2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Kızkar bugün bi şam şeytanıyla karşilaştim Allah düşmanimi denk getirmesin. Doktor diyemem doktorlara hakaret. insan desen değil.
Üzgünum ve kizginim. normalde sevmedigim insanlara bile bu sekilde asla konusmam ama bu insansi yaratik gercekten hak ediyor kizlar
 
Noldu canım
 
Ne oldu canım ?
 
Doktor benden önce ki yeni hamile kızın yüzüne bakmadı.Kiz çok agrim var dedi azarladı cevap bile vermedi.
Bana ne bebegi gösterdi ne bir göruntu var.Aynen şu 11 hafta.Kalk.haftaya gel.
bu siizce nedir? Bu insan midir?Doktorlar bence çok saygın insanlar ama bu araya karışan yaratık nedir?
 
Kızlar devlet hastanesine kontrole gittim.Bir saate yakin sira bekledim.Sonra 3 er beser iceri aldi. Doktorla diyalogumuz:
Gec yat.11 hafta.kalk.haftaya gel. Bu kadarcık.

Devlet hastenelerinde bir çok iyi doktor olduğu kadar bir çokda malesef böyle doktorlar var
Tek hasta içeri almamaktan tut hasta mahremiyeti ihlali muayene ediş tarzı gerçekten tebrik edilmelik
 

malesef böyleleri de var bende ilk gebeliğimde ilk haftalar devlet dahil bi kaç doktora gittim 3. Aydan sonra tek doktorda sabit kaldım hala aynı doktorum. Doktorunuzu belirleyin şimdiden sizi huzursuz eden doktorla devam etmeyin gebelik boyunca o stresi yaşarsınız.
 
Hayırlı olsuun Cinsiyetler geliyor teker teker ne güzel Yarında darısı başıma inşallah
 
Amin kuzum inşallah inşallah
İstanbuldasın heralde canım
Muayene ücretleri ne kadar
İnşallah yeni gidicek olduğun doktor içine siner doğuma kadar devam edersin
Evet canım istanbuldayım ve kendi doktorumu da kendim bulmak zorunda kaldım maalesef çünkü kimsenin doktoru bana uymuyor uzaklık açısından vs o yüzden mecbur hastaneleri aradım tek tek doktor araştırdım ikili test için gittiğim doktor doçentti 210 tl idi muayne ücreti. Gideceğim doktora 160 tl ödicem ama detaylı ultrason 535 tl onu da başka doktora paslamışlar artık bi doktor belirleyip ona devam etmek istiyorum benim içinde stresli oluyor.
 
Gözünüz aydın bı daha böyle bı stres yaşamayın insallah. Sizin nifty yaptirma sebebiniz ense kalınlığı ile ilgilimiydi yoksa ikili test sonucu ile ilgilimiydi hangisi riskli çıktı acaba
 
Saygısız neden sessiz kaldınız ? Ben asla tahammül edemem orda ultrason resmi nerde derdim? Lütfen kendinizi bu şekilde ezdirmeyin. Kalk dediğinde pardon ne kalkması bebek nerde görebilirmiyim diğceksiniz. Çıkarken de pardon şikayet bürosu nerde diye sorucaktınız. Anladıkları dilden konuşun.
 
Hayırlı uğurlu olsun. Keşke bizimde çabucak zaman geçse de belli olsa. Tebrik ederim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…