- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Sabırsızlık işte ilk olunca bir deİnsan bir heyecanla bir an önce göbeği çıksın istiyor o dönemde
Daha vaktimiz var
Sabırsızlık işte ilk olunca bir de
Onu hep söylüyorlar da dediğin gibi çok zaman varmış gibi geliyor şimdi :) sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimizTadını çıkar tatlım. İlklerin heyecanı çok ama çok farklı. İkincide sıradana bağlıyor insan ilki kadar heyecan yapmıyor. Şuan önünde uzun bir zaman dilimi var gibi gelsede doğumdan sonra hamileliği özlüyorsun..
aaa ne güzel hayırlı olsun rabbim hepimizin kucağına almayıda nasip etsin canım tek mi bebişBenim de 18 temmuz :)
Onu hep söylüyorlar da dediğin gibi çok zaman varmış gibi geliyor şimdi :) sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
Benim de aynı cnm. 2 kere kustum bu zamana kadar. Bulanti aksamlari son 2 haftadir az az oluyor. Az yiyorum o yüzden 1 kilo vermişim bende. Aliriz ıns bu aydan sonra herldeBen de 64le başladım 61e düştümçok bulantım da olmadı hareket yok fazla ama 3 kilo verdim
Benimki de eskiye göre az yemekten herhalde:) sağlıkları yerinde olsun da bebeklerimizin geçer bunlar :)Benim de aynı cnm. 2 kere kustum bu zamana kadar. Bulanti aksamlari son 2 haftadir az az oluyor. Az yiyorum o yüzden 1 kilo vermişim bende. Aliriz ıns bu aydan sonra herlde
Allah razı olsun canımaaa ne güzel hayırlı olsun rabbim hepimizin kucağına almayıda nasip etsin canım tek mi bebiş
Ben :) 52 ile hamile kaldım şuan 51 im. Ama pantolonlar olmuyor valla bu işten bişey anlamadım .Bu arada internette 10 haftalık hamileleri görüyorum minicik çıkmış göbekleri, benim göbek hala dümdüz var mı göbeği hiç çıkmayan benim gibi
Gözümden kaçmış muhtemelen canım şuan nasılsın.Kanamam oldu geçen perşembe doktor önlem amaçlı verdi. Birde pruluton iğne. Fitil demedi hap olarak dediği için mecbur böyle içiyorum ve mahvolurum. Baş ağrısı başladı bile yarım saate ben Pert:))
Benim de pantolonlar olmuyor da bel kalınlaşıyormuş ondan herhalde hiç göbek yok çünkü her zamanki gibiyim :) hatta 1 tane hamile pantolonu ve eşofman aldım arada giyiyorumBen :) 52 ile hamile kaldım şuan 51 im. Ama pantolonlar olmuyor valla bu işten bişey anlamadım .
Merhaba, ben bugün ikili test için doktoruma gittim. Ense kalınlığı 2.5 ml çıktı, istenen değerin bir tık üstünde dedi, cuma günü sonuçları alıcam. Yaptıran yaptırmayan bir çok arkadaşımdan da gördüğüm bu testler güvenilirliği olmayan testler. Cuma günü fetal dna testi yaptırmaya karar verdim (nifty - harmony veya triscreen ) bu testler yüzde 99 sonuç veriyor ve diğer tarama testlerinin stresini yaşamak istemiyorum.
Bu testi yaptıran oldu mu acaba? 10. Haftadan sonra yapılabiliyormuş.
Bugün folik asiti bıraktım. Ferrum, omepa k2 ve elevit verdi doktorum. 12. Hafta sonrası bu vitaminleri sizlere de verdiler mi? Hepsi çok geldi gözüme gereksiz kilo almak istemem
amin canım inş. 5. denemede tutturdum rabbim herkese kolay doğal yolla nasip etsinAllah razı olsun canımTek. İnşallah her şey yolunda ilerler.
Yok canım grupta 2-3 arkadaş daha var tüp bebek :):) tekim sanıyordum sevindim
17 temmuzda oldu canım bahçeci de remzi abalı dr um senin ne zaman oldu
Sağol canım . Kanama yok artık ama kasık ağrısı yorulunca oluyor. Doktor hap olarak kullan dedi o yüzden doktora danışmadan fitil olarak kullanmak istemiyorum. Cuma günü kontrolüm var. Bırakadabilirz duruma göre devam da edebiliriz dedi. Bakalım ne diyecek Cuma günü:)Gözümden kaçmış muhtemelen canım şuan nasılsın.
Ağızdan alındığı zaman yan etkisi çok oluyo canım,fitil olarakta kullanabilirsin.
Ne kadar süre kullancan daha biliyomusun.
Çok geçmiş olsun kuzum
Bende bu hafta hep eşofman giydim rahat rahat ohhh :))Benim de pantolonlar olmuyor da bel kalınlaşıyormuş ondan herhalde hiç göbek yok çünkü her zamanki gibiyim :) hatta 1 tane hamile pantolonu ve eşofman aldım arada giyiyorum
Allah kolaylık versin canım bizimki biraz daha stresli oluyor tekrar düzenliyeyim canım sağol takvimiYok canım grupta 2-3 arkadaş daha var tüp bebek :)
25 temmuzda oldu 3.gün embriyosu canım.
Doğum tarihini 3 nisan olarak girersen 13+0 görünür tüple uyumlu gider
Canım ikizler tek yumurtamı çift yumurta mı belli oldu mu :))Bizim mide bulantımiz gün boyu sürüyor anlamadım gitti kızıma hamileyken sadece sabahları olup geçerdi ama bunlarda ikiz diye mi acaba bu kadar fazla bulantim göğüs haasiyetimde hala devam ediyor bugün sabah karın ağrısıyla uyandım ama şuan geçti daha rahatım inşallah cektigimiz bunca sıkıntının hepsi geçecek sağ salim kucagimiza aldığımızda miniklerimizi....
Beeeeeen :))Bu arada internette 10 haftalık hamileleri görüyorum minicik çıkmış göbekleri, benim göbek hala dümdüz var mı göbeği hiç çıkmayan benim gibi
İzinde olmanın avantajları :))Sağol canım . Kanama yok artık ama kasık ağrısı yorulunca oluyor. Doktor hap olarak kullan dedi o yüzden doktora danışmadan fitil olarak kullanmak istemiyorum. Cuma günü kontrolüm var. Bırakadabilirz duruma göre devam da edebiliriz dedi. Bakalım ne diyecek Cuma günü:)
Bende bu hafta hep eşofman giydim rahat rahat ohhh :))
Ayy çok sevindim göbeği çıkmayanları görünceBeeeeeen :))
12.haftaya gircem aynı dümdüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?