2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimde durumum aynı cnm korkma Allah'ın izniyle bebislerimiz bizimle büyüyor kesemiz çok şükür haftaya gorucez bebislerimizi kesen ne kadar olmus
Ayy inşallah canım yaa:KK68:geçen hafta cuma günü kontolde 16.4mm di kese şuan bilmiyorum pazartesi tekrar gidicem,senin kesen ne kadar canım?

Canım karnımdan baktı keseyi gördük sonra bir daha kesenin büyüdüğünü gördük ama bebek ve kalp atışları için pazartesi çağırdı doktor ozaman 7+6 oluyoruz yine görünmez falan boş gebelik olur diye çok korkuyorum :KK43:
Canım benimde sadece kese göründü ayin 11 inde. Dr 10 gün sonra gel dedi 22 sinde tekrar gidecem bakalım nolcak

Canım benimde sadece kese göründü ayin 11 inde. Dr 10 gün sonra gel dedi 22 sinde tekrar gidecem bakalım nolcak
İçimi rahatlattın canım yaa,bende ayın 11inde gittim cuma günü banada doktor aynını söyledi pazartesi gidicem aynı durumdayız senle:KK200::nazar: zaten beklenen doğum bende ocak 2 , sende ocak 3 :anneadayı: o bile aynı :KK36: pazartesi haberleşelim canım, bulantın falan varmı senin?

Kizlar slm ben butun gun uyuyorum ve bugun kasik agrim fazlasiyla yaninda eslik eden mide bulantisi perisan oluyorum varmi bi oneriniz

Ne kadar güzel isabet etmiş gerçekten en güzel yıldönümü hediyesi :) sanki keseyi bebeği görmeden gerçek hamile değilmişim gibi geliyor. İçeride bir sorun olmasında sorun değil beklerim ben :)
evet hayatımızın en güzell hediyesini aldık çifte kutlama oldu. Öyle düşünme yaşadığın tüm.belırtıler bebeğinin varlığından hayırlısıyla göreceksın saglıklı oldugunu da o an ömre bedel.gercekten kalp atıslarını duyduğumuzda çok çok daha güzel olucak sabredelım :KK68:

Kızlar bende şuan 5+2 yim nezaman kalp atışı için gitmeliyim .duyamam diye gitmek bile istemiyorum :KK43:
canım cok cok erken ve em dogrusu 8,9. haftalarda dınlemekmıs bebegı yormamak da lazımmıs ben p.tesi 6+0da bebegımı ve yolc sacı gördum. ve doktorum.3hafta sonrası kalp atısı ıcın beklıyorum dedı basta uzuldm ama garantı olsun dıye bunu yapıyormus her hastasına. daha bekle derım bebişi nezaman gördun peki ya da keseyı

Tam 7 haftalık olacağım o zamana
Evet bizede geç geldi ben bu cuma başka bir Dr Dr gidebilirim 6+2 de
canım benden tavsıye bekle bak bn de 9a gırecegım gıdınce. cok doktor gec gelın demez aslnda en dogrusu buymus coguzaman duyulamayabıliyor herr bebek gelısımı farklı buyuzden de dr.larımız ılerı tarıh verıyor aslında bızım ıcın dogru olanı yapıyorlar ben de buyuzden dr.uma guvenıp 2hazıranda gıdecegım

canım cok cok erken ve em dogrusu 8,9. haftalarda dınlemekmıs bebegı yormamak da lazımmıs ben p.tesi 6+0da bebegımı ve yolc sacı gördum. ve doktorum.3hafta sonrası kalp atısı ıcın beklıyorum dedı basta uzuldm ama garantı olsun dıye bunu yapıyormus her hastasına. daha bekle derım bebişi nezaman gördun peki ya da keseyı
Keseyi 4+1 de gördük canım erken gittim biraz 14 gün sonra da kalp atışı için çağırmıştı

canım çok erken gormussun vajınal mı baktı inşallah gorursun kalp atıslrını da canım
Yok canım vajinal hiç sormadı bile direk karnından bakti bi sıkıntı yok dedi okadar. Pek sevmedim doktoru zaten. Eşim de yanımda değil ayrı şehirlerdeyiz tam 6.haftamda gelecek 1 haftaamiz kaldı . Eşimin gelmesini mi bekliyim gelmeden 1 gün önce gidiyim mi çok kararsizim .s

Yok canım vajinal hiç sormadı bile direk karnından bakti bi sıkıntı yok dedi okadar. Pek sevmedim doktoru zaten. Eşim de yanımda değil ayrı şehirlerdeyiz tam 6.haftamda gelecek 1 haftaamiz kaldı . Eşimin gelmesini mi bekliyim gelmeden 1 gün önce gidiyim mi çok kararsizim .s
canım eşin.biliyor degıl mı bence kesınlıkle esınle gıt o guzel andan mahrum kalmasın O da görsun duysun kalp atısını

canım eşin.biliyor degıl mı bence kesınlıkle esınle gıt o guzel andan mahrum kalmasın O da görsun duysun kalp atısını
Aynen canım biliyor ama benim korkularım var tam bu haftalarım da bebeğimin kalbi atmadigi için kürtaj olmuştum aynı şeyler olacak gibi hissediyorum oyuzden çok aradayım sürekli kendi mi takip ediyorum sabah kalkınca hemen düşünüyorum mide bulantı varmı diye olmayınca üzülüyorum .bebegin kalp atımı başlayınca mide bukantisida başlarmış diye laflar duydum hep oyuzden gitmek istemiyorum doktora. S

Aynen canım biliyor ama benim korkularım var tam bu haftalarım da bebeğimin kalbi atmadigi için kürtaj olmuştum aynı şeyler olacak gibi hissediyorum oyuzden çok aradayım sürekli kendi mi takip ediyorum sabah kalkınca hemen düşünüyorum mide bulantı varmı diye olmayınca üzülüyorum .bebegin kalp atımı başlayınca mide bukantisida başlarmış diye laflar duydum hep oyuzden gitmek istemiyorum doktora. S
canım ya oyle dusunme lutfen cevremde bıdunya ınsan var bır gram mıde bulantısı yasamayan bunu ben de yazmısım duydugum seyı ama herkes bır degıl kesınlıkle kıyamam dusunme oyle bak benım bır kkı kez bulandı ıstıfra oldu gectı o da aclık bulantısı oldu ıkıgundur hemen.yedıgım ıcın de bulanmıyor ustelık bak daha 6.haftandasn genelde bulantı olrsa da 7de enerken baslar dıyorlar ortalama. benım de 7ye gırınce oldu ben de neden olmuyor dıye uzuluyordum. kı olacak dıye bısey yok bebegın iyi korkma sakın güzel şeyler dusun lutfen

X