Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiskaniyorummmmmGünaydınlaaar herkeslere
Bugün tartılma günüm.
Veeee 1 kilo 200 gram kaybetmişim, bir haftada
Durmak yok devam kızlaaaar
Günaydınlaaar herkeslere
Bugün tartılma günüm.
Veeee 1 kilo 200 gram kaybetmişim, bir haftada
Durmak yok devam kızlaaaar
kiskaniyorummmmm
Maşallah sana
Ben de yata yata totomu büyütüyorum
Sizin konuşmalardan ne kadar etkilendiysem rüyamda squat yapıyordum
Zaten anca rüyamda görürüm
Sanki gerçekte de yapmışım gibi bacaklarım ağrıyordu uyandığımda
Benim bugün Leslie yapacak halim kalmadı. Belki akşam eşim gelince yaparım. Sabah kalk kahvaltı hazırla mutfağı temizle yemek yap, evi süpür derken acayip yoruldum. Gecede çok uyumamıştım iyice yoruldum. Öğleden sonrada hava iyi olursa Umay’la dışarı çıkarım. Marketten alacaklarım var. Hem yürüyüş olur. Tartının pilide yok ki kilo aldım mı verdim mi bilmiyorumkiskaniyorummmmm
Ah yaSanki ellerine büyük bir taş alıp yere atıyorlar gibi ses çıkıyor sürekli. Abartmıyorum ayağımın altı titriyor. Eşim kapı çarptıklarını söyledi ama hiç kapı çarpması gibi değil birde birisi sürekli bağırıyor telefonla konuşuyor. Bu saatte hala sesleri geliyor. En kötüsüde evdeki çocuğu anneannesi dövüyor ((( kıza küfrediyor. Benim psikolojimi bozan o.
Kuzum bende onu aldım hafta sonu ama etki etmedi bize bir daha almayı düşünmüyorum zincoyu araştırıyorum şuanKızlar gaz damlasını ne zamana kadar kullanmak gerekiyor
Biz hastaneden çıktığımızda biogaia almıştık bitti
Yeniden almak gerekir mi
Malum hepsi çok pahalı
Sizler ne kullanıyorsunuz fiyatları ne kadar
Canım biz aguline kullanıyorz eczaneden aldım 3 gün önce 30 küsur tlydi.bitkisel yağlar içeriyor yazıyor üstünde vallahi oğlum çok rahat iki gündür uyurken bile ıkınıyordu artık gerçekten bebek gibi uyuyor sessiz .kayınvaliden 40 ı çıktı ondan düzeldi diyor ama aslında bu şuruptan.Kızlar gaz damlasını ne zamana kadar kullanmak gerekiyor
Biz hastaneden çıktığımızda biogaia almıştık bitti
Yeniden almak gerekir mi
Malum hepsi çok pahalı
Sizler ne kullanıyorsunuz fiyatları ne kadar
Canım biz aguline kullanıyorz eczaneden aldım 3 gün önce 30 küsur tlydi.bitkisel yağlar içeriyor yazıyor üstünde vallahi oğlum çok rahat iki gündür uyurken bile ıkınıyordu artık gerçekten bebek gibi uyuyor sessiz .kayınvaliden 40 ı çıktı ondan düzeldi diyor ama aslında bu şuruptan.
Kuzum bende onu aldım hafta sonu ama etki etmedi bize bir daha almayı düşünmüyorum zincoyu araştırıyorum şuan
Şurup canım sırıngası var onunla veriyoruz.tadı naneli gibi.çok gaz problemi var mı ki az ise masajla falan halledebilirsin bizimki çok fenaydı gaz sorunumuz sürekli ıkınma hali.uykusu 10 dakikayı geçmiyordu bu şuruptan sonra çok iyi.dün gece 4 saat deliksiz uyudu uyanmıyordu ben uyandırdım emzirmek için.bu şurup harikaymış her bebekte aynı etkiyi yaratırmı bilmiyorum ama.bundan önce sab simplex kullandık pek işe yaramadıHiç duymadım adını canım
Damla mı şurup mu
Bizim kız bir aylık oluyor iki gün sonra
Devam etmek gerekiyor mu gaz damlasına
Ota poka komşu kapısına gidenlerinde hiç anlamam. Ben bi defasında üstümde oturan bayana, yatak odasında gürültü yapmasanız, çocuk uyuyamıyor demiştim.meğer kadın iki haftadır evde yokmuş bütün gürültü alt kattan geliyormuş:))) rezil olmuştum kadınaAh ya
Benim sağım solum alt üst heryer daire ve çocuklu hepsi. Alt kat komşum ota poka yukarı çıkıyor Ama kendi çoook rahat çünkü Altında toplantı salonu var sanıyor ki yukarı ses gitmiyor aşağısıda boş zaten ohh.
Canim ben burdan bir arkadasin tavsiyesi ile zinco aldim. Ya 20 tlydi ya da 20 kusur. Yaradida. Onu alinca cok gaz sancisi cekmiyor. Ama son iki gundur biraz tuvaletini yapmakta zorlaniyor. Onun sanvisi var onun da gaz damlasiyla ilgidi yok sanirimValla bize etki etti mi etmedi mi pek anlamadım ama düzenli şekilde kullandım
Zinco ne kadarmış acaba bilgin var mı
Bir de ne zamana kadar kullanıcaz bu damlaları
Şurup canım sırıngası var onunla veriyoruz.tadı naneli gibi.çok gaz problemi var mı ki az ise masajla falan halledebilirsin bizimki çok fenaydı gaz sorunumuz sürekli ıkınma hali.uykusu 10 dakikayı geçmiyordu bu şuruptan sonra çok iyi.dün gece 4 saat deliksiz uyudu uyanmıyordu ben uyandırdım emzirmek için.bu şurup harikaymış her bebekte aynı etkiyi yaratırmı bilmiyorum ama.bundan önce sab simplex kullandık pek işe yaramadı
Biz de ust kattakiler evde yok kapi ve.sesleri ve dolap cekme itme sesleri geliyor dedik akrabasina haber verdik hirsiz mi diye. Evde kimse yok asagidaki.kabiledenmisOta poka komşu kapısına gidenlerinde hiç anlamam. Ben bi defasında üstümde oturan bayana, yatak odasında gürültü yapmasanız, çocuk uyuyamıyor demiştim.meğer kadın iki haftadır evde yokmuş bütün gürültü alt kattan geliyormuş:))) rezil olmuştum kadına
Canim ben burdan bir arkadasin tavsiyesi ile zinco aldim. Ya 20 tlydi ya da 20 kusur. Yaradida. Onu alinca cok gaz sancisi cekmiyor. Ama son iki gundur biraz tuvaletini yapmakta zorlaniyor. Onun sanvisi var onun da gaz damlasiyla ilgidi yok sanirim
Kuzum o daha uygundu şuan hatırlayamıyorum ama ayrıca netten de satışı var biogaia ya 70 tl verdim 5 ml 3 aydan sonra kasları gelişince rahatça yapabileceklermiş canımValla bize etki etti mi etmedi mi pek anlamadım ama düzenli şekilde kullandım
Zinco ne kadarmış acaba bilgin var mı
Bir de ne zamana kadar kullanıcaz bu damlaları