindan benceKizlar ilk tadimlari genelde sabah keyifliyken yaptirin diyorlar ama ben simdi bu saatte baslasam ne olur ki iştahı genetik olarak açık olmalı bu çocuğun, bence yer
Kizlar ilk tadimlari genelde sabah keyifliyken yaptirin diyorlar ama ben simdi bu saatte baslasam ne olur ki iştahı genetik olarak açık olmalı bu çocuğun, bence yer
Çok sevindim kuzum ❤ inşallah gönlüne göre olurKızlar Çarşamba günü bende muayene kontrol oldum Bursa’da doktoruma. Sezeryan yerimde scar mı ne diyorlar ona hafif yükseklik olmuştu. Dikiş ipinin kalitesi ile alakalıymış. Diğer Doğuma halledecek hiç iz kalmayacak dedi sevindim gerçekten. Muayenemde sıkıntı çıkmadı hala regl olmadığımı söyledim en geç 8. Aya kadar normalmiş. Yakın zaman da olursun dedi. Kısmet olursa Ocak 2020 sonra hamile kalacağım onun planlamasını da yaptık. Dilerim allah çok bekletmeden ikinci bebeğimi de sağlıkla kucağıma verir. Sezeryan sonrası 1 yıl yeterli dedi. Sağlık sıkıntılarım ve yaşım gereği ikinciye hemen hamile kalmak istiyorum.