- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
11 mayısta 1211 13 mayısta 3224 idi 16 mayısta keseyi gördük şükür darısı size olsunGeçmiş olsun kızlar.beta hcg değerleriniz nasıldı peki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 mayısta 1211 13 mayısta 3224 idi 16 mayısta keseyi gördük şükür darısı size olsunGeçmiş olsun kızlar.beta hcg değerleriniz nasıldı peki ?
Canım bel ağrısı bendede oluyordu doktorum rahmin büyüdüğü için kuyruk sokumunda baskı olması cok normal demişti burda birçoğumuz bel ağrısı yaşıyoruz gönlünü ferah tut inşallah bu defa sağlıkla alırsın yavrunu kucagınadua edin birde bana . ilk gebeliğimde kese de sıkıntı vardı ve alınmıştı. oyuzden su an cok tedırgın heyecanlı korkak bı suru duygu yasıyorum anlıycagınız
canım beni listeden çıkarma kesem gözükmemişti ama geen gittigimzide gördük ok şükürKızlar listeyi bu akşam guncelliycem listede olmayanlar etiket yapsın
Benim ilk testim 323 çıkmıştı 2 gün sonra 606 katlandı çok şükürGeçmiş olsun kızlar.beta hcg değerleriniz nasıldı peki ?
benim sat 17 nisan o bilgim eksik kalmış ekleyebilir misinKızlar listeyi bu akşam guncelliycem listede olmayanlar etiket yapsın
Canım benide eklermisin .Kızlar listeyi bu akşam guncelliycem listede olmayanlar etiket yapsın
benim bugün 4+6 vee 3324 . cuma eşimin doğum günü beraber gitsek keseyi görebilir miyiz ? karından mı görüldü cnm senin kese o değerlerde11 mayısta 1211 13 mayısta 3224 idi 16 mayısta keseyi gördük şükür darısı size olsun
Ben sana diycektim aslında sonra bi sıkıntı olursa diye bisi demedim erkendi çünkü karar vermek için bilgileri yaz yeniden eklik canım akşam duzeltcemcanım beni listeden çıkarma kesem gözükmemişti ama geen gittigimzide gördük ok şükür
Doktora söyledim normal rahim genişlerken böyle ağrılar olur dediCnm benim bugün oldu ya. Çalışıyorum işte yorulmadan olmuyor maalesef. Şişkinlik yok ama sancı oluyordu uyudum uyandım geçti. Yorgunluk herhalde diye düşünüyorum. Siz doktora dediniz mi bu şikayetlerinizi ???
dün yaptırdım canım 3074 cıktı sen yaptırdın mı?Kan testi falan yaptırdın mi canim sen?
Hmm iyi bak iyiye alemetmiş bu sancılar kramplar... benim yine başladı ara ara oluyor :)Doktora söyledim normal rahim genişlerken böyle ağrılar olur dedi
Aynen bende öyleyim canım sürekli wc deyim. Dün ve bugün dinlendim yarın işe gidim diyorum perşembe aslında kontrolüm vardı kalp atışları için dün gittiğimizde kese de sıkıntı yok dediCanım ben bugün 7 haftalık oldum ama benim de tam o sıralarda oldu.i bi kanama. Dr yerleşme kanaması dedi progestan iğne kullanıyodum zaten crinone diye bi jel verdi bi de onu kullandım ve birkaç gün hep dinlendim ayaklarımın altına yastık koyup. Şimdilik bir şey yok ama insan o korkuyu yaşayınca her an tetikte oluyo. Az bir akıntım olsa korkarak koşuyorum lavaboya hala.
Gununmu gecmistiKızlar acile geldim dr a girdim gebelik şüphesiyle kan testi istiyorum dedim adet kanamam geldi ama ben yine de kanı verdim çok şaşkınım
Yok cnm yaptırmadım... bu hafta dr a gitmeyi bekliyorum...dün yaptırdım canım 3074 cıktı sen yaptırdın mı?
Aaa bende bugün 6+0 duyabildiniz mi kalp atışlarınıbenim eşimde doğuştan sabırsız kese için sor beklettim 5+0a kadar
şimdi de kalp atışı için gidelim diyor 6+0 da gidiyoruz bakalım duyacakmıyız
Folik asite baslamayan varmi,ne kullaniyorsunuz
Evet beş gün olmuştuGununmu gecmisti