Canım bu kartlar sanki biraz büyüyünce nesneleri vs öğretmek için gibi geldi , hikaye anlatarak kartları kullanabilirsin,ama ilk birkaç ay için erken gibi. Yani ben hemen almam, benim de aklımda bu tarz şeyler var ama daha sonraki aylar icin.

Selam kızlar. Bugün doktor randevum vardı. Çok şükür her şey yolunda. Baya büyümüş, kocaman olmuş doğum pozisyonuna geçmiş oğluşum. Sağlığı gelişimi çok güzel, hamdolsun ❤ 2 hafta sonra görüşelim dedi. Hocam ben yine 4 haftada 1 geleyim, bu randevu olayları beni geriyor dedim. Iyi madem bir sıkıntı olursa hemen gel ama dedi. Allaha emanet

maşallah çok şğkür
bende güzel haberler aldım şükürler olsun. aynı senin gibi bir ay sonra gideceğim.

öo
Bend doktor uygun görürse 1 ay içinde yaptırmak istiyorum, özellikle göbek bağı düştükten sobra. Anlamiyorken yaptırmak çok mantıklı zaten psikolojik bir nedeni de oluyo
çok isabetli bir karar. bazı doktorlar bit yıldan evvel asla yapmıyorum diyor. ama sünnet olann aslı 20 gün içinde veya 40 gün o konuda emin değilim , demek var bundada bir hikmet.
ablam ilk oğlunu sezeryan ile doğurdu. tam 2 günlük iken yaptırdı çok memnun kaldılar . darısı Size olsun gelsin o heyecanlı günler.

bebeğinle sen tanışıksınız zaten, doğduğunda sensiz yapamayacak,
9 ay boyunca sesine alışmış şekilde senin sesinle sakileşecek, 40 yıldır emmeyi bilir gibi yapışacak gögsüne.

dönence zararlı diye okumuştum, çocuk bakarken gözleri zarar görüyor diye.
oyun halısı kullanmadı benimkiler
o zaman gelince karar vermek en iyisi.

doğum konusunda bazı bebekler önde gidiyor ve hakikaten ileri oldukları haftada olmanları gereken kiloda doğuyor. bazısı geride oluyor haftayı tamamlayıp geliyor. mesela oğlum 38.hafta içinde 40 haftalık bebek gibi 4.110 doğdu. hep ilerde idi gelişimi.

sünnet konusunda hem fikrim , en iyisi erken yaptırmak. hemen iyileşiyor. idrarı antibiyotik hemen şifa veriyor subhanAllah.

başka soruların cevabını bilmiyorum tatlım

sağ salim gelsinler...

Kızlar iyi geceler . Gece gece yine geldiler bana ne oturabiliyorum ne nefes alabiliyorum daraldim resmen sırtımda kaburgalarim karnıma göğüs kafesim batıyor resmen Allah'ım hayra çıkarsın
Sipam resmen kafasını dayadı göğsüme al nefes alabilirsen annecim diyor

Merhaba kızlar yazdıklarınız okuyorum ama çok fazla yazamıyorum kusura bakmayın. Sorum olacaktı size , bebek kıyafetlerini ne ile yıkadınız boron iyi diye duydum bebek deterjanlarında parfüm olduğu için önermiyorlar granül sabunlarda da çift durulama yapmak gerekiyormuş siz nasıl yaptınız.

merhaba ben granül sabun kullandım. Dalin aldım durularken evet çift durulama yaptım nolur nolmaz diye.

Deterjan konusunda çok hassasım. 2 numaralı oğlumda deterjan alerjisi var ve baya deneme yaptım. Bahsetmiştim burdada
Eti Matik ya da Boron kullanabilirsin. Şuanda her ikisini de kullanıyorum. Boron leke çıkarma konusunda daha başarılı.

hayırlı sabahlar canım. bende eti matik kullanıyordum On gündür boron aldım yeni başladım. leke çıkarma konusunda iyiyse sevindim. özellikle beyazlarda sorun yaşıyorum.

Hayırlı sabahlar
zaman çabuk geçiyor demi kızlar ?
Mart'tın Son haftası subhanAllah .
bugün hiçbişey yapasım yok. yatsam bütün gün olmazmı?

Dün akşam oğlumun sınıf arkadaşına gittik çok keyifli geçti.
Dün bütün gün modum düşük yorgundum, yatakta uzunmak istedim bütün gün ama nerde
komşuya 20 dk uğradık, minicik bir bebeği oldu öyle şeker tatlı maşallah.
çok kolay bir doğum yaşamış 1 Cm açıklıkla gitmiş suni sancı ile doğurmuş.
kısmeté bak, nasip işi.

Sizler nasılsınız?

oğlum okula giderken kıyafet seçiyor beni sinirlenirdi sabaha sabah

kız çocuğu gibi seçer hiç farkı yok.
bçhep aynı şeyleri giymek istiyor bide ama kirli istediği eşofman. büyüdükçe zorluyor beni
tipine baktım, dedim bebek gibi hala ben nasıl seneye bunu ilkokula vereceğim kafam allak bullak.....

Günaydın kızlar. Kahvaltı masasındayım bugün biraz geç uyandım evde olmak kahvaltı yapmak rahat rahat ne güzelmiş daha yeni yeni anlıyorum koşturmacadan. Kısa zamanların tadını çıkarayım çocuk olunca hepsi benim için bir hayal olacak.
M Meraycan ben de boron kullanıyorum bir süredir gayet memnunum.

karapisso bi kaç gündür ben de öyleydim bugün daha iyiyim. Bahar yorgunluğundan mı acaba. Dün ayaklarımda ödem var sanki demiştin geçti mi? Benim ayak bileğimdeki ödem geçti çok şükür ayaklarını uzatarak oturmak bol su içmek gerçekten iyi geliyor.
Kız çocuklarını giydirmek saçlarını yapmak çok zevkli geliyor bana. Ama şimdi oğlanlar da çok süslü maşallah Hatta kimileri kızlardan daha çok dikkat ediyor kendine senin oğluşun da bakımlı olacak demek ki. Ben lisede çalışıyorum bizim oğlanlar maşallah saç baş kılık kıyafet için epey uğraşıyorlar. Saçını yapmak için sabahın 6 sında kalkan vardı. Devir değişti tabii

merhaba ben granül sabun kullandım. Dalin aldım durularken evet çift durulama yaptım nolur nolmaz diye.
Teşekkür ederim kızlar netleşti kafamda tereddütte kalmıştım...

maşallah çok şğkür
bende güzel haberler aldım şükürler olsun. aynı senin gibi bir ay sonra gideceğim.
Maşallah canım ya ❤ hele sağlıkla hayırlısıyla bi dünyaya gelsinler her şey çok çok daha güzel olacak inşallah ❤
hayırlı sabahlar canım. bende eti matik kullanıyordum On gündür boron aldım yeni başladım. leke çıkarma konusunda iyiyse sevindim. özellikle beyazlarda sorun yaşıyorum.
Eti Matik beyazlarımı bildiğin sarartmisti arada çamaşır suyu ekleyip 2 yıkama yapıyordum. Boron oğlanın atletindeki lekeleri hep çıkarmış. Baya memnun kaldım açıkçası. Tek sıkıntı kokusu hiç yok. Bizim köyü renkli çamaşırlar kötü kokuyor onun için dalın bebekler için yunusatici kullanıyorum. Bitince green clean'in yumusaticisini alacam.
Bugün bende halsizim. Karnım kasiklarim bi yerlerim hep ağrıyor yatıyorum. 2 numarayla öğlen uykusuna yatacam..yoksa kendime gelemeyecem. 1 numaraya söz verdim okul çıkışı seni bisiklet sürmeye goturecem diye..enerjiye ihtiyacım var
Günaydın tatlım. Hiç hiç öyle düşünme. Çocuk doğduktan sonra ben daha düzenli bir hayata kavuştum acikcasi. Şuanda hiç uyuyamiyorum, yediğim her şey mideme dokunuyor afedersin midem ağzıma geliyor, ağrı sızı ve agirlasmayi soylemiiim bile.. biran önce doğsa da bi rahat uyusam yesem içsem hafiflesem diyorum her şeyde olduğu gibi anneliğe alışmakta biraz zaman alıyor. Inşallah hemencik alışırsın. Ilk basta haşlanmış yumurta 1 bardak süt ayakta hızlıca ne varsa yeme şeklinde olur belki ama sonradan her şey düzene girer

Hayırlı Günler Kızlar

Güne enerjik başladım ama sanırım an itibariyle tükendim. Minik minik adımlarla temizliğe devam.

Ben bebek deterjanı olarak Dalan zeytinyağlı granül sabun kullandım bilenler vardır mutlaka muhendisinoglu hesabında yıldızlar listesindeydi içerik olarak temizmiş. Kendi çamaşırlarımız için de boron kullanıyorum . Bebek deterjanı almamış olsaydım yerine boron da kullanabilirdim onun da içeriği temiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…