- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Maşallah canımAy ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedi
Bütün bebişlerimize maşallah
Biz de bugün kesin olarak keseyi gördük gayet iyi durumda maşallah.. tsh hormonu birazcık yüksek çıktı ilacı artırdık onun dışında çok şükür hiçbir sıkıntımız yok.. yolc ve kalp atışı içim 2 hafta sonraya çağırdı.. iki hafta nasıl geçer bilmiyorum tabi
İnşallah canım beslenmeme dikkat et Allah'ın izniyle sağlıkla kucağıniza alırız bebisleriHım bende pazartesi yapicam canım bi sıkıntı çıkmaz inşallah
Yok canım geç döllenme olmuş olabilir o zaman. Icini ferah tut. Doktor ne söyledi?Ben 6+3 de bebeği bile görmedimşimdi korkmaya başladım yaa
Kese gördünüz kalp atışını mi duymadinizBen 6+3 de bebeği bile görmedimşimdi korkmaya başladım yaa
Sag ol cnm. Ilk bebegimi tam 11 haftalikken kaybettigim icin hic oh diyemeyecekmisim gibi geliyor gerci. En azindan ilk 12 hafta bitene kadar. Allah bir daha acilar yasatmasin.
MERHABA CANIM BENIMDE 4 TANE KAYBIM VAR BENDE COK STRESLIYIM HERSEY YOLUNA GIRENE KADAR BU STRES GECMIYCEK SANIRIM DAHA KESEYI DE GÖREMEDIM ALLAH HEPİMZE SAĞLIKLI Bİ ŞEKILDE KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASP ETSN
Yiyorum aslinda..tup bebek tedavisi icinde Hazirlaniyodum ya..guya saglikli besleniyodum. Bildim bileli dusuk bu degerler.bi ara solgari kullandim yukselmisti.Canım solgarin D vitamini var onu Dr sor derim
Decavit ilaçta folic asit hepsi var onuda sor ben aylardır kullaniyorum
Ceviz ye bir tanem
Herkesin bir olmaya canim korkma..hepimiz tedirginiz gerci.. agrimiz olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz..Ben 6+3 de bebeği bile görmedimşimdi korkmaya başladım yaa
Maşallah canım
Arkadaşım sen tiroid ilacı kullaniyormuydun hep
Ben hasimoto tiroid hastasiyim 25 mg kullaniyordum 50 mg çıkardım Dr TSH bakilmamis sen 50 mg al dedi pazartesi TSH baktiracagim senin kaç çıktı gebelikte kaç olması gerek
Merhaba arkadaşlar ben gebeligi öğrendiğim 10 mayıstan beri grip ve öksürük ile uğraşıyorum hapşırma ve burun akıntisi durmuyor ballı limona başladım bol bol c vitamini alıyorum duzelmemek canımı sıkıyor
Canım karnımdan baktı keseyi gördük sonra bir daha kesenin büyüdüğünü gördük ama bebek ve kalp atışları için pazartesi çağırdı doktor ozaman 7+6 oluyoruz yine görünmez falan boş gebelik olur diye çok korkuyorumKese gördünüz kalp atışını mi duymadiniz
Vajinal duyma ihtimalimiz var ama gerek yok bekleyelim dedi pazartesi kontrolüm var 7+6 olmuş oluyoruz pazartesiYok canım geç döllenme olmuş olabilir o zaman. Icini ferah tut. Doktor ne söyledi?
İnşallahh canım pazartesi kontrolüm var belli olur inşallah bi sorun olmazHerkesin bir olmaya canim korkma..hepimiz tedirginiz gerci.. agrimiz olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz..
Ptesi bende gidiyorum..hayirli haberler veririz insallahİnşallahh canım pazartesi kontrolüm var belli olur inşallah bi sorun olmaz
Canım merak ettim Dr gittin mi
Beni doktorum 6+1 de cagardi gittim karından gorunmedi haftaya bidaha cagardi 5mm den 20 mm e çıkmış kese ama görmeyince duyamayinca inanılmaz stres oldum sabredebilirsen 6+5 gibi git cnm derim benBende bundan korkuyorum o yüzden 6+2 de gitsem mi gitmesem mi diyorum
İnşallah canım pazartesi burdan haberleşelimPtesi bende gidiyorum..hayirli haberler veririz insallah
Benimde durumum aynı cnm korkma Allah'ın izniyle bebislerimiz bizimle büyüyor kesemiz çok şükür haftaya gorucez bebislerimizi kesen ne kadar olmusCanım karnımdan baktı keseyi gördük sonra bir daha kesenin büyüdüğünü gördük ama bebek ve kalp atışları için pazartesi çağırdı doktor ozaman 7+6 oluyoruz yine görünmez falan boş gebelik olur diye çok korkuyorum