İçim rahatladı canım ya her yere baktım boy sınırı olarak bu haftalarda en fazla 48 cm gösteriyor insan korkuyor ortalamadan farklı bir şey olunca. Bir sıkıntı mı var da böyle diye.
Canım sen magnezyum kullanıyormusun
Bende dün tekrar başladım ve sanki sancım kasılmam azaldı gibi..acaba kaçıncı haftada bırakmak gerekiyor..Canım günde iki defa kullanıyorum sabah ve akşam, kramp olduğu icin
Bende dün tekrar başladım ve sanki sancım kasılmam azaldı gibi..acaba kaçıncı haftada bırakmak gerekiyor..
Canım gözün aydın Allah'ım sağlık sıhhat versin her daim inşallahMüsait olmuşken yazayım istedim
Çok şükür doğum sonrası kontrolümüz güzel geçti. Her şey yolunda görünüyor. Doğumdan sonra kendimi sanki hiç hamile olmamış gibi hissettim. Daha dört gün önce bol kasılmalı ağrılı sızılı zamanlar geçiriyordum. Şimdi o günlerin yerini farklı telaşlar aldı. Sanki kızım çok uzun zamandır hayatımdaymış gibi hissediyorum. Darısı sizlere inşallah. Bu arada Sezaryen doğum hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa kendi tecrübemi paylaşırım.
Gözün aydın canım herdaim sağlıklı olun inş..sezaryenden sonra çok ağrın oldumu kaç günde ayaklandın yada işlerini yapmaya başladın..acaba diyorum sezaryenden bir hafta sonra il dışına gidebilirmiyimMüsait olmuşken yazayım istedim
Çok şükür doğum sonrası kontrolümüz güzel geçti. Her şey yolunda görünüyor. Doğumdan sonra kendimi sanki hiç hamile olmamış gibi hissettim. Daha dört gün önce bol kasılmalı ağrılı sızılı zamanlar geçiriyordum. Şimdi o günlerin yerini farklı telaşlar aldı. Sanki kızım çok uzun zamandır hayatımdaymış gibi hissediyorum. Darısı sizlere inşallah. Bu arada Sezaryen doğum hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa kendi tecrübemi paylaşırım.
Müsait olmuşken yazayım istedim
Hadi gözünaydın canım..Nilayyy kız hakikaten nst çok kolay geçti
Kızlar herşey yolunda şükürler olsun.
30 nisan birdahaki kontrol. 2 400 gr 44 cm
haftasıyla uyumlu.
baya kanala baskı yapıyor. bakalım ne zaman gelecek kuzum.
Arkadaşlar sizden ricam lütfen en yakın zamanda kimin doktor kontrolü varsa doktora 34 haftalık bebeğin bayu 33 cm olursa kısamı diye sorarmısınız..benim bidahaki kontrolüm 15 gün sonra maalesef
Canım yalancı doğum sancısı aslında aynı doğum sancısı gibi ama sadece düzenli değil. Ve yalancı sancı Dinlenince duş alınca geçer. Doğum sancısı geçmez şiddetlenir..bana biri yalancı doğum sancısının nasıl bir şey olduğunu anlatabilir mi? bazen kasıklarım çok zonkluyor adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. hemen geçmiyor da. göbeğim davul gibi semsert oluyor. ama gerçek sancı mı yalancı mı bilmiyorum.
Allah'ım güç kuvvet versin canım her iş bize bakıyor napcaz eşim geçen bi banyo temizledi etmediği laf kalmadı bende sıkıldım kendimi temizliğe verdim iyice yapabiliyorum çok şükürKızlar hayırlı kandiller.
herkes duacıyım
inşallah bu mübarek gece dualarımızın en hayırlısı düşsün gönlümüze dilimize.
Mevlam hayrılı ömürler rızıkalar nasip etsin.
evlatlarımız bizler halim selim olalım hzuurumuz daim olsun.
kızım çok zorluyor koşulları
çok yoruyor artık halimde yok. bana bu konuda dua edin lütfen
A asitane161719 üzüldüm oğluna. ama el değişimi değilde mevsim geçişide olur. é yavru seni özlediği için direnci düşmüşte olabilir. uykusuzluk narkozdan dolayı bende oldu . gözümü kırpamadım bir hafta kadar.
inşallah dünyaya alışana kadar uzun uzun uyur kızın. Allah yardımcınız olsun. paşana özel dua edeceğim inşallah .
Hifaa canım buralardayım kızımla uğraşıyorum sabahtan beri.
kahvaltısı şusu budu derken , ağlaya ağlaya uyudu. namaz kılma orda durma bunu yapma. bana emiler yağdırıyor.
şimdi uyuttum bende uyuyacağım.
sanada helal olsun temizlik delisi oldun çıktın başımıza. gurubun en genç anası seni
bi dinleneyim uyanınca temizlik beni bekliyor. gecede kandil sohbeti var. yarın eşim gene mesaide olacak. bana bakacak herşey gene
Allah güç kuvvet versin.
Bende hep doğum için büyük oğlumu düşünüyorum. Üzülünce hemen ateşlenir çünkü. Zor bir süreç ama çok şükür sağlıkla kucağına aldın canım. Düzeni oturtmak biraz zaman alıyor. İnşallah sarılık çıkmadan atlatırsınız..Canımşu an bir savaştan çıktım yazıyorum size . Bebeğim sürekli uyuyor aç kalmasın diye gece gündüz ciddi bir mücadele veriyorum. Diğer yandan oğlum hastalandı doğduğundan beri benden başka kimse ilgilenmedi onunla el değişikliği ve yokluğum oğlumu yıprattı biraz. Ateşi var başındayım sürekli. Sezaryen ağrılarımı mecbur unuttum diyebilirim. Yavaş yavaş ayaklandım artık. Üstüne üstlük dört beş gündür toplasan üç saat uyumadım sanırım. Hele ki doğumdan önceki gece bütün uykum sadece yarım saatti. Bugün doğum sonrası kontrolümüz var hem kızımın hem benim. İnşallah sarılık değilizdir.
Yorulmuş olabilirsin canım. Doğum sancısı tek taraflı olmaz.. Dinlenince geçiyor muGünaydın kızlar birşey soracaktım aramızda deneyimli olan anneler de var uyandığımdan beri sol kasık ve belimin sol tarafında şiddetli ağrı var ağrı bacağıma kadar vuruyor sizce neyden kaynaklanıyor olabilirDaha önce böyle bişe yaşayan oldu mu Doğum kasılmaları mı acaba anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?