Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrık ederim aynışehirdenız:)Sat 14 nisan, sakarya, yaş 31, ilk çocuk, doğum 19.01.2019 gözüküyor ama sezeryan olacağı için o kadar beklemem sanırım
diger takıp ettıgım konumdakı gb genel bıldirim gelmiyor her zaman. Kaçırıyorum sürekli mesajları
benim oğlumda da boş kese var dendi kahverengi lekelenme vardı birde gel kürtaj yapalım dedi dr ağlaya ağlaya çıkmıştım 2 hafta burnumdan gelmişti sonra başka dr gittiğimizde kalp atışını duyduk şimdi 10 yaşında kuzumgitmedim. oğlumda değer düzgün katlamıyor düşük olacak, sonra kese bozuldu vb. çok kötü şeyler söyleyip ilk heyecanımı mahfetmişlerdi ki oğlum sağlıklı olarak doğdu. onun için bunda gidince kalbini duymak niyetindeyim biraz daha bekleyeceğim
5+3 cnm inş sağlıkla ilerler. Çalışıyorum işte o oyalıyor beni.Su an ne kadarlik...oyalamaya calis kendini :) Allah korkularimizla sinamasin bizi .. saglikla ilerler insallah.
benim oluyor canımKizlar bel agriniz oluyor mu sizlerin de ?
gece hastanedemiydin serum mu verdiler şimdi nasılsınKizlar gunaydin yazamadim kusuruma bkmayin yeni ciktim hastaneden
Rabbim yardimciniz olsun cok zor valla hicbirsey ise yaramiyor insallak kisa surerHayatim felc suan birsey yiyemedigim icin yuruyecek halimde yok hastaneye gitsem ne yaparlar bilmiyorum suan su bile icemiyorum perisan oldum hic bir cozumj yok bunun hic birsey rahatlatmiyor
Gecmis olsun..hafifler insallah artikEvet serum verdiler vitamin verdiler yeni ciktim
Canim devletin acil mi direk isteyince bakiliyormu
Seninle aynı canım haftalarımız.bugün bende 5+3.nasıl gidiyor senin?bende göğüs ağrısı var sadece.5+3 cnm inş sağlıkla ilerler. Çalışıyorum işte o oyalıyor beni.
Insallah kizlar ama suan iyimGecmis olsun..hafifler insallah artik
Geçmiş olsun inşallah düzene girer bulantılarınEvet serum verdiler vitamin verdiler yeni ciktim
Canim sayfanin basinda konuyu takibr al diye bir buton var ona basim onayla o zaman okumadıgin her mesajda bildirim geliyordiger takıp ettıgım konumdakı gb genel bıldirim gelmiyor her zaman. Kaçırıyorum sürekli mesajları
Gecmis olsun canim simdi nasilsin ?Kizlar gunaydin yazamadim kusuruma bkmayin yeni ciktim hastaneden
Kizlar gunaydin yazamadim kusuruma bkmayin yeni ciktim hastaneden