geçmişi okudum maşallah herkesler iyi
Allahaısmarladık iyilikleri daim etsin.
@Nilayyy ne güzel odanızda geldi sağlıkla kullanın inşallah.
Pisikedii elhamdülillah çok şükür iyiyim canım sen nasılsın. oğluşunun ismini çok beğendim . sağ salim gelsinler inşallah.
leylunehar , doğum konusunda Allahtan hayırlısı istiyorum . asla diretmedim normal olsun diye. Allahtan yardım istiyorum evladımı sağ salim kucakalyıp evime gelmek en büyük hayalim , Rabbimin hazinesi geniş yeterki ol desin
A asitane161719 nasılsın tatlım
geçmişi okudum maşallah herkesler iyi
Pisikedii elhamdülillah çok şükür iyiyim canım sen nasılsın. oğluşunun ismini çok beğendim . sağ salim gelsinler inşallah.
leylunehar , doğum konusunda Allahtan hayırlısı istiyorum . asla diretmedim normal olsun diye. Allahtan yardım istiyorum evladımı sağ salim kucakalyıp evime gelmek en büyük hayalim , Rabbimin hazinesi geniş yeterki ol desin
A asitane161719 iyi dinlenmelerHamdolsun canım iyiyim. Biraz işlendim dinlenme moduna geçtim an itibariyle.
Nilayyy bebişinin odası hayırlı olsun canım güle güle kullansın sağlıkla büyüsün içinde inşallah
Bak bakalım var mı ☺ acaba dedim su şişesi falan mı taşımak için ben de tam anlayamadımEsTeLLa34 sen resim atınca fark ettim evde değilim. abaca bizimkinde var mı bilemedim. Bakayım anlarsam yazarım sana
Çok fonksiyonel bir araba muhakkak bi işe yarıyodur..Bak bakalım var mı ☺ acaba dedim su şişesi falan mı taşımak için ben de tam anlayamadım
İnşallah canım hepimizin isteği bu. Ben senin veya buradaki hiç kimse için demedim aklına birşey gelmesin. Genel olarak birşeyde çok ısrarcı olmak iyi değil ya hani.. Rabbim hakkımızda iyi olanı hayırlı olanı nasip etsin bize..geçmişi okudum maşallah herkesler iyi
Ay bugün ameliyat tarihi verir mi ki doktor bilmiyorumbir heyecan bastı
inşallah kızlara aminnn:))33.haftadan selamlar
nasıl geçip gitsin istiyorum zaman. hemen gelsin meleğim. ikimizinde hatta üçümüz!Pisikedii söyle 3.doğumumuz olacak. sağlıkla baş edelim inşallah.
Maşallah canım adıyla yaşadın :)Ben Görkem ve Mert arasında kaldım uzunca bir süre. Mert'e karar verdim. Daha doğrusu kapı süsünü takı yastığını yapan kişiye Mert yazın bir daha fikir değiştirmeyeyim dedim. Yoksa hala karar veremeyecektim.
Ah canım yaaaayav bu inişli çıkışlı ruh hali ne zaman bitecekbazen lokum gibi bir anayım bazen korkunç
Hamdolsun canım iyiyim. Biraz işlendim dinlenme moduna geçtim an itibariyle.
Nilayyy bebişinin odası hayırlı olsun canım güle güle kullansın sağlıkla büyüsün içinde inşallah
İnşallah canım hepimizin isteği bu. Ben senin veya buradaki hiç kimse için demedim aklına birşey gelmesin. Genel olarak birşeyde çok ısrarcı olmak iyi değil ya hani.. Rabbim hakkımızda iyi olanı hayırlı olanı nasip etsin bize..
Ah canım yaaaayalniz değilsin inan bana annemin arkadaşı var. 3 oğlu var onunda, tabi büyümüşler adam olmuşlar artık. Bir gün en küçüğü annesine demiş ki anne sen neden sürekli atmaca kanatlarını şişirir gibi tepemizde duruyorsun? Bu aralar bende öyleyim sürekli bi atarli, ayarlı mod
nasılsın şimdi iyimisin? şifa olsun.Kızlar şimdi serum takıldı bekliyorum 1 saat sürecekmiş alerji ihtimaline karşı inşallah bir aksilik olmaz dua edin
canım benm benim bugün nefesim çıkmıyor. baya rahatsızım inşallah akşama dinlenince iyi olurum. elime fırsat geçmedi dinlenmek için. şimdi kızımı uyuttum. yemek yapacağım, akşamı iple çekiyorum.
haklısın hayırlısı olsun. ısrar etmek istemiyorum bende. tevekkül ettim. .sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. ali kerem ahmed kerem çok uyumlu isimler çok hoşuma gidiyor. bende isim kararsızlığı devam ediyor :/
net bişey yok
adıyla geliyor bakalım ne olacak.
ay çok tuhaf bir benzetme olmuş
demek kadın yüreğini şişirmiş oğlanın
neden bizler atarlıyız, bana göre . ev hanımı demek işsiz bi iş yapmayan ama bütün sorumlulukları yerine getiren insan . anne aşçı temizlikçi yardım edilmeye gerek olmayan kişi. sorsan ne iş yapıyorsun , bazen bunalıyorum. şükürler olsun evltalrımız var ama yardıma ihtiyacımız var. işin ucundan tutan birileri lazım. en büyük görev eşlerimizin. onlarında iş yükü ağır . derken ömür bitecek.
Geçmiş olsun canım nasıl oldun nasıl geçtiKızlar şimdi serum takıldı bekliyorum 1 saat sürecekmiş alerji ihtimaline karşı inşallah bir aksilik olmaz dua edin
ohhh maşallah yavaş yavaş tamamlanıyor eksikler , ağız tadı can sağlığı ile kullanmak nasip olsun.İyi akşamlar kızlar çok yoruldum ama değdi bir eksigim kalmadı şükür lohusa pijamayi 40 liraya aldım çok içime sindi esimin arkadaşları saolsun
Allah'ım şifa versin canım inşallah akşam olunca kendini daha iyi hissedersin dinlenme imkanın olur . Her halimize binlerce şükür. Evde sorumluluklar bitmiyor hele bir de anne olunca sonsuz bir sorumluluk biniyor sanki insanın sırtına. Rabbim hepimize kolaylıklar versin evlatlarımızla yuvalarımızla bizi memnun etsin inşallah.
Şifa olsun inşallah ❤❤Kızlar şimdi serum takıldı bekliyorum 1 saat sürecekmiş alerji ihtimaline karşı inşallah bir aksilik olmaz dua edin
Bazen öyle şeyler yapıyorlar ki kaşım gözüm yüzüm seğiriyorcanım benm benim bugün nefesim çıkmıyor. baya rahatsızım inşallah akşama dinlenince iyi olurum. elime fırsat geçmedi dinlenmek için. şimdi kızımı uyuttum. yemek yapacağım, akşamı iple çekiyorum.
haklısın hayırlısı olsun. ısrar etmek istemiyorum bende. tevekkül ettim. .sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. ali kerem ahmed kerem çok uyumlu isimler çok hoşuma gidiyor. bende isim kararsızlığı devam ediyor :/
net bişey yok
adıyla geliyor bakalım ne olacak.
ay çok tuhaf bir benzetme olmuş
demek kadın yüreğini şişirmiş oğlanın
neden bizler atarlıyız, bana göre . ev hanımı demek işsiz bi iş yapmayan ama bütün sorumlulukları yerine getiren insan . anne aşçı temizlikçi yardım edilmeye gerek olmayan kişi. sorsan ne iş yapıyorsun , bazen bunalıyorum. şükürler olsun evltalrımız var ama yardıma ihtiyacımız var. işin ucundan tutan birileri lazım. en büyük görev eşlerimizin. onlarında iş yükü ağır . derken ömür bitecek.
İyi akşamlar canım. Güle güle giy hem içine sinmiş hem de çok uyguna gelmiş bir taşla iki kuşİyi akşamlar kızlar çok yoruldum ama değdi bir eksigim kalmadı şükür lohusa pijamayi 40 liraya aldım çok içime sindi esimin arkadaşları saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?