2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Çok geçmiş olsun ya. Valla dün de bende boğaz ağrısı başladı, geniz akıntısı ara ara oluyor. Hamile olmasam soğuk algınlığı ilacı ile atlatırdım ama bu şekilde ilaç da alamıyoruz. Bende zencefil bal karışımı yaptım, bol c vitaminli meyve, arada nane limon, bol su içiyorum. Nasıl geçecek bilmiyorum çok fazla halsizlik var. Allahtan haftasonu işbaşı yapınca ne yapıcam hiç bilmiyorum

Inşallah canım allah razı olsun .bi kere duysam rahatlıcam ınslalah :) hayırlısı olsun bakalım

Inşallah canım allah razı olsun .bi kere duysam rahatlıcam ınslalah :) hayırlısı olsun bakalım
Bak güzel düşününce Gerçekten güzel olacak ben çok rahatım artık daha 13 gun var kalp duymamıza ama hiç stres yapmıyorum dr.una guven gerısı Allaha kalmıs canm

Bak güzel düşününce Gerçekten güzel olacak ben çok rahatım artık daha 13 gun var kalp duymamıza ama hiç stres yapmıyorum dr.una guven gerısı Allaha kalmıs canm
Aynen canım rahat rahat hamielegime bile sevinemedim korkulardan .böyle düşündükçe kendime yazık ediyorum sadcee ama ınsllaah bisey olmaz

Canım Dr bana yolk varsa boş gebelik olmaz dedi insalllah bebisi göreceksin

Beklemek en güzeli haklisin

Ben bir haftadır böyleyim iş yerinde surundum resmen bu hafta sonu gecer diye umud ediyorum sanada geçmiş olsun canım

Anladım canım pazartesi bende yaptirayim

B
Benim doktorumda mide bulantin varsa bebeğin kalbi atiyor demektir dedi ama bence çok yanlış böyle bı genelleme olamaz çünkü ne annemin nede eltimin 1 kere midesi bulanmadi ama sağlıklı hamilelik geçirdiler sen doktorlara pek inanma Allah'a dua et gorucez inşallah kalp atislarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…