- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Aynen :))İzinde olmanın avantajları :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen :))İzinde olmanın avantajları :))
Niye sinir oluyon kııız :)Bence onları dışardan birileri işaretlemiş ya bakıp bakıp sinir oluyorum Zaten![]()
Ya ortalamayı değiştiriyorlarNiye sinir oluyon kııız :)
Ben öğrendim ama işaretlemedim bak yanlış olmasın![]()
Kanamanın geçmesine sevindim canım :)Sağol canım . Kanama yok artık ama kasık ağrısı yorulunca oluyor. Doktor hap olarak kullan dedi o yüzden doktora danışmadan fitil olarak kullanmak istemiyorum. Cuma günü kontrolüm var. Bırakadabilirz duruma göre devam da edebiliriz dedi. Bakalım ne diyecek Cuma günü:)
Bende bu hafta hep eşofman giydim rahat rahat ohhh :))
İnşallah sorun çıkmaz canım, bu ikili test çok yanıltıyor herkes stres içindeKızlar bugün kontrole gittim bebişim büyümüş 6 cm olmuş kıpır kıpır hareket ediyor,kalp atışları da düzenli çok şükür. İkili test yaptırmak istemiyordum ben ama ense kalınlığı 3 mm çıktı dr yapmamız gerekiyor dedi.Burun kemiğine baktı gayet iyi dedi. İnşallah yüksek bir oran çıkmaz kafam çok karıştı![]()
Aynen canım onca tedavi transfer süreci zaten yorup yıpratıyo insanın endişesi bitmiyo o yüzden.Allah kolaylık versin canım bizimki biraz daha stresli oluyor tekrar düzenliyeyim canım sağol takvimi
Bu hafta çıkan göbüş gazdır gazAyy çok sevindim göbeği çıkmayanları görünce![]()
Kuzu zaten ilerleyen haftalarda ortalama zaten değişcek sinir olma seen :))Ya ortalamayı değiştiriyorlar
7 kişi işaretlemiş toplamda ikiz erkek işaretleyen bile var![]()
Kafanı takma canım boşver, ortalama oran çıkartıyorlar zaten. Minişin iyi olmasına sevindim maşallahKızlar bugün kontrole gittim bebişim büyümüş 6 cm olmuş kıpır kıpır hareket ediyor,kalp atışları da düzenli çok şükür. İkili test yaptırmak istemiyordum ben ama ense kalınlığı 3 mm çıktı dr yapmamız gerekiyor dedi.Burun kemiğine baktı gayet iyi dedi. İnşallah yüksek bir oran çıkmaz kafam çok karıştı![]()
Benim doktor 16. haftacı :) Pek zannetmiyorum o yüzdenKuzu zaten ilerleyen haftalarda ortalama zaten değişcek sinir olma seen :))
İkizler tek yumurtaysa birinin cinsiyeti belli olduysa diğeride aynı cinsiyettedir
Ayın 10unda sende işaretlersin belki belli mi olur![]()
Canım maşallah miniğineKızlar bugün kontrole gittim bebişim büyümüş 6 cm olmuş kıpır kıpır hareket ediyor,kalp atışları da düzenli çok şükür. İkili test yaptırmak istemiyordum ben ama ense kalınlığı 3 mm çıktı dr yapmamız gerekiyor dedi.Burun kemiğine baktı gayet iyi dedi. İnşallah yüksek bir oran çıkmaz kafam çok karıştı![]()
Garentici doktor deseneKafanı takma canım boşver, ortalama oran çıkartıyorlar zaten. Minişin iyi olmasına sevindim maşallah
Benim doktor 16. haftacı :) Pek zannetmiyorum o yüzden
Öğrenecem diye kendimi hiç ümitlendirmiyorum merak duygum kabarıyor yoksa![]()
Canım bu arada çok hareketli oldukları zamanda uygun pozisyonu tam yakalayıp ölçümü net yapamıyolar oda yanıltıcı oluyoKızlar bugün kontrole gittim bebişim büyümüş 6 cm olmuş kıpır kıpır hareket ediyor,kalp atışları da düzenli çok şükür. İkili test yaptırmak istemiyordum ben ama ense kalınlığı 3 mm çıktı dr yapmamız gerekiyor dedi.Burun kemiğine baktı gayet iyi dedi. İnşallah yüksek bir oran çıkmaz kafam çok karıştı![]()
Ben görmeye çalıştım ama belli olmuyordu hiçGarentici doktor desene
Bende hiç tahmin etmiyodum söylüceğini gerçi söylemeden ben gördüm ultrasonda
Pür dikkatte inceledim![]()
Maşallah bebeğiniz 6 cm olmuş. Kaç haftalik dedi doktorunuz. Inş bi sıkınti cikmaz. Bende çok duydum 3 veya daha fazla ense kalinligi olup da sonradan bisi çıkmıyor sağlıklı oluyor yani. Inş sizin de öyle olurKızlar bugün kontrole gittim bebişim büyümüş 6 cm olmuş kıpır kıpır hareket ediyor,kalp atışları da düzenli çok şükür. İkili test yaptırmak istemiyordum ben ama ense kalınlığı 3 mm çıktı dr yapmamız gerekiyor dedi.Burun kemiğine baktı gayet iyi dedi. İnşallah yüksek bir oran çıkmaz kafam çok karıştı![]()
İnşallah canım 11+3 oldum bugünMaşallah bebeğiniz 6 cm olmuş. Kaç haftalik dedi doktorunuz. Inş bi sıkınti cikmaz. Bende çok duydum 3 veya daha fazla ense kalinligi olup da sonradan bisi çıkmıyor sağlıklı oluyor yani. Inş sizin de öyle olur
Canım bu arada çok hareketli oldukları zamanda uygun pozisyonu tam yakalayıp ölçümü net yapamıyolar oda yanıltıcı oluyo
Kaç haftalıktın muayeneedeBen görmeye çalıştım ama belli olmuyordu hiçErkendi gerçi
10+0 dı canımKaç haftalıktın muayeneede![]()
Stres yapma canım içine sinsin istiyosan başka bi doktora daha ölçtür rahatlarsıninşallah bizimkide öyledir