Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
İnşallah doğru değildir😬 çünkü benim neredeyse hiç bulantım yok😂
Bulantısı olmadan da kız olan gördüm ama bulantılı erkek bana denk gelmedi 😃 kesin değildir tabi yoksa ultrasona gerek kalmazdı ama sanki yine de genelde kızlar bulantı yapıyor gibi 😃😃
Doğru degil canım herkesin hormonları farkli bence ama çogunluk bulantı ve kusma fazla olan kız diyor lar😃
Ya annenin bedeniyle ilgili bi konu ama bi kadının iki gebeligi de birbirinden farklı olabiliyor nedense. Benim 8 haftalık kaybim var mesela. Onda 8. Haftaya kadar hiç midem bulanmadi. Kızımda ve bu gebeligimde 5. Hafta civarında başladı. Ben o yüzden mide bulantısını hep iyiye yorarim bebeğim sağlıklı diye. Ama aynı zamanda kız bebeğe de yoruyorum 🤣🤣

Bizde de var, ama ben doğumdan sonra olmuştum hastanede şimdi ikinci için hemen vuruyorlar mi yoksa doğumu mu beklemek lazım gerçi biz daha sadece keseyi gördük kalp atışı veya embriyoyu görmedik haftaya gideceğiz, siz bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu acaba ?
Normal sartlarda bir sorun olmadigi müddetçe 28.haftada vuruyorlar en erken ve dogumdan sonraymis galiba. Ama ben bir kanama yasadim dr.lar riske atmayalim dediler vurdurmami istediler. Biz henuz kese görmedik kalp atışı da duymadik betahcg yeterince karindan görünecek seviyeye gelmedi. Gozlemleyin lekelenme kanama vs yasarsaniz mutlaka doktorunuza söyleyin bunu cok onemsiyorlar. Dr bana 3 hafta sonra olumsuz bir lekelenme vs olursa yeniden gel test yapariz yeniden igne yapilir gerekirse dedi. 3 haftada bir yapilabilen birseymis

Günaydın kızlar çocuklarimi bırakacak birini bulabilirsem bugün doktora gidicem yoksa Perşembe günü gidicem 18 nisan da 760 çıkmıştı HCG görünür mü bilmiyorum

hiç bir şey çıkmadan atlatırız bu günleri umarım🌸 iyi düşünelim iyi olsun benim de 8+1 bugün zaten 12 yi görene kadar rahatlayamayacağız ama en azından fazladan strese girmeyelim yaa
Ay sağlıklı olsunda razıyım 😢 maşallah sizede canım benim Allah korusun sizi 💕🌸

Canim tabi erken daha anca buyuyecek ki görünsün. Benimde henüz kese görünmedi. Persembe cagirdi ama gitsem mi yoksa biraz daha bekleyip kese kalp atışı birlikte mi gorsem bilmiyorum. Bakalim kararsizim
Kuzum için nasıl rahat edecekse öyle yap ben çok tezcanlı olduğum için bekleyemem o yüzden perşembe gideceğim kese için, dün 1108 çıktı beta sanırım 2000 üzerine çıkar perşembeye. En azından vajinalde olsa görürüz gibi geliyor inşallah tabiii 🙏

Bilmiyorum hamilelik reflüsü mü bu yaşadığımız yoksa mide bulantısı mı bilemiyorum siz nasıl oldunuz benim gibi misiniz

Hepimiz için bu dönem riskli ama biz iyi düşünelim canım. Ben daha ultrasona girmeden grubu üstlendim düşün 😃 sizi de yarı yolda bırakmam inşallah 🙏🏼
İyi düşün iyi olsun canım risk aslında hayatın her döneminde var. Oyüzden kanama falan yoksa kötü şeyleri hiç düşünmeyin keyifle geçirin inşAllah bu dönemleri☺️

Kızlar merhaba ben 6+1 hamileyim daha hiç doktora gitmedim 1 haftadır mide bulantılarım çok yüksek 5 Mayıs'ta randevum var o zamana kadar bebeğin kalp atışlarını duyabiliriz dimi adet gecikmem 1 haftaydi beta 10 bindi şuan adet gecikmem 18 gündür

Bulantısı olmadan da kız olan gördüm ama bulantılı erkek bana denk gelmedi 😃 kesin değildir tabi yoksa ultrasona gerek kalmazdı ama sanki yine de genelde kızlar bulantı yapıyor gibi 😃😃

Ya annenin bedeniyle ilgili bi konu ama bi kadının iki gebeligi de birbirinden farklı olabiliyor nedense. Benim 8 haftalık kaybim var mesela. Onda 8. Haftaya kadar hiç midem bulanmadi. Kızımda ve bu gebeligimde 5. Hafta civarında başladı. Ben o yüzden mide bulantısını hep iyiye yorarim bebeğim sağlıklı diye. Ama aynı zamanda kız bebeğe de yoruyorum 🤣🤣
Saglıklı olsunlarda ❣️Gerisi hurafenin eglenceli tarafı 😂

Back
X