Canım bu kartlar sanki biraz büyüyünce nesneleri vs öğretmek için gibi geldi , hikaye anlatarak kartları kullanabilirsin,ama ilk birkaç ay için erken gibi. Yani ben hemen almam, benim de aklımda bu tarz şeyler var ama daha sonraki aylar icin.hmm o zaman 2 aylık olana kadar almama gerek yok şimdiden masraf yapmayım ben. teşekkür ederim çok. bu bebek kartları var yenidoğandan itibaren başlıyor onlardan alayım mı peki? bunlar gibi. nasıl kullanıldığını pek bilmiyorum ama bebeğe gösteriyorsun sanırım. sonra noluyo bilmiyorum :)
Bend doktor uygun görürse 1 ay içinde yaptırmak istiyorum, özellikle göbek bağı düştükten sobra. Anlamiyorken yaptırmak çok mantıklı zaten psikolojik bir nedeni de oluyokı
kızlar ben oğlumu 3.5 aylıkken sünnet ettirdim. .kısa sürede iyileşti beni yormadı şükür.
İyiyim canım çok şükür.Sen nasılsın??Hayırlı geceleramin canım leylunehar
nasılsın ne var ne yok
maşallah çok şğkürSelam kızlar. Bugün doktor randevum vardı. Çok şükür her şey yolunda. Baya büyümüş, kocaman olmuşdoğum pozisyonuna geçmiş oğluşum. Sağlığı gelişimi çok güzel, hamdolsun ❤ 2 hafta sonra görüşelim dedi. Hocam ben yine 4 haftada 1 geleyim, bu randevu olayları beni geriyor dedim. Iyi madem bir sıkıntı olursa hemen gel ama dedi. Allaha emanet
hayırlı geceler canım çok şükür iyiyim . ayaklarında az ödem fark ettim biraz evvel. .çok ayakta kalamaltandır umarım.İyiyim canım çok şükür.Sen nasılsın??Hayırlı geceler
çok isabetli bir karar. bazı doktorlar bit yıldan evvel asla yapmıyorum diyor. ama sünnet olann aslı 20 gün içinde veya 40 gün o konuda emin değilim , demek var bundada bir hikmet.Bend doktor uygun görürse 1 ay içinde yaptırmak istiyorum, özellikle göbek bağı düştükten sobra. Anlamiyorken yaptırmak çok mantıklı zaten psikolojik bir nedeni de oluyo
bebeğinle sen tanışıksınız zaten, doğduğunda sensiz yapamayacak,herkese merhabaaaaaaa :)))))) büssürü sorum olucak benim şimdi deneyimsiz anne olarak geri sayım başlamış yusuf yusuf olmuşken
- oyun halısı tavsiyesi, ve kaç aylıkken kullanılmaya başlanıyor?
- ana kucağı (ev tipi bu sallanan oyuncaklı olan, titreşimli veya sallanan olan) tavsiyesi kaç aylıkken oturtulmaya başlanıyor buna?
- benim bebeğim ölçümlerde 6-9 gün önde gidiyor. 1 hafta erken doğar anlamına mı geliyor bu?
- ankara çukurambar koruda doğum yapan oldu mu ve doğumdan sonra kanama için be depend hasta bezlerini hastane mi veriyor yoksa biz mi alıyoruz?
- sünnet ne zaman yaptırılmadı bebek 1 günlükken mi yoksa bi kaçlıkken mi?
- beşiğine filan dönence almalı mıyım ilk etapta yoksa kaç aylıkken almalıyım ilgisini çeker?
- kedim ile bebeğimi ne zaman ve nasıl tanıştırmalıyım?
sorularımı cevaplayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim şimdiden.
- ankara da doğum fotoğrafçısı ayarladınız mı ve fiyatları nedir? ben sordum da genel de hep çok pahalı
merhaba ben granül sabun kullandım. Dalin aldım durularken evet çift durulama yaptım nolur nolmaz diye.Merhaba kızlar yazdıklarınız okuyorum ama çok fazla yazamıyorum kusura bakmayın. Sorum olacaktı size , bebek kıyafetlerini ne ile yıkadınız boron iyi diye duydum bebek deterjanlarında parfüm olduğu için önermiyorlar granül sabunlarda da çift durulama yapmak gerekiyormuş siz nasıl yaptınız.
Deterjan konusunda çok hassasım. 2 numaralı oğlumda deterjan alerjisi var ve baya deneme yaptım. Bahsetmiştim burdadaMerhaba kızlar yazdıklarınız okuyorum ama çok fazla yazamıyorum kusura bakmayın. Sorum olacaktı size , bebek kıyafetlerini ne ile yıkadınız boron iyi diye duydum bebek deterjanlarında parfüm olduğu için önermiyorlar granül sabunlarda da çift durulama yapmak gerekiyormuş siz nasıl yaptınız.
Deterjan konusunda çok hassasım. 2 numaralı oğlumda deterjan alerjisi var ve baya deneme yaptım. Bahsetmiştim burdada
Eti Matik ya da Boron kullanabilirsin. Şuanda her ikisini de kullanıyorum. Boron leke çıkarma konusunda daha başarılı.
Hayırlı sabahlar
zaman çabuk geçiyor demi kızlar ?
Mart'tın Son haftası subhanAllah .
bugün hiçbişey yapasım yok. yatsam bütün gün olmazmı?
Dün akşam oğlumun sınıf arkadaşına gittik çok keyifli geçti.
Dün bütün gün modum düşük yorgundum, yatakta uzunmak istedim bütün gün ama nerde
komşuya 20 dk uğradık, minicik bir bebeği oldu öyle şeker tatlı maşallah.
çok kolay bir doğum yaşamış 1 Cm açıklıkla gitmiş suni sancı ile doğurmuş.
kısmeté bak, nasip işi.
Sizler nasılsınız?
oğlum okula giderken kıyafet seçiyor beni sinirlenirdi sabaha sabah
kız çocuğu gibi seçer hiç farkı yok.
bçhep aynı şeyleri giymek istiyor bide ama kirli istediği eşofman. büyüdükçe zorluyor beni
tipine baktım, dedim bebek gibi hala ben nasıl seneye bunu ilkokula vereceğim kafam allak bullak.....
merhaba ben granül sabun kullandım. Dalin aldım durularken evet çift durulama yaptım nolur nolmaz diye.
Deterjan konusunda çok hassasım. 2 numaralı oğlumda deterjan alerjisi var ve baya deneme yaptım. Bahsetmiştim burdada
Eti Matik ya da Boron kullanabilirsin. Şuanda her ikisini de kullanıyorum. Boron leke çıkarma konusunda daha başarılı.
Teşekkür ederim kızlar netleşti kafamda tereddütte kalmıştım...
Maşallah canım ya ❤ hele sağlıkla hayırlısıyla bi dünyaya gelsinler her şey çok çok daha güzel olacak inşallah ❤maşallah çok şğkür
bende güzel haberler aldım şükürler olsun. aynı senin gibi bir ay sonra gideceğim.
Eti Matik beyazlarımı bildiğin sarartmistihayırlı sabahlar canım. bende eti matik kullanıyordum On gündür boron aldım yeni başladım. leke çıkarma konusunda iyiyse sevindim. özellikle beyazlarda sorun yaşıyorum.
Bugün bende halsizim. Karnım kasiklarim bi yerlerim hep ağrıyorHayırlı sabahlar
zaman çabuk geçiyor demi kızlar ?
Mart'tın Son haftası subhanAllah .
bugün hiçbişey yapasım yok. yatsam bütün gün olmazmı?
Dün akşam oğlumun sınıf arkadaşına gittik çok keyifli geçti.
Dün bütün gün modum düşük yorgundum, yatakta uzunmak istedim bütün gün ama nerde
komşuya 20 dk uğradık, minicik bir bebeği oldu öyle şeker tatlı maşallah.
çok kolay bir doğum yaşamış 1 Cm açıklıkla gitmiş suni sancı ile doğurmuş.
kısmeté bak, nasip işi.
Sizler nasılsınız?
oğlum okula giderken kıyafet seçiyor beni sinirlenirdi sabaha sabah
kız çocuğu gibi seçer hiç farkı yok.
bçhep aynı şeyleri giymek istiyor bide ama kirli istediği eşofman. büyüdükçe zorluyor beni
tipine baktım, dedim bebek gibi hala ben nasıl seneye bunu ilkokula vereceğim kafam allak bullak.....
Günaydın tatlım. Hiç hiç öyle düşünme. Çocuk doğduktan sonra ben daha düzenli bir hayata kavuştum acikcasi. Şuanda hiç uyuyamiyorum, yediğim her şey mideme dokunuyor afedersin midem ağzıma geliyor, ağrı sızı ve agirlasmayi soylemiiim bile.. biran önce doğsa da bi rahat uyusam yesem içsem hafiflesem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?