2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayyy canım yaa ben de çok meraklanıyorum çok heyecanlıyım :KK49: hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah :anne:
yaa aynı gun gıtmısız dr.a kalp randevusundan anlamısındır benm dr garantıcı cok:) benım sat 2nısandı 2mayısta kandegerlerımı gönderigmde bıdaha verme bikez artıaı gormek.yeterlı 12gun sonra gel demıstı o da cok uzun surdu ama ıyı kı beklemişim dediim vee yıldonumumuzdu ıste o gun kese ıle bebegımızı ve yolc sacı da gorduk 3hafta da cok be hoca dedım ıcımden ama eşim de dr.a tamam dogru gec gelelım bıraz deyınce dedım ben abartıyorum galıba etrafımda herkes hemen duyuyr kalp ve ben 9.haftaya gırınce duycam kalbı dye az tribe gırmedım ama alıstım net sekılde duymak ıcın gec randevu verms dr.um sureklı dınletıp yormamak ıcın cok zor dmı beklemekk hadı sen duy da kalbı ben de ardından duyaym :) nezaman gıdeceksın duymaya

Benim sat 21 nisan, 19 mayısta beta hcg 527 çıktı.yarin doktora gidecem.erken belki ama eşim de ben de çok heyecanliyiz.insallah keseyi ve bebegimizi görürüz.kalp atışı için çok erken dimi kızlar? Beşinci haftada keseyi ve bebeği gören kalp atışını duyan var mı ?

Senin şuan tam olarak kaç haftalık canım? Nezamana kadar ilaçları kullanmanı söyledi doktor
6+6 oldu bugün 21 nisanda olmuştu transfer sadece devam dedi şimdilik ne zaman bırakacağımla ilgili bir şey söylemedi. Bakalım artık iyi olsunlar da gerekirse sonuna kadar kullanırız napalım :)

Benim sat 21 nisan, 19 mayısta beta hcg 527 çıktı.yarin doktora gidecem.erken belki ama eşim de ben de çok heyecanliyiz.insallah keseyi ve bebegimizi görürüz.kalp atışı için çok erken dimi kızlar? Beşinci haftada keseyi ve bebeği gören kalp atışını duyan var mı ?
hayırlı ugurlu olsun canım cok erken ama henuz gorsen de kese gorursun bebek suan kalem ucu kadar oldugunsan gorunmez kese de zor ıhtımal.sabırsızlanman coknormal.ama az sabret bence 1hafta. ben de cok zor bekledım.bır de kaybım vardı ustelık adet gunumun 12gun gecıkmesınde gordum kese ve bebegı ıkısını.ıstıyorsan enaz 10gun beklemen lazm:KK28:

yaa aynı gun gıtmısız dr.a kalp randevusundan anlamısındır benm dr garantıcı cok:) benım sat 2nısandı 2mayısta kandegerlerımı gönderigmde bıdaha verme bikez artıaı gormek.yeterlı 12gun sonra gel demıstı o da cok uzun surdu ama ıyı kı beklemişim dediim vee yıldonumumuzdu ıste o gun kese ıle bebegımızı ve yolc sacı da gorduk 3hafta da cok be hoca dedım ıcımden ama eşim de dr.a tamam dogru gec gelelım bıraz deyınce dedım ben abartıyorum galıba etrafımda herkes hemen duyuyr kalp ve ben 9.haftaya gırınce duycam kalbı dye az tribe gırmedım ama alıstım net sekılde duymak ıcın gec randevu verms dr.um sureklı dınletıp yormamak ıcın cok zor dmı beklemekk hadı sen duy da kalbı ben de ardından duyaym :) nezaman gıdeceksın duymaya
Ben cumartesi gideceğim canım 26 sında :spor: sen de dayanamazsan git bence duyarsın artık maşallah kocaman olacak senin bebiş de :nazar:

hayırlı ugurlu olsun canım cok erken ama henuz gorsen de kese gorursun bebek suan kalem ucu kadar oldugunsan gorunmez kese de zor ıhtımal.sabırsızlanman coknormal.ama az sabret bence 1hafta. ben de cok zor bekledım.bır de kaybım vardı ustelık adet gunumun 12gun gecıkmesınde gordum kese ve bebegı ıkısını.ıstıyorsan enaz 10gun beklemen lazm:KK28:

Haklısın tabi:-) en azından gideyim de hcg ıkiye katlamış mı ona baktirayim.vitamin ya da folik asit falan ne verecekse versin doktor.bi dahakine üç hafta sonra giderim zaten.okuldan bi daha izin alamam.okullar kapanınca gidecem mecburen.

Haklısın tabi:-) en azından gideyim de hcg ıkiye katlamış mı ona baktirayim.vitamin ya da folik asit falan ne verecekse versin doktor.bi dahakine üç hafta sonra giderim zaten.okuldan bi daha izin alamam.okullar kapanınca gidecem mecburen.
git tabı canm ben de rahım kalınlıgına baktırmıstım adet gunu kalın mı dıye hem de hcg artısı baktrdm işte 2.ye folıkasıde falan baslarsınn hemen ama kese ıcın dr sana verır zaten tarıhı kendıne dıkkat et agır ıs yapma beslenmene cokdıkkat et bol su tuket :anneadayı:

Ay arkadaşım sen böyle yazınca brnmi tuhagim diyorum yerinde olsam kendi adıma diyorum kesin baska doktora giderdim şöyle bi hesap yaptim da kızımda ben 9. Haftada doktora gittigimde kalp atisini gördukten sonraki 4. Gidisimmis çünkü iki ayri doktora gidiyordum hem tüp bebek doktoruma hemde normal sonradan dogumu yaptiran takip doktoruma Allah sana nasil bir sabir verdi hamilelikte masallah :)

Yarin kese icin cok erken degerin 2000 ini geçmesini beklerler genelde ama ilk kez baktirdiysan artış icin gitmen iyi olur tabi kese icinde cuma gunu falan gitsen gözükür hayırlı olsun

Ay arkadaşım sen böyle yazınca brnmi tuhagim diyorum yerinde olsam kendi adıma diyorum kesin baska doktora giderdim şöyle bi hesap yaptim da kızımda ben 9. Haftada doktora gittigimde kalp atisini gördukten sonraki 4. Gidisimmis çünkü iki ayri doktora gidiyordum hem tüp bebek doktoruma hemde normal sonradan dogumu yaptiran takip doktoruma Allah sana nasil bir sabir verdi hamilelikte masallah :)
vallahı basta kızdm ama bilincsizdm en erken zamanda ısı yayımını tasvıp etmıyorum demıs tıbbı acıdan acıklamıs yormak cok sakıncalymıs ve ablamla ıs arkadası dr.um ona tekrar sordurmustm bıde yasadıgım sehrın en ıyı dr.u esım de degıstrmek ıstemedı oyuzden. kendısı rısklı gebelıklere de bakıyor aynızamanda bırcok ornek de yasamıs butun bebeklerde kalp atımı aynı zamanda görulmuyormus genelde 6,7de kalp atısı gormeyıp aldıran cok kısı de gordum duydum dr.um da bunu dıle getırmıs en garantı zaten 9.10. haftada en net kalp duyulmaya baslar bebegın.kalbnı yormaya gerek yok endıse etmesın demıs bebegı ve yolc sacı da gorduk ha gormeseydım beklemezdım ama suan dr.uma sınsuz guvenyorm tum hastalarına aynısını yapıyor ve kme sorsam memnun hatta benm dr.uma gıden arkadasımın arkadaşı bekleyememıs bi devlete de gıdeym dems sonra duyulmamıs morali bozulmus dr.uma sormus benım dedgm tarhte beklyrm dems ve net sekılde duymus. bebegımı en net sekılde duymak ıstıyorum oyuden artık cok rahatm kalbını de yormak ıstemıyorum :) dr.um degsmem ıcın zerre nedenım yok genelde bızler sabırsızız zaten olması gereken en erken 8mıs duymaj ıcn:) hatta yurtdısında çok fazla ulkede kalp sesı dınletmyorlar bıle zarar vermemek ıcn sadece gosterıyorlar atışı.

Son düzenleme:
git tabı canm ben de rahım kalınlıgına baktırmıstım adet gunu kalın mı dıye hem de hcg artısı baktrdm işte 2.ye folıkasıde falan baslarsınn hemen ama kese ıcın dr sana verır zaten tarıhı kendıne dıkkat et agır ıs yapma beslenmene cokdıkkat et bol su tuket :anneadayı:

Teşekkürler canım

Gribim ne zaman geçecek. Kac gecedir uyuyamiyorum. Simdi erken yatim dedim bacak ve kalca kemiklerim resmen sızlıyor. Oglumdaki hamileliğimde bunlari yaşamamistim. Tamam gripten suan ama dayanamıyorum. Esim hadi acile gidelim diyor gitsek hicbir sey yapamayiz dicekler.
Dua edin kizlar neolur. Oturdum başimi cekyata koydum uyurum belki diye. Sizidan mumkun degil sanirim

Gribim ne zaman geçecek. Kac gecedir uyuyamiyorum. Simdi erken yatim dedim bacak ve kalca kemiklerim resmen sızlıyor. Oglumdaki hamileliğimde bunlari yaşamamistim. Tamam gripten suan ama dayanamıyorum. Esim hadi acile gidelim diyor gitsek hicbir sey yapamayiz dicekler.
Dua edin kizlar neolur. Oturdum başimi cekyata koydum uyurum belki diye. Sizidan mumkun degil sanirim
Çok geçmiş olsun ıhlamur vb seyler ıcmeyı denedın mi Allahım şifa versin ya

Limonata falan yap kendine c vitamini al. Bebek olmasaydı bile maalesef grip için doktorların yapacağı bişe yok. Serum veriyorlar ki sıvı artımı sağlamak için sende sıvıyı serum yerine ağızdan al bol bol ılık su iç

evet o hakkını kullansana gercekten hakkın bu senın işinde de gecerlıyse kesınlkşe yap ozaman ararlar işte. sen sakin kalmaya calıs stres bebeklere ıyı gelmıyor. Ani sınırlenmelerın olucak hatta daha da artıcak ben de 8. haftama gırıcem yarın bu gergınlkler bıraz gerıledı mıde bulantın olcaksa 7.haftanda olabılır cok dıkkat et asıl ozaman o hakkını da kullan umarım olmaz bulantın benım basladı 2gun oldu bıkez ıstfra ettım gecti üşütmemeye de calıs ısyerınde klıma vs varsa. buarada ben kese ile beraber bebegı 6+0 da gormustum canım kalp.atısı ıcın 5+4 erken olabılır belkı hem acele etme derım bazen duyulamayabılıyormus herkesn farklıymıs ılerlemesı hıc acele etme derım sınra bısa strese gırme. vajınalle belkı bellı olur ama tavsıye etmem herkesın aynı olusmazms bana dr.um kalp olusumu var dahı demedı hıc kalp.meselesını acmadı sormadım da gordunuz mu dye sadece 3hafta sonra kalp ıcın gelıceksın dedı o genel bılgıler herksde tutmuyo kuzum
İnşallah mide bulantısı yaşamam :KK43: Ben 6+1 de gideceğim kalp atışı için :KK49:

Merhaba kızlar 5+6 hastamdaykm bugun sabah uyandığım da kahverengi lekelenme gördüm peçeteyle sildiğimde geliyor hemen doktora gittim kesede sıkıntı yok dedi daha bebeği göremedik progeston ilaç ve bir iğne yaptı parça gelirse bekleme gel dedi bi ara akıntım kesildi şimdi yine var peçeteyle sildiğimde belim ve karnım da ağrıyor.parça yok ama akıntım geliyor peçeteyle sildiğimde. Varmı bu durumla karşılaşan yada karşılaşan arkadaşlarınız neden böyle kanama olur çok korkuyorum

X