2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah canım

Arkadaşım sen tiroid ilacı kullaniyormuydun hep
Ben hasimoto tiroid hastasiyim 25 mg kullaniyordum 50 mg çıkardım Dr TSH bakilmamis sen 50 mg al dedi pazartesi TSH baktiracagim senin kaç çıktı gebelikte kaç olması gerek

Sag ol cnm. Ilk bebegimi tam 11 haftalikken kaybettigim icin hic oh diyemeyecekmisim gibi geliyor gerci. En azindan ilk 12 hafta bitene kadar. Allah bir daha acilar yasatmasin.

Ben de 3 ay önce 11 haftalıkken düşük yaptım canım. Allah yardımcımız olsum. Sürekli tedirginim bu defa...

MERHABA CANIM BENIMDE 4 TANE KAYBIM VAR BENDE COK STRESLIYIM HERSEY YOLUNA GIRENE KADAR BU STRES GECMIYCEK SANIRIM DAHA KESEYI DE GÖREMEDIM ALLAH HEPİMZE SAĞLIKLI Bİ ŞEKILDE KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASP ETSN

Allah yardımcın olsun, dualarını kabul etsin inşallah

Canım solgarin D vitamini var onu Dr sor derim
Decavit ilaçta folic asit hepsi var onuda sor ben aylardır kullaniyorum
Ceviz ye bir tanem
Yiyorum aslinda..tup bebek tedavisi icinde Hazirlaniyodum ya..guya saglikli besleniyodum. Bildim bileli dusuk bu degerler.bi ara solgari kullandim yukselmisti.

İlaç kullanıyorum 50 lik ama çok düzenli içmiyordum tahlilde üst sınırın çok az üstünde 5.86 çıktı doktorum 2.5 istiyorum dedi o yüzden üç gün 100 alacağım bir ay sonra tekrar bAkalım dedi

Bende de Boğaz kaşıntısı ve burun akıntısı başladı hapşırıp duruyorum çok sinirim bozuluyor

Kizlarrr bahar alerjisi gibi bi durumla karşı karşıyayım. Sürekli hapsirm a burun akıntısı oluyo akşamda burnum tıkanıyor baş ağrısı yapıyor. 1 haftadır böyle napcam ya? Dr randevum sali

Benimde durumum aynı cnm korkma Allah'ın izniyle bebislerimiz bizimle büyüyor kesemiz çok şükür haftaya gorucez bebislerimizi kesen ne kadar olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…