Merhaba kızlar nasılsınız:) Allah doğumdan sonra yalnız olanlara yardım etsin, ya iki aylık olmadan bebek görmeye mi gidilir ne dengesiz insanlar var, birde kucağa alıp sevme merakı olanlar oluyo tam cildirmalik. Hele yiyecek beklemek ne kadar ayıp bişey yazık lohusa kadın , kafasi kaldirmiyo olabilir. Benim çok şükür annem yanımda olacak ve akrabalarımız olmuyor herkes memlekette oluyo ve gelmiyolar ne zaman mevlud yaparsan o zaman geliyorlar, ben Mevlüdde yapmiycam sırf küçücük bebeği kucaklarina aldıkları için optukleri için, onun yerine farklı planım var. Siz yazınca üzüldüm Allah kolaylık versin misafiri bol olana. Ben şuan depresyona girdim bile, doğumdan sonra nolurum bilmiyorum sürekli ağlıyorum , yine hasta oldum 4. Kez. Sinüzit baş ağrısıyla bogusuyorum birkaç gündür anneme geldim , yarına daha iyi olmazsam doktora gitcem, ilaç içmek istemiyorum
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Hem karnimiz burnumuzda hemde doğum sonrası için hazırlık yapicaz valla umrumda olmaz, alın pastaneden, birsurü hazır satılıyor, yanına bir iki çeşit salata. Yormayin kendinizi son zamanlarinizin tadını çıkarın , Allah önce sağlık versin ve sağlıkla kucagimiza alıp eve gelmeyi nasip etsin hepimize
merhabask
sünnet için çocuk doktorun nasıl uygun görürse öyle yaptır bazen farklı durumlar olabiliyor
Oyun halısı almıştım arkadaşıma, iki aylıkken kullanmaya başladı
Dönence küçük bebeğe uygun değil , bebekler bir süre 20-30 cm yakını gorebiliyorlar ve karışık renkler şekiller olmamali, siyah beyaz kırmızı ile cizdigin büyük geometrik şekillerin olduğu kağıtları yatagina asabilirsin, bir gün kare bir gün oval bir gün dikdörtgen vs gibi.
Hatta bir aylık olduğunda şekilleri daha küçük çizip göz hizasına takabilirsin yatağında.
Donence bende var ama iki aylık olunca takicam, ama calistirmiycam sadece şekillere ilgisini versin diye melodisini açarım duyusu gelişsin diye.
Ana kucağı da arkadaşım iki aylıkken içine koymuştu bebeğini işini gücünü yaparken rahat olur diye