- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.031
Merhaba arkadaşlar ben gebeligi öğrendiğim 10 mayıstan beri grip ve öksürük ile uğraşıyorum hapşırma ve burun akıntisi durmuyor ballı limona başladım bol bol c vitamini alıyorum duzelmemek canımı sıkıyor
İnşallahhh canım çook teşekkür ederim,senin tam olarak kaç haftalıkken 20.8mm göründü canım?20.8 mm cnm doktorum 26 mm den sonra gorunmeye basliyor dedi pazartesi güz haberlerle gel inşallah
Inşallah canım allah razı olsun .bi kere duysam rahatlıcam ınslalah :) hayırlısı olsun bakalımcanım ya oyle dusunme lutfen cevremde bıdunya ınsan var bır gram mıde bulantısı yasamayan bunu ben de yazmısım duydugum seyı ama herkes bır degıl kesınlıkle kıyamam dusunme oyle bak benım bır kkı kez bulandı ıstıfra oldu gectı o da aclık bulantısı oldu ıkıgundur hemen.yedıgım ıcın de bulanmıyor ustelık bak daha 6.haftandasn genelde bulantı olrsa da 7de enerken baslar dıyorlar ortalama. benım de 7ye gırınce oldu ben de neden olmuyor dıye uzuluyordum. kı olacak dıye bısey yok bebegın iyi korkma sakın güzel şeyler dusun lutfen
Bak güzel düşününce Gerçekten güzel olacak ben çok rahatım artık daha 13 gun var kalp duymamıza ama hiç stres yapmıyorum dr.una guven gerısı Allaha kalmıs canmInşallah canım allah razı olsun .bi kere duysam rahatlıcam ınslalah :) hayırlısı olsun bakalım
Aynen canım rahat rahat hamielegime bile sevinemedim korkulardan .böyle düşündükçe kendime yazık ediyorum sadcee ama ınsllaah bisey olmazBak güzel düşününce Gerçekten güzel olacak ben çok rahatım artık daha 13 gun var kalp duymamıza ama hiç stres yapmıyorum dr.una guven gerısı Allaha kalmıs canm
Çok geçmiş olsun bir haftadır öyleyim umarım çabuk gecerBende de Boğaz kaşıntısı ve burun akıntısı başladı hapşırıp duruyorum çok sinirim bozuluyor
Canım Dr bana yolk varsa boş gebelik olmaz dedi insalllah bebisi göreceksinCanım karnımdan baktı keseyi gördük sonra bir daha kesenin büyüdüğünü gördük ama bebek ve kalp atışları için pazartesi çağırdı doktor ozaman 7+6 oluyoruz yine görünmez falan boş gebelik olur diye çok korkuyorum
Maşallah size haftaya kalp atışı için mi çağırdıGittim canım keseyi de gördük çok şükür :) haftaya tekrar gel dedi :)
Haklısın canımBeni doktorum 6+1 de cagardi gittim karından gorunmedi haftaya bidaha cagardi 5mm den 20 mm e çıkmış kese ama görmeyince duyamayinca inanılmaz stres oldum sabredebilirsen 6+5 gibi git cnm derim ben
Beklemek en güzeli haklisincanım benden tavsıye bekle bak bn de 9a gırecegım gıdınce. cok doktor gec gelın demez aslnda en dogrusu buymus coguzaman duyulamayabıliyor herr bebek gelısımı farklı buyuzden de dr.larımız ılerı tarıh verıyor aslında bızım ıcın dogru olanı yapıyorlar ben de buyuzden dr.uma guvenıp 2hazıranda gıdecegım
Ben bir haftadır böyleyim iş yerinde surundum resmen bu hafta sonu gecer diye umud ediyorum sanada geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun ya. Valla dün de bende boğaz ağrısı başladı, geniz akıntısı ara ara oluyor. Hamile olmasam soğuk algınlığı ilacı ile atlatırdım ama bu şekilde ilaç da alamıyoruz. Bende zencefil bal karışımı yaptım, bol c vitaminli meyve, arada nane limon, bol su içiyorum. Nasıl geçecek bilmiyorum çok fazla halsizlik var. Allahtan haftasonu işbaşı yapınca ne yapıcam hiç bilmiyorum
Canım karında 5009-6000 HCG vajinal 1500- 2500 diye biliyorumArkadaşlar keseyi görmek için beta hcg değerinin en az kaç olması lazım. 6+5 e randevu aldım görürmüyüm acaba keseyi
İnşallah canım ya doktor hiçbişey söylemedi yolk dan falanda söz etmedi oyüzden biraz tedirginim inşallah pazartesi günü rahatlarımCanım Dr bana yolk varsa boş gebelik olmaz dedi insalllah bebisi göreceksin
Toparlarsin en kısa zamanda merak etmeYiyorum aslinda..tup bebek tedavisi icinde Hazirlaniyodum ya..guya saglikli besleniyodum. Bildim bileli dusuk bu degerler.bi ara solgari kullandim yukselmisti.
Anladım canım pazartesi bende yaptirayimİlaç kullanıyorum 50 lik ama çok düzenli içmiyordum tahlilde üst sınırın çok az üstünde 5.86 çıktı doktorum 2.5 istiyorum dedi o yüzden üç gün 100 alacağım bir ay sonra tekrar bAkalım dedi
Valla biz kesenin içinde bebegide goremedik karindan bakıldı tabi 26 mm den önce gorunmez dedicanm kalp ıcın mı 26.mmden sonra dedı benım bebiş kese 15.1 mm ıken gorundu yavrum sadece bıkac mm ydi
Benim doktorumda mide bulantin varsa bebeğin kalbi atiyor demektir dedi ama bence çok yanlış böyle bı genelleme olamaz çünkü ne annemin nede eltimin 1 kere midesi bulanmadi ama sağlıklı hamilelik geçirdiler sen doktorlara pek inanma Allah'a dua et gorucez inşallah kalp atislariniAynen canım biliyor ama benim korkularım var tam bu haftalarım da bebeğimin kalbi atmadigi için kürtaj olmuştum aynı şeyler olacak gibi hissediyorum oyuzden çok aradayım sürekli kendi mi takip ediyorum sabah kalkınca hemen düşünüyorum mide bulantı varmı diye olmayınca üzülüyorum .bebegin kalp atımı başlayınca mide bukantisida başlarmış diye laflar duydum hep oyuzden gitmek istemiyorum doktora. S
gorunecek ınsallah canım.bebek gelısımı ıle alakalıdır görunmemesı hepımızın farklı bılıyorsunValla biz kesenin içinde bebegide goremedik karindan bakıldı tabi 26 mm den önce gorunmez dedi
6+1 dim cnm baktığında drİnşallahhh canım çook teşekkür ederim,senin tam olarak kaç haftalıkken 20.8mm göründü canım?