Canim bende 2017 kasim annesiydim. Bizede tamamen surpriz oldu. Insanlar boyle konusunca nasil surpriz oluyo ya kazara hamile kalinirmi derdim cunku biz epey ugrasmistik. Bu kez hic beklemezken adetim gecti test yaptik pozitif kandada gorduk. 14undede doktora gidicem nasipse. Ama korkuyorum acikcasi nasil bakicam diye. Calisiyorumda
Ooooo bu grup tam benlikmiş. 1-2 yaş arayla bebişi gelecek bir sürü anne olduk Ben de korkuyordum bir ben miyim böyle diye Çevremde iki çocuklu bile çok az kişi var, kaldı ki bu kadar yakın arayla kimsenin yok çocuğu. Hatta çoğu çocuksuz.
Hangi bölümde çalışıyor eşiniz. Bende işveren memuruyum. Artık çok yoruldum gerçekten. Hiç izinde alamadım. Başvuruyu uzatmaları kötü oldu gerçekten. Ödeme süresi uzatılmalıydı ama başvuru hayır ((
Sigortalı tescil servisinde çalışıyor. Çok yoğunlar. Ağzının içinde öyle büyük aftlar çıktı ki konuşamama sebebi de bu zaten. Akşama kadar sadece başvuru alıyorlar evrak kaydını 7 ye kadar fazla mesaide yapıyorlar.
Ben de diyorum bu kız nerde kaldı. Şekerim malum yerde arama motoruna 2019 NİSAN ANNELERİ KK GRUBU yaz çıkacak.yine bulamazsan bana özelden hesap adını yaz ekliyim.
Grup kapali grup mu acaba bide hep kapali kalck mi??
Buarada ben felaket yiyorum oyle boyle degil onunu alamiyorum normalde bile bukdr yiyen biri degildm cok kilo alcm diye korkuyorm.. midem de bulaniyo aslnda ama istahta keslme yok malesef
Grup gizli olursa göremezler aslinda mumkunse gizli olsun hehheeh kimse gormesin uye oldugumuzu hatta adini degistirin bisi yapin herkesler bilmesin hamis oldugumuzu tuhh tuhh olay olurum
Grup gizli olursa göremezler aslinda mumkunse gizli olsun hehheeh kimse gormesin uye oldugumuzu hatta adini degistirin bisi yapin herkesler bilmesin hamis oldugumuzu tuhh tuhh olay olurum