Seni çok iyi anlıyorum canım biz de kullandık o mamalardan. Bir mamayi içirmek için bir saatten fazla ugrastigimi bilirim.Sağol canım. Birkaç gün önce kabak vereyim dedim. İrmikle haşlayıp verdim besleyici olsun diye. Aynı şekilde alerjik döküntüler olduDoktora gittik yine. Çünkü çiş sayısı o kadar azaldı ki bezleri kupkuruydu. Beni de emmiyordu doğru dürüst. Süt mü azaldı, red mi ediyor bir türlü anlayamadım. Doktorumuz hemen rapor çıkartıp alerjik mama başlattı. Aptamil Pregomin As. Ayrıca ben de süt ürünleri diyetine girdim. Tüm süt ve süt ürünleri, tereyağ, dana eti, paketli gıdalar hepsi yasak. Bunları kestikten ancak 15 gün sonra sütün temizlenir dedi. 3 ay kadar katı diyet sonrası yavaş yavaş açmayı deneyeceğiz dedi. Bu alerjik mamaların tadı o kadar kötü ki. Doktor da yazarken söyledi. İçine vanilya katıp veren var, çok zorda kalıp pekmez katanlar var. Mümkünse vanilya ile kabul ettir. Ne yap et almasını sağla, başka yolu yok dedi. Aldık mamayı. Anlatamam o kadar kötü bir kokusu var ki Mamayı yaptım. Eşim de ben de tadına baktık. Anneme de tattırdım. Ya bu tadı anlatamam gerçekten çok kötü Neden bu mamaya aroma veremiyorlar onu da anlamadım da, bütün kullanan annelerin derdi bunun tadı ve kabul etmeyen, ısrarla içmeyen çok bebek var. O kadar üzüldüm ki kendim tahammül edemediğim bir şeyi çocuğuma vermeye. Ama mecburen verdim. Kuzum ilk başta aç olduğu için 50 cc kadar içti hızlı hızlı anlamadan. Sonra tadını alınca diliyle ittirdi. İçmedi. Vanilya kattım, pekmez kattım içmedi. Çok üzüldüm ağladım kuzumu zorlamak hiç hoşuma gitmedi. Sonra az az 30 cc kadar yapıp verdim içti. Bir süre sonra 60 cc yaptım 40 kadar içti filan derken biraz alıştı sanırım. Ama hala düzenli değil. Arada beni de emiyor ama çoğunlukla geceleri uyku arası. Gündüz çok zorlanıyorum emzirirken, almıyor bir türlü Mama ile beslenen minişlerin anneleri günde toplam kaç cc içiyorlar ve tek seferde kaç cc içiyorlar? Bunları hala bilemiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz? Allah yavrularımıza dermansız dert vermesin. Bu sıkıntılarımız da hemencik sona ersin, benim kuzum da diğer kuzular da çok çabuk iyileşsin amin
Ya ataktan midir nedendir bilmiorum Çocugun gece uykulari bozuldu yanormalde en gec 20 de fln yatardi sora ara ara uyanirdi az bucuk da olsa dinlenirdim.simdi bi uyanirsa uyumuyor bi daha. Bu gece 5. Gun olacak kac defa kalktigimi sayamadigim. Bugun pirinc unu vereyim tok tutar uyutur dediler. 10 mama kasigi ya almistir ya almamistir 20.30 civari uyudu simdi yine uyandi ve benim sinirlerim harap bi halde. Neden boyle bozuldu bu cocugun gece uykulari bizim gibi olan var mi
Benşm
Herkes oturtuyor galiba bende az az başlıyım o zaman
Benimkide oturmaya asiri istekliydi kucakta hep one atiyordu kendini 5 ten sonra mama sandalyeisne de koymaya basladim sonra gun gectikce daha guzel oturmaya basladi onemli olan desteksiz direk birakmamam ki artik 6 aylarida dolcak nerdeyse bundan sonra baslar artik yalniz helal olsun yurutec kullanan yok grubumuzda bende kullanmayacagim herkes oyle baskici ki yurutec konusunda bugun gorumcen yurutece binmezse nasil ogrencekyurumeyi dediBizim doktor beş aylık kontrolde istediği kadar otursun dedioturuyor uzun süre ayaklarının üstünde duruyor zaten neredeyse doğduğundan beri boynunu tutuyordu hem bide yatsıda kendi kalkmak istiyor
Ben düşünüyordum yürüteci geçen sen burda yazınca vazgeçtimBenimkide oturmaya asiri istekliydi kucakta hep one atiyordu kendini 5 ten sonra mama sandalyeisne de koymaya basladim sonra gun gectikce daha guzel oturmaya basladi onemli olan desteksiz direk birakmamam ki artik 6 aylarida dolcak nerdeyse bundan sonra baslar artik yalniz helal olsun yurutec kullanan yok grubumuzda bende kullanmayacagim herkes oyle baskici ki yurutec konusunda bugun gorumcen yurutece binmezse nasil ogrencekyurumeyi dedi
Sağol canım. Birkaç gün önce kabak vereyim dedim. İrmikle haşlayıp verdim besleyici olsun diye. Aynı şekilde alerjik döküntüler olduDoktora gittik yine. Çünkü çiş sayısı o kadar azaldı ki bezleri kupkuruydu. Beni de emmiyordu doğru dürüst. Süt mü azaldı, red mi ediyor bir türlü anlayamadım. Doktorumuz hemen rapor çıkartıp alerjik mama başlattı. Aptamil Pregomin As. Ayrıca ben de süt ürünleri diyetine girdim. Tüm süt ve süt ürünleri, tereyağ, dana eti, paketli gıdalar hepsi yasak. Bunları kestikten ancak 15 gün sonra sütün temizlenir dedi. 3 ay kadar katı diyet sonrası yavaş yavaş açmayı deneyeceğiz dedi. Bu alerjik mamaların tadı o kadar kötü ki. Doktor da yazarken söyledi. İçine vanilya katıp veren var, çok zorda kalıp pekmez katanlar var. Mümkünse vanilya ile kabul ettir. Ne yap et almasını sağla, başka yolu yok dedi. Aldık mamayı. Anlatamam o kadar kötü bir kokusu var ki Mamayı yaptım. Eşim de ben de tadına baktık. Anneme de tattırdım. Ya bu tadı anlatamam gerçekten çok kötü Neden bu mamaya aroma veremiyorlar onu da anlamadım da, bütün kullanan annelerin derdi bunun tadı ve kabul etmeyen, ısrarla içmeyen çok bebek var. O kadar üzüldüm ki kendim tahammül edemediğim bir şeyi çocuğuma vermeye. Ama mecburen verdim. Kuzum ilk başta aç olduğu için 50 cc kadar içti hızlı hızlı anlamadan. Sonra tadını alınca diliyle ittirdi. İçmedi. Vanilya kattım, pekmez kattım içmedi. Çok üzüldüm ağladım kuzumu zorlamak hiç hoşuma gitmedi. Sonra az az 30 cc kadar yapıp verdim içti. Bir süre sonra 60 cc yaptım 40 kadar içti filan derken biraz alıştı sanırım. Ama hala düzenli değil. Arada beni de emiyor ama çoğunlukla geceleri uyku arası. Gündüz çok zorlanıyorum emzirirken, almıyor bir türlü Mama ile beslenen minişlerin anneleri günde toplam kaç cc içiyorlar ve tek seferde kaç cc içiyorlar? Bunları hala bilemiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz? Allah yavrularımıza dermansız dert vermesin. Bu sıkıntılarımız da hemencik sona ersin, benim kuzum da diğer kuzular da çok çabuk iyileşsin amin
Offf offf benim cadi da fenalarda
Dusunebilir degil bence oyleyiz ama benimki bakisima bile guluyo cok baskacanım oglum gelin alincada anaci olmasi dileğimle
Burda uyku düzeni bozuldu diyenleri okudukça korkuyorum5.aya girince mi başlıyor düzensizlik? Maşallah diyeyim uyku düzenimiz çok rahat eğitim vs hiçbir şey uygulamadım tek yaptığım aynı saatte uyuttum memleketlere gidince de değiştirmedim devam etti şükür. Ama değişir mi bu düzen?
İyi geceler kızlar, tadım tuzum yok bu aralar. Son 3-4 gündür sanki beynim kaynıyor tuhaf bir his. Bugün çok kötü ağrı yaptı başım kendimi çok yorgun hissediyorum.
Asya son iki gündür çıldırdı sanırım. Gündüz uykularımız neredeyse yok gibi akşam iyi uyurdu şimdi akşam da uykusundan kalkıyor meme istiyor 1 dk emmeden geri uyuyor. Dişlerine bakıyorum çıkma belirtisi yok kızarıklık morluk beyazlık vs. Başka derdi de yok gibi atak sürecindeyiz acaba ondan mı bilmiyorum. Başımın ağrısı ile çekilmez bir hale geldi. Ev iş Asya derken çok yoruldum sanırım. Hem Asya’da sıcakları sevmedi of off. Sürekli meme istiyor ama 2 dk olmadan bırakıyor gündüzleri göğüsümde süt var boşatmıyor bile. Ne olduysaa iki gündür oldu çok huysuz. Gündüz uykusu var fakat uyumamak için direniyor allahım bu bebekleri anlamamak ne kadar kötü.
Bugün ilk kez yoğurt verdim. Tadını hiç sevmedi halbuki baya tadı iyi ekşilik yoktu yoğurtta. Öğlen verdim akşam yatana kadar kesik kesik ağzından yoğurt parçaları geldi. Normal bir durum mu bilemiyorum. Yoğurt veren arkadaşlar siz nasıl veriyorsunuz acaba.
Ayrıca bebeğinizin idrarı yada bezi kokuyor mu kızlar. Asya’nın bezi kokuyor çiş yaptığında halbuki gün içerisinde çok bekletmiyorum tam dolmadan bezi çıkartıyorum. Acaba sıcaklardan dolayı mı yoksa başka sebebi mi var. Kullandığım bez Prima premium care sizde böyle bir sıkıntı varmı. Çişli bez sayılımız geçen aya göre azaldı terleme bağlıyorum doğrumu yapıyorum onu da bilmiyorum
Canım bu aralar bebeklerimizin huyları değişti ondandır, sen bir de çalışıyorsun =(
Gündüzleri meme durumu ve uyumaması bizde de var son zamanlarda. Sıcaklardan, dişten ve ataktan olabilir.
Ben Molfix kullanıyorum, havalar ısındığından beri idrar kokusu olmaya başladı. Önceleri su vermiyordum şimdi su vermeye başladım, epey azaldı koku ve çişli bez sayısı arttı
Ahh atak diş vs vs yıldım valla iki gün düzgün dediğim üç gün olmuyorbenim kız suda içmiyor ne yapacağımı bilmiyorum suyu neyle veriyorsun canım
Geçmiş olsun cnmSağol canım. Birkaç gün önce kabak vereyim dedim. İrmikle haşlayıp verdim besleyici olsun diye. Aynı şekilde alerjik döküntüler olduDoktora gittik yine. Çünkü çiş sayısı o kadar azaldı ki bezleri kupkuruydu. Beni de emmiyordu doğru dürüst. Süt mü azaldı, red mi ediyor bir türlü anlayamadım. Doktorumuz hemen rapor çıkartıp alerjik mama başlattı. Aptamil Pregomin As. Ayrıca ben de süt ürünleri diyetine girdim. Tüm süt ve süt ürünleri, tereyağ, dana eti, paketli gıdalar hepsi yasak. Bunları kestikten ancak 15 gün sonra sütün temizlenir dedi. 3 ay kadar katı diyet sonrası yavaş yavaş açmayı deneyeceğiz dedi. Bu alerjik mamaların tadı o kadar kötü ki. Doktor da yazarken söyledi. İçine vanilya katıp veren var, çok zorda kalıp pekmez katanlar var. Mümkünse vanilya ile kabul ettir. Ne yap et almasını sağla, başka yolu yok dedi. Aldık mamayı. Anlatamam o kadar kötü bir kokusu var ki Mamayı yaptım. Eşim de ben de tadına baktık. Anneme de tattırdım. Ya bu tadı anlatamam gerçekten çok kötü Neden bu mamaya aroma veremiyorlar onu da anlamadım da, bütün kullanan annelerin derdi bunun tadı ve kabul etmeyen, ısrarla içmeyen çok bebek var. O kadar üzüldüm ki kendim tahammül edemediğim bir şeyi çocuğuma vermeye. Ama mecburen verdim. Kuzum ilk başta aç olduğu için 50 cc kadar içti hızlı hızlı anlamadan. Sonra tadını alınca diliyle ittirdi. İçmedi. Vanilya kattım, pekmez kattım içmedi. Çok üzüldüm ağladım kuzumu zorlamak hiç hoşuma gitmedi. Sonra az az 30 cc kadar yapıp verdim içti. Bir süre sonra 60 cc yaptım 40 kadar içti filan derken biraz alıştı sanırım. Ama hala düzenli değil. Arada beni de emiyor ama çoğunlukla geceleri uyku arası. Gündüz çok zorlanıyorum emzirirken, almıyor bir türlü Mama ile beslenen minişlerin anneleri günde toplam kaç cc içiyorlar ve tek seferde kaç cc içiyorlar? Bunları hala bilemiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz? Allah yavrularımıza dermansız dert vermesin. Bu sıkıntılarımız da hemencik sona ersin, benim kuzum da diğer kuzular da çok çabuk iyileşsin amin
Geçmiş olsun cnm bizimki de geçen p.tesi çok ağladı elini kulağına götürüyordu. Ondan önceki bir kaç gecede uykuya dalamamıştı mızırdayıp durmuştu. Dr.a götürtük kulağında ve boğazında kızarıklık var dedi antibiyotik kullandık biz. Birde kulağına damla verdi.. damla hemen geçirir ağrısını dedi..bize fayda etti şükür ertesi güne iyleşmişti..Kızlar oğlum birkac gündür uykusundan ağlayarak uyanıyordu. Bir de elini hep sağ kulağına götürüyordu ağlarken. Bu gece uykuya dalamadi çok huysuzlandi ve elini hep kulağına götürdü ben de enfeksiyondan şüphelendim yarın için randevu aldım. Ama size de sormak istedim başına gelen var mı aynı belirtileri yaşayan?
İyi yolculuklar cnm.. sıkıştığın yerde daya memeyi ama ertuşum üzmez annesiniBenimkide oturmaya asiri istekliydi kucakta hep one atiyordu kendini 5 ten sonra mama sandalyeisne de koymaya basladim sonra gun gectikce daha guzel oturmaya basladi onemli olan desteksiz direk birakmamam ki artik 6 aylarida dolcak nerdeyse bundan sonra baslar artik yalniz helal olsun yurutec kullanan yok grubumuzda bende kullanmayacagim herkes oyle baskici ki yurutec konusunda bugun gorumcen yurutece binmezse nasil ogrencekyurumeyi dedi
Cnm bizimde azaldı çişler her bezde oluyor ama çok az oluyor.. çokta terlemiyor benimki aslında mama içerken kafası biraz terliyor sadece uyurken falan terlemiyor hiç suda içiyor ama günlük 30cc falandır. Biraz daha arttırayım bende suyu bari.. kokuda muhtemelen susuzluktandır..İyi geceler kızlar, tadım tuzum yok bu aralar. Son 3-4 gündür sanki beynim kaynıyor tuhaf bir his. Bugün çok kötü ağrı yaptı başım kendimi çok yorgun hissediyorum.
Asya son iki gündür çıldırdı sanırım. Gündüz uykularımız neredeyse yok gibi akşam iyi uyurdu şimdi akşam da uykusundan kalkıyor meme istiyor 1 dk emmeden geri uyuyor. Dişlerine bakıyorum çıkma belirtisi yok kızarıklık morluk beyazlık vs. Başka derdi de yok gibi atak sürecindeyiz acaba ondan mı bilmiyorum. Başımın ağrısı ile çekilmez bir hale geldi. Ev iş Asya derken çok yoruldum sanırım. Hem Asya’da sıcakları sevmedi of off. Sürekli meme istiyor ama 2 dk olmadan bırakıyor gündüzleri göğüsümde süt var boşatmıyor bile. Ne olduysaa iki gündür oldu çok huysuz. Gündüz uykusu var fakat uyumamak için direniyor allahım bu bebekleri anlamamak ne kadar kötü.
Bugün ilk kez yoğurt verdim. Tadını hiç sevmedi halbuki baya tadı iyi ekşilik yoktu yoğurtta. Öğlen verdim akşam yatana kadar kesik kesik ağzından yoğurt parçaları geldi. Normal bir durum mu bilemiyorum. Yoğurt veren arkadaşlar siz nasıl veriyorsunuz acaba.
Ayrıca bebeğinizin idrarı yada bezi kokuyor mu kızlar. Asya’nın bezi kokuyor çiş yaptığında halbuki gün içerisinde çok bekletmiyorum tam dolmadan bezi çıkartıyorum. Acaba sıcaklardan dolayı mı yoksa başka sebebi mi var. Kullandığım bez Prima premium care sizde böyle bir sıkıntı varmı. Çişli bez sayılımız geçen aya göre azaldı terleme bağlıyorum doğrumu yapıyorum onu da bilmiyorum
Korkutmak gibi olmasin da canim benimkinin de gece uykulari duzenliydi 5 bucuk oldugu zaman bisiler oldu iste uyanip duruyor:)Burda uyku düzeni bozuldu diyenleri okudukça korkuyorum5.aya girince mi başlıyor düzensizlik? Maşallah diyeyim uyku düzenimiz çok rahat eğitim vs hiçbir şey uygulamadım tek yaptığım aynı saatte uyuttum memleketlere gidince de değiştirmedim devam etti şükür. Ama değişir mi bu düzen?
Ben yogurdun icine kayisi seftali fln ezip koyuyorum canim. Daha istahli yiyor diye ama ben kayisiyi da seftaliyi de 2 gun denemistim onceaindeİyi geceler kızlar, tadım tuzum yok bu aralar. Son 3-4 gündür sanki beynim kaynıyor tuhaf bir his. Bugün çok kötü ağrı yaptı başım kendimi çok yorgun hissediyorum.
Benimkide oturmaya asiri istekliydi kucakta hep one atiyordu kendini 5 ten sonra mama sandalyeisne de koymaya basladim sonra gun gectikce daha guzel oturmaya basladi onemli olan desteksiz direk birakmamam ki artik 6 aylarida dolcak nerdeyse bundan sonra baslar artik yalniz helal olsun yurutec kullanan yok grubumuzda bende kullanmayacagim herkes oyle baskici ki yurutec konusunda bugun gorumcen yurutece binmezse nasil ogrencekyurumeyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?