Çok geçmiş olsun. Bebekten sonra aylık düzel yine değişir belki.
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız. Kaybın için çok uzuldum. Alttan muayenin özellikle gebeliğin öğrenildiği ilk haftalarda düşüğe çok etkisi var bence.Ben idrar testini net gördüğüm için sağlık ocağına bildirdim onlar da hemen kan istediler .bir de benim belirtiler çok erken oldu.Goguslerimdeki sizi, uyuma isteği ve yazın bu sıcağında usumeyle anlamıştım ama bir yandan da grip oluyorum herhalde diye git gel yaşıyordum. Ben de Çarşamba yaptırdım kan tahlilini pazartesi çıkacak sonuç.Sonuclarimiz bile aynı gun
İnsan dayanamiyor, özellikle ilk 8 hafta çabuk geçsin istiyor.Ben de oğlumda aynilarini yasadim, alttan muayeneler, sık ultrason, Protestan,proluton iğne, düşük riski, kanamalar ...Bu sefer rahat olup olabildiğince doktor ve muayeneden hatta düşüğe dair verilen her ilaçtan uzak durmak istiyorum. Saglikliysa kendisi tutunur zaten, tutunamiyorsa da doğanın işine karışmamak lazım, vardır bir aksilik ki güçsüz dusmustur. Yalnız 6. haftayı geçirmeden keseyi görmek için gitmemiz lazım.Allah korusun dış gebelik varsa erken müdahale edilmeli biliyorsun, rahim zarar gormeden yani. Oğlum şuan hala yaşam savaşı veriyor birsuru hastalık ve ilaçla.hamile olduğumu öğrendiğim gün onun kan sonuçları çıktı.sekeri olduğunu ve böbreklerinin iflas etmeye başladığını ogrendik
hastalığın süreci bu, birgün olacaktı biliyorduk ama işte...biri gelirken diğerinin gitmeye basladigini aynı gün öğrenmek ....Allah kimseye evlat acısı yasatmasin