- 9 Temmuz 2011
- 319
- 242
sat 17 nisanKızlar listeyi bu akşam guncelliycem listede olmayanlar etiket yapsın
nevsehir
2. bebek
yas 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sat 17 nisanKızlar listeyi bu akşam guncelliycem listede olmayanlar etiket yapsın
Ben b12 plus dilalti kullaniyorum evde tüp bebek tedavisinden kalmıştı kizimdada onu kullanmitsim yine tüp bebek doktotum vermişti icerisinde yeterince folik asit var bitince herhangi birini almayı dusunuyorum gunluk 400 mg alsak yeterki markasinin cok onemli oldugunu dusunmuyorum ben yada farki varsa bilmiyorumFolik asite baslamayan varmi,ne kullaniyorsunuz
sat 9 nisan ilk çocuk yaş 34 adanaBen sana diycektim aslında sonra bi sıkıntı olursa diye bisi demedim erkendi çünkü karar vermek için bilgileri yaz yeniden eklik canım akşam duzeltcem
Bende imom ve gynoferon kullanıyorum.balik yağı ve folik asitFolik asite baslamayan varmi,ne kullaniyorsunuz
6+0 şuan ilk doktor kontrolüne gitmiş olduk 17 mm kese yolk var makina eski olduğu için kalp atışını göremedim dedi ama herşey yolunda büyük ihtimal atıyordur dedi..
Teşekkür ederiz hadi hayırlısı inşallahMaşallah size :) Cumartesi benim de 6+1 oluyor inşallah duyarız
Sat 14 nisan 14 mayısta 89 16 mayısta 310 18 Mayısta 834Geçmiş olsun kızlar.beta hcg değerleriniz nasıldı peki ?
Antalya 2. Gebelik sat 14 nisan beklenen doğum tarihi 19-21 ocak 2019 yaş 33Kızlar listeyi bu akşam guncelliycem listede olmayanlar etiket yapsın
Tarihimiz ayni6+0 şuan ilk doktor kontrolüne gitmiş olduk 17 mm kese yolk var makina eski olduğu için kalp atışını göremedim dedi ama herşey yolunda büyük ihtimal atıyordur dedi..
folidoce kullanıyorum ben hamile kalmadan başlamıştım devam ediyorumFolik asite baslamayan varmi,ne kullaniyorsunuz
Çıkmayan candan umut kesilmezmiş aklında kalmasınŞu an da kan sonucunu bekliyorum beklemeli miyim sizce adet oldum
Bende aynıyım canım mahvoldum resmen ben gittim sadece ilaçsız serum taktırdım ama fayda etmedi şuan ilaç kullanıyorum zofer adı birde devlette metpamid önerdi özelde ki doktorum zofer dedi kafam karıştı çok çaresiz hissediyorumKizlar benim migde bulantilarim ve istifralarim fazlasiyla artti artik hastaneye gitmeyi planliyorum bi tedavi uygulanir mi sizce yoksa bosa mi gidiyorum
Aynen bende öyleyim canım sürekli wc deyim. Dün ve bugün dinlendim yarın işe gidim diyorum perşembe aslında kontrolüm vardı kalp atışları için dün gittiğimizde kese de sıkıntı yok dedi
Hayatim felc suan birsey yiyemedigim icin yuruyecek halimde yok hastaneye gitsem ne yaparlar bilmiyorum suan su bile icemiyorum perisan oldum hic bir cozumj yok bunun hic birsey rahatlatmiyorBende aynıyım canım mahvoldum resmen ben gittim sadece ilaçsız serum taktırdım ama fayda etmedi şuan ilaç kullanıyorum zofer adı birde devlette metpamid önerdi özelde ki doktorum zofer dedi kafam karıştı çok çaresiz hissediyorum
Bende su icemiyorumSu içemiyorum şimdi araştırdım böbreklere zarar verme olasılığı var yazıyor napcam ben ya yanımda kimse yok