- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
Allah razı olsun canım amin inşallah:)Hayirli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım amin inşallah:)Hayirli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
İnsaalah insan gelişimini görmeden rahatlamıyor.Bu arada senin beta hcg ilk kac cikti ben 26. Gun yani 2 gun once yaptirdim 76.1 cikti biraz düşük ama sonra batırmadım daha
Benimde salı günü hayırlı haberlerle inşallah bizede haberCanım sadece keseyi gördük bebek ve kalp atışları için kontrolüm yarın,inşallah bi problem olmazsa yarın herşey belli olucak,sen canım?
Crinone jel,estrofem,clexane 4000 iğne,folidoce,coraspin,progestan :) hepsini hala kullanıyorum bırakmadım canım doktorum kalp atışlarını duyana kadar hepsine devam etmemi söylemişti şimdilik devam ediyorum bu hafta belli olucak,sen canım?
Arkadaşlar aranızda benım gibi enerjısı düşen hiçbişey yapmak ıstemeyen kimse var mı. Eşim çok destek bana normalde de hep ılgılıydı üstğme düşerdi sımdı daha da ılgılı halıyle iş yapmamı da ıstemiyor şu sürecte sağolsun halsızım dıye cokyardımı dokunuyor sürekli sevdıgım seylerı yapalım dıye teklıg edıyor dısarı cıkalm dıyor ama ıcımden gelmyyor. şükür hiçbir sorunumuz yok maddi manevi. bebeğimi çok sevıyorum her an onu düşünüyorum ama eski enerjim hiç yok yemek yesem yoruluyorum hafta başı hafıf bulantı bikez ıstifra oldu onlar gectı acken uzun sure bekleyınce bulantı oluypr bıyandan neden bulanmıyot dıyr de takıyorum kafama benım gb olan var mı
Senin şuan tam olarak kaç haftalık canım? Nezamana kadar ilaçları kullanmanı söyledi doktorBen de aynen devam hepsine :)
Ama kan sulandırıcı bana iğne verdi sadece coraspin vermedi ayrıca.
dr.lar hamılelıkte orucunkesınlıkle onermıyor tutmak zorunda degılsın kendını zorlamamalısın bence bebegın dha onemlı bıkac yazı bununla ılglı var okuyabılırsın. kesınlkle bebek ıcın zararlı dıyorlar .Bennnn gözüm yatakta ah hep yatsam kafamı kaldıramıyorum bulantim da yeni başladı tuzlu kraker aldım bı de oruç zorluyor vallahi Yata Yata bitecek bu ay sanırım
İnşallah canım hepimiz hayırlı haberle dönelim doktordan yarın doktordan çıkınca haber veririm imşallahBenimde salı günü hayırlı haberlerle inşallah bizede haber
Bugün son zaten canım eşim de kızdı bembeyaz geziyorsun borcum olsun diye mecbur tutmayacagim artık sonra tutacağım diğer hamilelikte böyle olmamıştı bu ufakligim zorlayacak annesinidr.lar hamılelıkte orucunkesınlıkle onermıyor tutmak zorunda degılsın kendını zorlamamalısın bence bebegın dha onemlı bıkac yazı bununla ılglı var okuyabılırsın. kesınlkle bebek ıcın zararlı dıyorlar .
halsızlesırsn tabı kan şekerin düşer keşke hepımız tutabılsek ama senın bulantın aclıktan olabılır dıkkat et bak ben de gecen acıkmayı bekledım anıden bır bulanma ve ıstıfra oldu aclıktan o da. şükür tokluk bulantısı yok.bebegın organ gelısımı acısından ozellıkle 3ay onermıyorlar cok dıkkat et kendıne bebıısıneBugün son zaten canım eşim de kızdı bembeyaz geziyorsun borcum olsun diye mecbur tutmayacagim artık sonra tutacağım diğer hamilelikte böyle olmamıştı bu ufakligim zorlayacak annesini
Aile hekimim daha erken birşey olmaz dediği için deneyim dedim ama beni zorladı canım o yüzden mecbur yiyeceğim artik sonra düşe kalka tutarım bebişimle ikinci olacak ilk bebeğim vefat etti o yüzden korkuyorum da ne bilim anne olmak çok zorhalsızlesırsn tabı kan şekerin düşer keşke hepımız tutabılsek ama senın bulantın aclıktan olabılır dıkkat et bak ben de gecen acıkmayı bekledım anıden bır bulanma ve ıstıfra oldu aclıktan o da. şükür tokluk bulantısı yok.bebegın organ gelısımı acısından ozellıkle 3ay onermıyorlar cok dıkkat et kendıne bebıısıne
Ya Canım başın sağ olsun Allah'ım tamamına erdirsin inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde doğduktan sonramı vefat etti ınsallah busefer hersey cokguzel olucakAile hekimim daha erken birşey olmaz dediği için deneyim dedim ama beni zorladı canım o yüzden mecbur yiyeceğim artik sonra düşe kalka tutarım bebişimle ikinci olacak ilk bebeğim vefat etti o yüzden korkuyorum da ne bilim anne olmak çok zor
hayırlı olsunn hoşgeldın :) son adet nezamandıKizlaaarr bende katıldım araniza 20 ocak 2019 gözüküyor bakalim
Çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun 15 nisan di sathayırlı olsunn hoşgeldın :) son adet nezamandı
sata gore 4+5. gunun haftaya kesenı görsün inşallahÇok teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun 15 nisan di sat
Bende bugune kadar bi gun tuttum bigun tutmayim dedim dun cok kotu oldum Ne yapalim saglicakla dogsunlarda tutariz insallah Rabbim biliyoBennnn gözüm yatakta ah hep yatsam kafamı kaldıramıyorum bulantim da yeni başladı tuzlu kraker aldım bı de oruç zorluyor vallahi Yata Yata bitecek bu ay sanırım
Amin inşallah Rabbim sağlık sihatle bize bağışlar inşallah bu sefer doğum sırasında havasız kalmış kuzum o yüzden vefat etti hiç sorunmuz yoktu yoksaYa Canım başın sağ olsun Allah'ım tamamına erdirsin inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde doğduktan sonramı vefat etti ınsallah busefer hersey cokguzel olucak