İnşallah canım saol :)

Merhaba sizinle benim Sat tarihlerimiz aynı. Biliyorum her gebelik farklı ama çok merak ediyorum kesmenizi gördünüz mü kaç mmdi? Benim 12.04 mm. Büyük mü?
Kesemi 5+3 de gördük ama makine kağıdı yazdırmamış bende tekrar baktırmadım heyecandan boyutuda sormak aklma gelmedi doktor 5 haftaya uyumlu sağlıklı dedi o şekilde kurcalamıyorum ileri gerisini stres sebebi sadece :)

Yaptırdım canım devlet hastanesinde yaptırdım hepsini sonra hem özeldeki doktoruma hemde sağlık ocağına gidip verdim kaydettiler sisteme. Sağlık ocağından bi sürü dosya aşı kartı takibi falan verdiler gitmem gereken tarihler yazıyor.

Belki doktor kese boyutunu olctukten sonra kayıt yapmamıştır canım. Normal dediyse her şey yolunda demektir korkma.
Bende sormadım tecrube olmayınca aklına gelmiyor . Kese rahimde çok güzel dedi her şey iyi dedi de işte insan merak ediyor. Yardımların için çok sağ ol canım.

Bu dönemde en önemlisi folik asitmiş nöral tüp defektini önlüyormuş va banada bayağı anlatmıştı. Hafif kansızlığım var ama 12. Haftada rutin ilaçlar verilecekmiş zaten sağlık ocağıda söyledi. Liste yardımcı oluyor bana ne yesem diye düşünüp duruyorum iştah sıfır aynı senin gibiyim halsizleşmeyeyim diye yiyorum maalesef

Sende bendensin canım :) Neyse kısmet gittiğimizde sorarız, her şey bir tecrube oluyor.
Aynen öyle canım benim :) inşallah kontrollerimizde öğrenicez :) ben acemiyim burası sayesinde öğrendim bazı şeyleri öğreniyorumda daha :)

Bende yarın gidiyim test yaptırmış olurum eskskleri fazlaları çıkartıyım :)

Aynen öyle canım benim :) inşallah kontrollerimizde öğrenicez :) ben acemiyim burası sayesinde öğrendim bazı şeyleri öğreniyorumda daha :)
Aynen canım bende burada görünce, aa böyle bir şey sormam lazımmış dedim. Pazar günü kısmetse her şey sorucam. Yazıcam tek tek. Kısmet olursa bebeğimin kalp atışlarını duyunca unutmayayım soracaklarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…