İnşallah inşllah
Topikçe tek isteğimiz benim bebemin uslu muslu bir şey olması
Bu arada evet geliyordu gelmekte olan
Bir dahaki ay sonu doğuruyorum inşş. Böyle dile getirince de panik olmuyorum değil
Konusu da geçmişken valla bir de dün tedirgin oldum. Geçen annemler geldi, eşim evde değildi. Şakayla karışık anneme sordum doğumdan sonra burada kalırsın dimi biraz diye. Ben niye kalayım sen gelirsin işte dedi. Bende dedim bebeğin eşyalarını herşeyini ben mi taşıyayım ilk zamanlar gelirsin bir hafta falan dedim sonra bir şey demedi yarım kaldı böyle.
Dünde eşim şakasına annemlerin semtini söyleyip gidersin oraya dedi bende fırsat bu fırsat ben zaten bir hafta on gün falan kalırım dedim nasıl bakayım yenidoğmuş bebeğe, hadi bakmasını geçtim ilk günler bebeği kucağıma alıp verecek birine ihtiyacım var dedim. Malum sezaryen kendim bile yatıp kalkarken zorlanıcam.
Eşim bu konuda Sıkıntı çıkaracak gibi ya
Ben bakarım kalırım yardım ederim diyor ikimiz hallederiz diyor. Bir de tee sevgiliyken de demişti bebeği 40 gün Anne babadan başkası görmezmiş onların orada
Kimse gelip gitmez dedi. İstemem dedi hatta açıkça.Annen gelemezse benim annem gelir başka kimse göremez dedi
Aman saçma muhabbetler döndü yani
Bende ne olduğumu anlayamadım