- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Şimdiden geçmiş olsun cnm..inşallah kolay atlatırsınız...
matrush günaydın geceniz nasıl gecti? Oldu mu sünnet? Beklemek çok stresli ya. Inşallah kolaylıkla atlatırsınız
Geçmiş olsun canım ya bir an önce gecse bariGünaydın kızlar,
Biz tatilden 1 gün erken döndük. 2.numaram ateşlendi. Calpol verdik gündüz ateş düştü. Dün akşam 39 oldu ve calpol ılık duş etki etmedi. Doktorumuz ibufen verelim dedi o düşürdü ateşi.
Bu sabah gene ateş çıktı. Doktora gideceğiz bugün. Henüz görünen bir ek bulgumuz da yok.
Umarım bir an önce geçer
Günaydın kızlar, ek gıdaya başladık ama alerjik olabilir diye yumurta hiç denememiştim annemlerin tavukları var taze taze yumurta geliyor her sabah pzt günü haşladım sarısının 4/1 ini yoğurda katıp yedirdim sorun olmadı, dün de yine sarısını bu kez zeytinyağında pişirdim bunun da yarısını elimle kopara kopara verdim ağzına ama dün akşam üzeri bi başladı kusması öyle boyle değil batırdık her yeri yarım yumurta yiyip sanki 10 yumurta yemiş kadar kustu yavrucukbi daha uzun bi sure yumurta yok
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar,
Biz tatilden 1 gün erken döndük. 2.numaram ateşlendi. Calpol verdik gündüz ateş düştü. Dün akşam 39 oldu ve calpol ılık duş etki etmedi. Doktorumuz ibufen verelim dedi o düşürdü ateşi.
Bu sabah gene ateş çıktı. Doktora gideceğiz bugün. Henüz görünen bir ek bulgumuz da yok.
Umarım bir an önce geçer
Canim kızma bana ama cok hizli gidiyorsun sankiGünaydın kızlar, ek gıdaya başladık ama alerjik olabilir diye yumurta hiç denememiştim annemlerin tavukları var taze taze yumurta geliyor her sabah pzt günü haşladım sarısının 4/1 ini yoğurda katıp yedirdim sorun olmadı, dün de yine sarısını bu kez zeytinyağında pişirdim bunun da yarısını elimle kopara kopara verdim ağzına ama dün akşam üzeri bi başladı kusması öyle boyle değil batırdık her yeri yarım yumurta yiyip sanki 10 yumurta yemiş kadar kustu yavrucukbi daha uzun bi sure yumurta yok
bnm annem dun pi parca peynir verdibugun ve ystinda vercem ins bisey olmazzz
ah kuzum sicaklarfa burde belki agir gelmiştir bn anlamiyorum cok dikkat ediyoz diye mi boyle oluyor yaaa dun bi arkadadima gittim yeğeni geldi ananedi 6.aydan beri normal inek sutu vrriyormus ama yasak dedim 1 yasa kdr bisey olmadi alıştırdım bn ehehe dedi bnde orda yogurt yiyemem ay borek leynirlimi alımıyımGünaydın kızlar, ek gıdaya başladık ama alerjik olabilir diye yumurta hiç denememiştim annemlerin tavukları var taze taze yumurta geliyor her sabah pzt günü haşladım sarısının 4/1 ini yoğurda katıp yedirdim sorun olmadı, dün de yine sarısını bu kez zeytinyağında pişirdim bunun da yarısını elimle kopara kopara verdim ağzına ama dün akşam üzeri bi başladı kusması öyle boyle değil batırdık her yeri yarım yumurta yiyip sanki 10 yumurta yemiş kadar kustu yavrucukbi daha uzun bi sure yumurta yok
Günaydın güzel anneler ve tatlış bebişleri:)
Günaydın kizlarrrGunaydin kizlar ❤
Canım ben herşeyi pütürlü taneli veriyorum rende blender hiç kullanmıyorum öğürme kusma yutamama gibi bir durumu olsa verir miyim hiç yiyor versem ekmek yiyecek oyle istiyor, sonuçta hep yumurtayı haşlayarak vermeyeceğim belki bişeylerin için pişmiş olarak da yiyecek diye bi gun de oyle deneyeyim dedim ama bi kaç gün ara vereceğim, belki ondan olmadı üşütmüş de olabilir annemlerin ev çok serin ve biz de genel olarak yazlık şortlar askılılar getirmiştim uzun bi kaç parça şeyi var sadece onlar da yetmedi diyorum belki de üşüttüGecmis olsun canim
Canim kızma bana ama cok hizli gidiyorsun sanki
Yumurtayi yagda pisirip vermisssin, bunu yapamamalısın
Haslayip vermen gerekir
Birde parca parca vermissin, alisik olmayan bebegin midesi onu nasil hazmetsin
Hem yagli hem parcali hazmetmeye zorlandı kustu demekki
Alerji oldugunu ben sanmiyorum
Oyle olsa pztsden belirti gosterir
Yagli agir gelme ihtimali xok yuksekCanım ben herşeyi pütürlü taneli veriyorum rende blender hiç kullanmıyorum öğürme kusma yutamama gibi bir durumu olsa verir miyim hiç yiyor versem ekmek yiyecek oyle istiyor, sonuçta hep yumurtayı haşlayarak vermeyeceğim belki bişeylerin için pişmiş olarak da yiyecek diye bi gun de oyle deneyeyim dedim ama bi kaç gün ara vereceğim, belki ondan olmadı üşütmüş de olabilir annemlerin ev çok serin ve biz de genel olarak yazlık şortlar askılılar getirmiştim uzun bi kaç parça şeyi var sadece onlar da yetmedi diyorum belki de üşüttü
Aynen zAten korkuyorum oyle alerji yapabilecek şeylerden annemlerdeyken deneyeyim dedim bizim kız 6,5 aylık oldu artık 7. Aydan sonra kahvaltı yapacağız kızımla ama sadece peynir yiyorbnm annem dun pi parca peynir verdibugun ve ystinda vercem ins bisey olmazzz
ah kuzum sicaklarfa burde belki agir gelmiştir bn anlamiyorum cok dikkat ediyoz diye mi boyle oluyor yaaa dun bi arkadadima gittim yeğeni geldi ananedi 6.aydan beri normal inek sutu vrriyormus ama yasak dedim 1 yasa kdr bisey olmadi alıştırdım bn ehehe dedi bnde orda yogurt yiyemem ay borek leynirlimi alımıyım
Günaydın kizlarrr
Bnde ondan oldugunu dusnmuyorum sonucta blw dede bu tarz vrriliyor pişirilerek bnce sicaklardan olmus olabilir ama bna halam hala diyi dunde emiyorsa bosver ek gidayi ogun olarak daha verme halam diyip duruyor bnde hic ustelemiyorum zaten 3 gun 3 gun gidiyoruz halaCanım ben herşeyi pütürlü taneli veriyorum rende blender hiç kullanmıyorum öğürme kusma yutamama gibi bir durumu olsa verir miyim hiç yiyor versem ekmek yiyecek oyle istiyor, sonuçta hep yumurtayı haşlayarak vermeyeceğim belki bişeylerin için pişmiş olarak da yiyecek diye bi gun de oyle deneyeyim dedim ama bi kaç gün ara vereceğim, belki ondan olmadı üşütmüş de olabilir annemlerin ev çok serin ve biz de genel olarak yazlık şortlar askılılar getirmiştim uzun bi kaç parça şeyi var sadece onlar da yetmedi diyorum belki de üşüttü
Annemlerde açıkçası fırsat bulup oyle bişeyler yapamadım ama bol bol yoğurt yedi meyve yedi emiyor zaten bende öğün olarak vermiyorum verdiğim iki kaşığı geçmiyor, 2 tatlı kaşığı yoğurt mesela, ama sofradaysak ve yiyebileceği şeyler varsa sakınmıyorum sofraya alışsın istiyorum peynir haşlanmış patates vs varsa minik minik veriyorum ağzına hoşuna gidiyor biz yemek yerken yerde durmak oynamak istemiyor illa kucağımıza gelecek nasıl yiyoruz diye bakıyor ağzımıza doğruBnde ondan oldugunu dusnmuyorum sonucta blw dede bu tarz vrriliyor pişirilerek bnce sicaklardan olmus olabilir ama bna halam hala diyi dunde emiyorsa bosver ek gidayi ogun olarak daha verme halam diyip duruyor bnde hic ustelemiyorum zaten 3 gun 3 gun gidiyoruz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?