- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
- 248
Aleyküm selam. Bebişini güzel günlerde büyüt canım. Sadece anne sütü mü alıyor ?selamun aleykum sevgili nisan anneleri ben taze hazirwn annesiyim :) sizi dogumdan once simsıkı takip etmistim bebisleri buyuttunuz masaAllah :) size bir sey sormak istiorum bbegm 17 gunluk 3 4 gundur sert ve kati kaka yapior oncesinde sulu yapiyordu normal mi yoksa kabiz mi olmus:/
Bebislerinizle birlikte nice sagliklimutlu gunkerinz olsun cevaplar icinsimdiden tesekkur ederim
Benimde asıl hedefim almamak gerçiAnladım canım buradaki gittiğimiz doktorların hepsi göz doktoru da görsün dedi ışıkla bakacaksa gideriz korktum bende canı yanacak diye
Kuzum harikasın benim hedefim de şuan kilo almamak 1 yılda da 55 e inmekleslie ye de devam
Kabız olmuş büyük ihtimalle canım. Çünkü taneli, hafif sulu ve sarı tonlarında olması gerekiyor.selamun aleykum sevgili nisan anneleri ben taze hazirwn annesiyim :) sizi dogumdan once simsıkı takip etmistim bebisleri buyuttunuz masaAllah :) size bir sey sormak istiorum bbegm 17 gunluk 3 4 gundur sert ve kati kaka yapior oncesinde sulu yapiyordu normal mi yoksa kabiz mi olmus:/
Bebislerinizle birlikte nice sagliklimutlu gunkerinz olsun cevaplar icinsimdiden tesekkur ederim
Emiyor ,Kabız olmuş büyük ihtimalle canım. Çünkü taneli, hafif sulu ve sarı tonlarında olması gerekiyor.
Emiyor mu mama mı? Bazen bazı mamalar da kabızlık yapıp etkileyebiliyor. Biz burada çoğu arkadaş, kabızlık durumunda; hep çay kaşığı ile zeytinyağı verdik ve atlattık.
Zararı olmaz faydası olur.
Tesekkur ederim hepimiz insAllahAleyküm selam. Bebişini güzel günlerde büyüt canım. Sadece anne sütü mü alıyor ?
Yok hsyir çok af edersin bütün halde, sanki kaliptan cikmis gibi ama günde 2, kez kaka yapiyor cisli bezlerinde mini mini tanecikler bulasiklik okuyor yapmaya calusmis da yapamamus gibiBende korkuyodum canım muayeneden ama dediğim gibi ışıklı bir cihazla baktı can yakıcı bir muayene değil senin anlıcağın ☺
Aleyküm selam taze anne :) canım benim doktorum çok afedersin ama kabız demek için keçi pisliği gibi olması lazım demişti seninki de öyle mi
Büyük ihtimal kabız olmuş canım. Bol bol masaj yapıp karnını yumuşat canım. Bizim başımıza kabızlık gelmedi arkadaşımın dediği gibi bı gibi durumlarda zeytinyağı işe yarıyor 🖒Yok hsyir çok af edersin bütün halde, sanki kaliptan cikmis gibi ama günde 2, kez kaka yapiyor cisli bezlerinde mini mini tanecikler bulasiklik okuyor yapmaya calusmis da yapamamus gibi
Maalesef kabız olmuş o zaman.Emiyor ,
teşekkür ederim böyle yapmaya devam ederse bende vericem
Tesekkur ederim hepimiz insAllah
Evet sadece anne sütü
Arkadaşlar demiş zaten ben genelde zeytinyağı koydum mamasına direk içirmedim asidik olduğundan ama senin bebiş daha küçük doktora götürürsen daha iyi olurYok hsyir çok af edersin bütün halde, sanki kaliptan cikmis gibi ama günde 2, kez kaka yapiyor cisli bezlerinde mini mini tanecikler bulasiklik okuyor yapmaya calusmis da yapamamus gibi
Bu arada A April windkanadali35 @Tuana-ahmet @kumeyl-yaren @TopukluPollyanna arkadaşlar nasılsınız? Ne zamandır yoksunuz her şey yolunda mı?
slm kizlar merak ettiginiz icin tesekkurler
Geçmiş olsun canımslm kizlar merak ettiginiz icin tesekkurler, baya yogun haftaydi malum asi zamaniydi.benimde idrar yollarimda enfeksiyon oldu antibiyotik kullaniyorum ,umarim herkes iyidir .
Günaydın canımGunaydin kizlar.bende mersine geldim
Kız bütün bunlar olurken ben nerlerdeydim ya
Çok çok gelmiş geçmiş olsun kuzum inşallah bundan sonra bir daha tekrarlamaz bu illet.
Ne çektirdi sana
Bebeğe annen mi bakıyor canım
slm kizlar merak ettiginiz icin tesekkurler, baya yogun haftaydi malum asi zamaniydi.benimde idrar yollarimda enfeksiyon oldu antibiyotik kullaniyorum ,umarim herkes iyidir .
Gunaydin kizlar.bende mersine geldim
sagol kuzum ,aynen cok kotu .sanada cok gecmis olsun canim ,ameliyat olmussun insallah en kisa zaman da toparlarsinTeşekkür ederim canım
Maalesef tekrarlamaz diye bir şey söylenemiyor
Ameliyattan sonra Ankara’ya getirdi eşim, bir hafta annem baktı ama bugün evimize dönüyoruz
Bakalım nasıl olacak
3 Temmuz’da da takılan stentler alınacak
Yine anestezi olacak tabi
Çok geçmiş olsun canım
İdrar yolları enfeksiyonu fena oluyor, ben çok çektim
slm kizlar merak ettiginiz icin tesekkurler, baya yogun haftaydi malum asi zamaniydi.benimde idrar yollarimda enfeksiyon oldu antibiyotik kullaniyorum ,umarim herkes iyidir .
Gunaydin kizlar.bende mersine geldim
sagol kuzum ,aynen cok kotu .sanada cok gecmis olsun canim ,ameliyat olmussun insallah en kisa zaman da toparlarsin ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?