2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar benim migde bulantilarim ve istifralarim fazlasiyla artti artik hastaneye gitmeyi planliyorum bi tedavi uygulanir mi sizce yoksa bosa mi gidiyorum

canim ilk basta vitaminli serum.verirler bulantin diner ama.sabah yine devam.eder onun icinde.bulanti haplarina baslarlar Allah yardimcimiz olsun

Hayatim felc suan birsey yiyemedigim icin yuruyecek halimde yok hastaneye gitsem ne yaparlar bilmiyorum suan su bile icemiyorum perisan oldum hic bir cozumj yok bunun hic birsey rahatlatmiyor
git yinede canım tahlil falan yaptılar aslımda bulantı ilacıda katacaklardı bana istemedim ama katarlarsa sen kattır çünkü şade serum işe yaramıyor yakın zamanda bende gidicem galiba yine

Amin canim sagol napacagimi bilmiyorum suan

icebiliyosan tuzlu ayran ic simdi istifra ediyosan tansiyon dusebilir ayaklarinin altina.yastik.koy uzan eger dayanamayacak gibiysen tabiki.gidersin acile serumla rahatlatirlar. bide bana hemsireler zencefilli seker onermisti bulanti icin

icebiliyosan tuzlu ayran ic simdi istifra ediyosan tansiyon dusebilir ayaklarinin altina.yastik.koy uzan eger dayanamayacak gibiysen tabiki.gidersin acile serumla rahatlatirlar. bide bana hemsireler zencefilli seker onermisti bulanti icin
Tuzli ayran deneyim bari hmn migdem bos suan insallah yine aynisi olmaz

B Bonibonlukek Strongmom_ Strongmom_ kızlar bulnatiniz ve kusmaniz cok ise mutlaka serum taktirin vucudunuz susuz kalmasin tamam bulantinizi engellemez ama susuz kalan vucutta bir sure sonra atesiniz cikmaya baslar bebek icin tehlikeli olur ihmal etmeyin doktor kontrolu altında kalin Rabbim yardımcınız olsun Insallah en kısa surede gecer bulantilariniz

B Bonibonlukek Strongmom_ Strongmom_ kızlar bulnatiniz ve kusmaniz cok ise mutlaka serum taktirin vucudunuz susuz kalmasin tamam bulantinizi engellemez ama susuz kalan vucutta bir sure sonra atesiniz cikmaya baslar bebek icin tehlikeli olur ihmal etmeyin doktor kontrolu altında kalin Rabbim yardımcınız olsun Insallah en kısa surede gecer bulantilariniz
Hmn hastaneye gitmem lazim bnm gidiyim bn

X