Tekrardan gözünaydın canım..Müsait olmuşken yazayım istedim
Çok şükür doğum sonrası kontrolümüz güzel geçti. Her şey yolunda görünüyor. Doğumdan sonra kendimi sanki hiç hamile olmamış gibi hissettim. Daha dört gün önce bol kasılmalı ağrılı sızılı zamanlar geçiriyordum. Şimdi o günlerin yerini farklı telaşlar aldı. Sanki kızım çok uzun zamandır hayatımdaymış gibi hissediyorum. Darısı sizlere inşallah. Bu arada Sezaryen doğum hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa kendi tecrübemi paylaşırım.
İnşallah canım o kadar küçük ki nasıl büyüyecek merak ediyorumya demi, nasıl birşey ya. iki gün önce karnında şimdi koynunda, sanki hep yanındaydı. Allah sana bağışlasın. tadını çıkart hep güzel düşün emer emer büyür agucuklarda yapar annesine prenses.
genel anestezimi oldun yarımmı onu merak ettim. çoook huzurlu mutlu günler gecelerr diliyorum Size
Canım ilk iki gün ağrılıydı ama çok kötü değildi bana göre. Üçüncü gün işlerin ucundan tutmaya başladım. Aileler yanımızda onlar yapıyor çoğu işi ama ben de ufka tefek işleri yapabiliyorum. Kişiden kişiye değişiyordur bence. Bir hafta sonra şehir dışına çıkmak mümkün ama bol bol dinlenmek de şartGözün aydın canım herdaim sağlıklı olun inş..sezaryenden sonra çok ağrın oldumu kaç günde ayaklandın yada işlerini yapmaya başladın..acaba diyorum sezaryenden bir hafta sonra il dışına gidebilirmiyim
Teşekkür ederim canım spinal aldım. Anestezinin etkisi ile omzumda ve göğüs boşluğumda zaman zaman ağrı oluyor ama şiddeti her geçen gün azalıyor. Doğumdan sonra baş ağrısı vs de yaşamadım.Bebegimi gördüğüm an çok güzeldi kendi tecrübemden yola çıkarak spinal tavsiye ederim ama herkesin tecrübesi de bir olmayabilirTekrardan gözünaydın canım..
Anestezi nasıl aldın.
Genel epidural spinal?
Aman acele etmesinler zaten zamanin sa saglikli sihatli gelsinler ben zaten 38. Haftada dogum yapicam sezerryan oldugu icinBenim de 2 mayıs ama bu boğa bebekler keyfine çok düşkün hiç aceleleri yok
Canım benim hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Senin adına sevindim Bebişinizle mutlu mutlu yaşamanızı dilerim....Canım ilk iki gün ağrılıydı ama çok kötü değildi bana göre. Üçüncü gün işlerin ucundan tutmaya başladım. Aileler yanımızda onlar yapıyor çoğu işi ama ben de ufka tefek işleri yapabiliyorum. Kişiden kişiye değişiyordur bence. Bir hafta sonra şehir dışına çıkmak mümkün ama bol bol dinlenmek de şart
Şimdilik sarılığı hafif düzeyde görünüyor beslenmeye dikkat etmeye çalışıyoruz. İnşallah çoğalmaz.Bende hep doğum için büyük oğlumu düşünüyorum. Üzülünce hemen ateşlenir çünkü. Zor bir süreç ama çok şükür sağlıkla kucağına aldın canım. Düzeni oturtmak biraz zaman alıyor. İnşallah sarılık çıkmadan atlatırsınız..
Canım çok kötü yaaa ben bıktım artık gerçekten hemoroid olucam yakında. Sonucu almaya gitmedim onun yerine arkadaşa gittim kahve içmeye epey de uzakta evi yetişemem sanırım sağlık ocağına kapanana kadar
Allah'ım kolaylaştırsın canım annelik böyle birşey önce çocukların huzuru işteŞimdilik sarılığı hafif düzeyde görünüyor beslenmeye dikkat etmeye çalışıyoruz. İnşallah çoğalmaz.
İkinci ya da daha çok çocuğu olunca insanın kendisini lohusa gibi hissetmesi neredeyse imkansız. O kadar çok yorgunum ki... Ama önce çocukların rahatı huzuru...
Ben merak ediyorum . İri bebek olduğu için Sezeryan olma ihtimalim var. Çok ağrın oldu mu sütün hemen geldi mi? Doğum hangi hastanede oldu?Müsait olmuşken yazayım istedim
Çok şükür doğum sonrası kontrolümüz güzel geçti. Her şey yolunda görünüyor. Doğumdan sonra kendimi sanki hiç hamile olmamış gibi hissettim. Daha dört gün önce bol kasılmalı ağrılı sızılı zamanlar geçiriyordum. Şimdi o günlerin yerini farklı telaşlar aldı. Sanki kızım çok uzun zamandır hayatımdaymış gibi hissediyorum. Darısı sizlere inşallah. Bu arada Sezaryen doğum hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa kendi tecrübemi paylaşırım.
Ben merak ediyorum . İri bebek olduğu için Sezeryan olma ihtimalim var. Çok ağrın oldu mu sütün hemen geldi mi? Doğum hangi hastanede oldu?
Aynen öyle canım mesela tam da şu anda evde herkes uyuyor ben hariçAllah'ım kolaylaştırsın canım annelik böyle birşey önce çocukların huzuru işte
İyiyim canım çok şükür iyice ağırlaştım son 10 gün.. Heyecanla bekliyorum..KEVOK teşekkür ederim canım . nasılsın görüşmeyeli?
Maşallah canım bebeğineHayırlı geceler kızlar.Hepimizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu gecenin hürmetine dualarımızı kabul buyursun!Bizleri sağ salim bebişlerimize kavuştursun inşallah.Bugün itibariyle evdeydim.Sabah üstü kontrolümüz vardı,sonra gezdim,dolaştım.Çok şükür 37 gördük.Bebeğim 2950 olmuştu boyu da 49 civarı.İki haftamız var inşallah birazcık daha büyür.Minik dedi doktorum..
amin canım amin bu gece sohbete gittim tam bitti hoca dedi özel duası olan varmı. hepnimizé dua ettik nasibimiz varmışHayırlı geceler kızlar.Hepimizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu gecenin hürmetine dualarımızı kabul buyursun!Bizleri sağ salim bebişlerimize kavuştursun inşallah.Bugün itibariyle evdeydim.Sabah üstü kontrolümüz vardı,sonra gezdim,dolaştım.Çok şükür 37 gördük.Bebeğim 2950 olmuştu boyu da 49 civarı.İki haftamız var inşallah birazcık daha büyür.Minik dedi doktorum..
Maşallah Son günlerin. benimdé On gün sonra kontrolum var. sağ salim p.yedi güzel haberlerle gelirsin kuzum.İyiyim canım çok şükür iyice ağırlaştım son 10 gün.. Heyecanla bekliyorum..
Pazartesi günü son kontrolüm var..
Aynen öyle canım mesela tam da şu anda evde herkes uyuyor ben hariç
benim ilk hamileligimde doktorun Verdugo kan hapida kabizlik yapmisti,Ama bu kullandigimda olmadiKan hapını gece yatarken alıyorum öncesinde ve sonrasında 2 saat süt ürünü tüketmemek gerek çünkü. Bende kabızlık yapıyor o yüzden 2 günde bire indirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?