2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Folik asite baslamayan varmi,ne kullaniyorsunuz
Ben b12 plus dilalti kullaniyorum evde tüp bebek tedavisinden kalmıştı kizimdada onu kullanmitsim yine tüp bebek doktotum vermişti icerisinde yeterince folik asit var bitince herhangi birini almayı dusunuyorum gunluk 400 mg alsak yeterki markasinin cok onemli oldugunu dusunmuyorum ben yada farki varsa bilmiyorum :KK66:

Kizlar benim migde bulantilarim ve istifralarim fazlasiyla artti artik hastaneye gitmeyi planliyorum bi tedavi uygulanir mi sizce yoksa bosa mi gidiyorum

Kizlar benim migde bulantilarim ve istifralarim fazlasiyla artti artik hastaneye gitmeyi planliyorum bi tedavi uygulanir mi sizce yoksa bosa mi gidiyorum
Bende aynıyım canım mahvoldum resmen ben gittim sadece ilaçsız serum taktırdım ama fayda etmedi şuan ilaç kullanıyorum zofer adı birde devlette metpamid önerdi özelde ki doktorum zofer dedi kafam karıştı çok çaresiz hissediyorum :KK43:

Aynen bende öyleyim canım sürekli wc deyim. Dün ve bugün dinlendim yarın işe gidim diyorum perşembe aslında kontrolüm vardı kalp atışları için dün gittiğimizde kese de sıkıntı yok dedi

İşin yorucu değilse git canım stresin azalır kafan dağılır biraz. Dikkat et çok kalkmamaya çalış. Sürekli evde durmak da sıkıyo bi yerden sonra çok düşünüyosun tabi boş durdukça kuruyosun.

Su içemiyorum şimdi araştırdım böbreklere zarar verme olasılığı var yazıyor napcam ben ya yanımda kimse yok

Bende aynıyım canım mahvoldum resmen ben gittim sadece ilaçsız serum taktırdım ama fayda etmedi şuan ilaç kullanıyorum zofer adı birde devlette metpamid önerdi özelde ki doktorum zofer dedi kafam karıştı çok çaresiz hissediyorum :KK43:
Hayatim felc suan birsey yiyemedigim icin yuruyecek halimde yok hastaneye gitsem ne yaparlar bilmiyorum suan su bile icemiyorum perisan oldum hic bir cozumj yok bunun hic birsey rahatlatmiyor

X