Ben de tartıda yepyeni rakamlarla tanışıyorum sürekli ama yemezsem de mutsuz oluyorum. Bir de ilkinde verilebildigini gördüm ya ondan sanırım bendeki rahatlık. Ekstrem bir durum olmadıkça veriliyor inan hem de çok çabuk

Iyi geceler kizlarr.kizim( 2 yasinda) aksamdan beri 6 7 kere kustu.ictigi suyu bile kustu.biraz efam yaptim korktum.ciddi bisey yoktur demi.usutmedendir diye dusunuyorum

Amin ne güzel dualar

Tecrübe konuşuyor O zaman yaşasın yemek yemek

Iyi geceler kizlarr.kizim( 2 yasinda) aksamdan beri 6 7 kere kustu.ictigi suyu bile kustu.biraz efam yaptim korktum.ciddi bisey yoktur demi.usutmedendir diye dusunuyorum
Canım kıyamam geçmiş olsun geçen hafta benim kızımda öyle oldu 4 yaşında Rita virüs çıktı salgınmış bu ara inşallah senin kızında yoktur bişey usutmedir sadece

Tecrübe konuşuyor ☺O zaman yaşasın yemek yemek

Yemek yemek hayatımın hiçbir döneminde bu kadar zevkli olmamıştı e gebelik de hayatta çok az yaşanan bir şey olduğuna göre bence engellenemiyorsa tadını çıkarmalı ben başa çıkamadım açlıkla isteklerimle. Başarabileni tebrik ediyorum

Geçmiş olsun canım. Bence her ihtimale karşı bir doktora götürün derim. Daha çok küçük ve Hifaa nın da dediği gibi rota vs olabilir. İnşallah daha basit bir sebeptendir . Senin de için rahat eder en azından.

haklısın cnm ben artık çözümü arkama 3 yastik alip yarı oturur pozisyonda uyuyorum solum agridiginda...bu haftada bebisin eksik kalanlarini da alip sonrasi da dinlenmek istiyorum artik gerci 37.haftaya kadar calisicam ama

Aynen canım ben yastık destek yapıyorum sol tarafıma dediğin gibi ağrılarım da çok ama bir çare bulamadım maalesef doğunca bebekler rahatlicaz inşallah :))
insallah cnm benim kızım gecelerl bile tekme atıyor galiba anne uykusuzluga alış dliyor bana

işte hepimizinki bi başka şekil çeşit. ayakta duramadım ben ilk 4 5 ay. çok zordu.. gözlerim kararırdı. bu hamileliğim diğerleri gibi değil çok fena. halbuki 31 yaşındayım hayatımın baharında en dinç olmam gereken zaman. yediklerimiz şifa olsun inşallah.

ya bide ilk olunca ister istemez daha stres oluyor insan. boşver inşallah herşey yolunda gider veririz.

şimdi nasıl canım benim. kusmak bi nevi mikrobu atmak demek. vucut ishal ve kusma ile kendini temizler. inşallah rahat bir gece geçirmişsindir.

Inşallah doktora goturmussunuzdur canım. O kadar çok kusma vücudunda sıvı kaybı yapar kendi tecrübemden yola çıkarak içtiği suyu dahi kusma ve art arda kusma gıda zehirlenmesine işaret çok çok geçmişler olsun. Inşallah şimdi bir seycigi kalmamıştır.

sermed kızın nasıl olur tatlım.

nasılsınız kızar. biz bugun avm ye gittim mecburen. oğluma gömlek lazımdı. ama öldüm gidip gelene kadar, belim kuyruk sokumu nasıl yürüdüm bilmiyorum. ayakta kalmaktan yoruldum. kızımda yoruldu hareketsiz bol kasılmalı birgün yaşıyorum.

Geçmiş olsun canım yarın pazar bir işin yoksa dinlen bol bol. Benim de başım çok ağrıyor bugün. Pek keyfim yok o yüzden . Yarına daha iyi olurum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…