- 15 Şubat 2018
- 521
- 435
- 18
kızlar benım d.gunum 19ocak cok isterdim aynı gün olsun ama ımkansız sanırım ortalama 12gun ıle kacırıyorum normal olursa![]()
olsun ikinizde ocakta olcak insallah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benım d.gunum 19ocak cok isterdim aynı gün olsun ama ımkansız sanırım ortalama 12gun ıle kacırıyorum normal olursa![]()
Benimde göğüs ağrım var bazen hafif bulantımda oluyor. Ara ara karnıma kramp ta giriyor geçiyor sonra. Çok şükür.Seninle aynı canım haftalarımız.bugün bende 5+3.nasıl gidiyor senin?bende göğüs ağrısı var sadece.
Benimde gerçek doğum günün 27 aralık kimlikteki 11 ocak denk gelirmi bilmemkızlar benım d.gunum 19ocak cok isterdim aynı gün olsun ama ımkansız sanırım ortalama 12gun ıle kacırıyorum normal olursa![]()
canım rahat ol allahın izniyle güzel geçecekAllahım yaa stres ve heyecandan bütün gece uyuyamadmmmm. Randevumuz var bugün ve niyeyse içimde bi korku var![]()
benim oğlumda da boş kese var dendi kahverengi lekelenme vardı birde gel kürtaj yapalım dedi dr ağlaya ağlaya çıkmıştım 2 hafta burnumdan gelmişti sonra başka dr gittiğimizde kalp atışını duyduk şimdi 10 yaşında kuzum
KALP ATIŞLARINI DUYABİLDİN Mİ CANIM AYNI ZAMANDAYIZ.Gorunur buyuk ihtimal..5+0 da gormustum ben 6 mm di.. dun 6+0 da 20 mm olmustu.
eline sağlık canım kalp atışını duyalım bende ekleteceğim kendimiKIZLAR 1 BUCUK SAAT ÇALIŞMANIN SONUNDA LİSTEYİ BİTİRDİM :)
LİSTEMİZ1. SAYFADA KONTROL EDERSENİZ YAZMADIKLARIMIZ VARSA YAZALIM VE EKSİK BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR TEKRAR ETİKET YAPARSANIZ DÜZELTELİM
eline sağlık canım kalp atışını duyalım bende ekleteceğim kendimi
TAMAM CANIM FARKETTİM SENİ ZATEN :)
Gordum canim..cok minikti zorlamadik.) Yanip sonuyodu pit pitKALP ATIŞLARINI DUYABİLDİN Mİ CANIM AYNI ZAMANDAYIZ.
BUGUN 6+1 . TEŞEKKUR EDERİM .İNŞALLAH PAZARTESİ GUNU KALP ATISINI HAYIRLISIYLA DUYARIMGözün aydın canım kaçıncı haftandasın?
Bu arada yaş 28 :)kubra5505 ellerine sağlık canım gayet güzel olmuş sat 2 nisan tahmini doğum tarihi 07.01.2019 istanbul 2.gebelik
aa tekirdağdamısın canım bende tekirdağdayım burda hangi dr gidiyorsunkubra5505 canım ellerine sağlık liste için.benim eksik bilgiler Tekirdağ -ilk bebek-sat 16.04.2018
kubra5505 ellerine sağlık canım
Drdayım ben heyecan dorukta Allah ım hayırlı haberlerle cıkarsın inşallah cok korkuyorum neden Anlamadım![]()
oyy maşallah olduğunu görmek bile yeter duymaya ne gerek varki maşallah kuzuyaGordum canim..cok minikti zorlamadik.) Yanip sonuyodu pit pit![]()
Sen neden kullanıyorsun canım progestan jeli bana hapını verdi kullanıyorum