• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun canım yarın pazar bir işin yoksa dinlen bol bol. Benim de başım çok ağrıyor bugün. Pek keyfim yok o yüzden . Yarına daha iyi olurum inşallah.

geçmiş olsun canım benim.
sanki kulağım ve boğazım acıyor. çocukları uyuttum bende uyusam iyi olacak. yarına inşallah dinlenirim.
benim kızın huyu değişiyor büyüdükçe. çok erken kalmalara başladı :KK43: gece korkarak uyanmalar arttı. Allahım sen koru yardım et bizlere .

bazenn canıma tak ediyor. ne akıllı insanlar var bi dene yapıp durilerrr ben akılsız 3 dene hemide üst üste... al sana uğraş
şükür et demi :KK66:

Slm kizlar k.bakmayin yorum yazamadim.karnini zeytin yagla ovduk.rahat uyudu gece kusmadi hic.bugünde iyi sukur hic kusma falan olmadi.yemeside iyi.bi skinti yok cok sukur.doktorada goturmedik bidaha kusarsa acile goturelim demistik ama rahat uyudu.valla bilmiyorm neden oldu ama korktum biraz.Allh kimseyi evlat acisiyla terbiye etmesin.insan hemen kotu dusunuyo.yorum yapanlara cok tesekkur ediyorum😙

sermed sermed kızın nasıl olur tatlım.

nasılsınız kızar. biz bugun avm ye gittim mecburen. oğluma gömlek lazımdı. ama öldüm gidip gelene kadar, belim kuyruk sokumu nasıl yürüdüm bilmiyorum. ayakta kalmaktan yoruldum. kızımda yoruldu hareketsiz bol kasılmalı birgün yaşıyorum.
Bu kasilmalarin kiloyla alakasi varmi acaba.yoksa herkeste oluyomu.bu son ayda bol dinlenmek lazim yaa.allhim calisanlara yardim etsin gercektn cok zor

geçmiş olsun canım benim.
sanki kulağım ve boğazım acıyor. çocukları uyuttum bende uyusam iyi olacak. yarına inşallah dinlenirim.
benim kızın huyu değişiyor büyüdükçe. çok erken kalmalara başladı :KK43: gece korkarak uyanmalar arttı. Allahım sen koru yardım et bizlere .

bazenn canıma tak ediyor. ne akıllı insanlar var bi dene yapıp durilerrr ben akılsız 3 dene hemide üst üste... al sana uğraş
şükür et demi :KK66:

Çocuk büyük nimet. Nimet ne kadar büyükse külfeti de doğru orantılı olarak o kadar büyük oluyor. 😉
Madem çocuklar uyumuş hemen uyu dinlen sen de... Bu fırsat her zaman ele geçmeyebilir. Hem de dinlenmeye bu kadar çok ihtiyacın olduğu bir dönemdeyken ;)

Slm kizlar k.bakmayin yorum yazamadim.karnini zeytin yagla ovduk.rahat uyudu gece kusmadi hic.bugünde iyi sukur hic kusma falan olmadi.yemeside iyi.bi skinti yok cok sukur.doktorada goturmedik bidaha kusarsa acile goturelim demistik ama rahat uyudu.valla bilmiyorm neden oldu ama korktum biraz.Allh kimseyi evlat acisiyla terbiye etmesin.insan hemen kotu dusunuyo.yorum yapanlara cok tesekkur ediyorum😙

Çok şükür canım kızın iyi durumdaymış Rabbim bir daha korkutmasın. Yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz resmen. Daha anne karnına düşer düşmez alıyor bizi telaşlar. Ta ki ömrün sonuna kadar.... Allah hayırlı olanı versin her zaman ve zeminde inşallah.

Bu kasilmalarin kiloyla alakasi varmi acaba.yoksa herkeste oluyomu.bu son ayda bol dinlenmek lazim yaa.allhim calisanlara yardim etsin gercektn cok zor

Kiloyla alakası olduğunu sanmıyorum canım ama yorgunlukla büyük ilgisi var ondan eminim.

Çok şükür canım kızın iyi durumdaymış Rabbim bir daha korkutmasın. Yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz resmen. Daha anne karnına düşer düşmez alıyor bizi telaşlar. Ta ki ömrün sonuna kadar.... Allah hayırlı olanı versin her zaman ve zeminde inşallah.
Ewet yaa aynen oyle.evlat cok farkliymis.sanki bisey olcakmis gibi korkuyla yasiyo insan.ne kadar kizsanda en ufak bi zarar gelsin istemiyosun.buyusede bu boyle devam etcek sanirim.allhm hepimizin evlatlarini korusun insallh

@sermed çok sevindim kızınınyi olduğunu duydum. kasılmalar yorgunlukla alakalı. bende öyle oluyor en azından.
gerçekten bende aynıyım, bişey olsa sanki dünyanın sonu gelmiş gibihissediyorum , Allahaısmarladık imtihan etmesin oluncada kolay eylesin işimizi.
A asitane161719 canım dün öyle bir boyun ağrısı başladıki mahvetti beni. sanki soğuk almış gibi boğaz kulak ağrısı ile birlikte. sonra uyudum. .şimdi iyiyim. .hemen sirkeli zencefil zerdçallı ballı su içtim boğazım için..ama taze zencefilin yerini tutmadı. alayım bugün.
sen nasılsın öpüyorum 😍

Hayırlı sabahlar pazarlar olsun kızlar 🤗💟
biz erkenciyiz, belki pazarada gideriz. malum sezon sonu. dün mağazalarda herşey ateş pahasıydı , pazar fiyatlarını görünce Son zamanlarda, acıdım şimdiye kadar ödediğim fiyatlara. 😃

@sermed çok sevindim kızınınyi olduğunu duydum. kasılmalar yorgunlukla alakalı. bende öyle oluyor en azından.
gerçekten bende aynıyım, bişey olsa sanki dünyanın sonu gelmiş gibihissediyorum , Allahaısmarladık imtihan etmesin oluncada kolay eylesin işimizi.
A asitane161719 canım dün öyle bir boyun ağrısı başladıki mahvetti beni. sanki soğuk almış gibi boğaz kulak ağrısı ile birlikte. sonra uyudum. .şimdi iyiyim. .hemen sirkeli zencefil zerdçallı ballı su içtim boğazım için..ama taze zencefilin yerini tutmadı. alayım bugün.
sen nasılsın öpüyorum 😍

Aman diyin dikkat et canım ne kaldı şurada. Yorgunluk da tuz biber ekliyor zaten hassas durumumuza. Çok iyi yapmışsın önlem alarak ;) ben bugün iyiyim hamdolsun baş ağrım uyuyunca geçmiş gitmiş çok şükür. Buralarda hava günlük güneşlik bugün ben de islerime bakıyorum çamaşırlar birikmiş sepette 🤭

Aman diyin dikkat et canım ne kaldı şurada. Yorgunluk da tuz biber ekliyor zaten hassas durumumuza. Çok iyi yapmışsın önlem alarak ;) ben bugün iyiyim hamdolsun baş ağrım uyuyunca geçmiş gitmiş çok şükür. Buralarda hava günlük güneşlik bugün ben de islerime bakıyorum çamaşırlar birikmiş sepette 🤭

benide çamaşırlar bekliyor.
sana kolay gelsin zamanın bereketli olsun tatlım 🤗😍💗💗💗
oy maşallah ne güzel şey uyku. uyanınca ağrı yoksa zaten güne bir sıfır önde başlıyoruz.

bizde erkenden pazara gittik geldik.
lohusa takımları satan tezgahın önünden geçtim ve bakmadım dokunmadım zor oldu ama geçtim hemen :D

kadın milletİ korktum kendimden bişeyler beğenirsem aklım kalır diye. herşeyim tamam gerisi israf olacak.

buradada hava çok güzel tam bahar. dün baya serindi.

oğlumun arkadaşlarının her hafta biri kuran merasimi yapıyor. toptan hediye aldık , her hafta hediye bakma sorun oluyordu. adam hepsine eşofman altı götürmek istemiyorum diyor :D
halbuki ne kadar güzel hediyeler. ama zorluyor beni. sonra anlattım en çok senin hediyeni beğendiler diye sanki ikna oldu . :D

benide çamaşırlar bekliyor.
sana kolay gelsin zamanın bereketli olsun tatlım 🤗😍💗💗💗
oy maşallah ne güzel şey uyku. uyanınca ağrı yoksa zaten güne bir sıfır önde başlıyoruz.

bizde erkenden pazara gittik geldik.
lohusa takımları satan tezgahın önünden geçtim ve bakmadım dokunmadım zor oldu ama geçtim hemen :KK70:

kadın milletİ korktum kendimden bişeyler beğenirsem aklım kalır diye. herşeyim tamam gerisi israf olacak.

buradada hava çok güzel tam bahar. dün baya serindi.

oğlumun arkadaşlarının her hafta biri kuran merasimi yapıyor. toptan hediye aldık , her hafta hediye bakma sorun oluyordu. adam hepsine eşofman altı götürmek istemiyorum diyor :KK70:
halbuki ne kadar güzel hediyeler. ama zorluyor beni. sonra anlattım en çok senin hediyeni beğendiler diye sanki ikna oldu . :KK70:

Allah işini gücünü rast getirsin canım. ;)
Ben de sırf dayanamam alırım diye alışverişe bile çıkmıyorum :D pek eksiğim kalmadı zaten yakında çantamı hazırlarım inşallah.
Çocuklarla arayı iyi tutmak lazım yoksa pişman ederler seni arayı bozduğuna :D ne güzel telaşlar ama maşallah imrenilecek bir durum. Büyüyünce bu günler ona çok güzel bir anı ve birikim olarak kalacak inşallah ;)

Allah işini gücünü rast getirsin canım. ;)
Ben de sırf dayanamam alırım diye alışverişe bile çıkmıyorum :D pek eksiğim kalmadı zaten yakında çantamı hazırlarım inşallah.
Çocuklarla arayı iyi tutmak lazım yoksa pişman ederler seni arayı bozduğuna :D ne güzel telaşlar ama maşallah imrenilecek bir durum. Büyüyünce bu günler ona çok güzel bir anı ve birikim olarak kalacak inşallah ;)

bebeği olan hamile olanlar pek çıkamıyor diye toplu alıyoruz hediyeleri. inşallah çok güzel anılar Allah daim etsin. dayanılacak bir durum değilki tatlım :D
tezgah bakmadım bile :D
vede öyle güzel kıyafetler aldımki daha beğenemiyorum . hatta geçen ebebek é gittim orda bile yoktu benim netten aldıklarım.

ayyy senin az kaldı tabi hazırlarsın çantanı. sağlıkla huzurlu bir şekilde inşallah kolaylıklar diliyorum.

Geceleri bir tarafttan vir tarafa dönmek işkence oldu.sabah kemikten ses geldi gibi hissettim ne oluyor bende anlamıyorum.
ilk bebeğinmi?
vucudun büyüyor çatın genişliyor bebeğin baskı yapıyor. doğal olarak ağrı yaşıyorsun. inşallah az kalmış 34.haftadasın sağ salim geldin.

ilk bebeğinmi?
vucudun büyüyor çatın genişliyor bebeğin baskı yapıyor. doğal olarak ağrı yaşıyorsun. inşallah az kalmış 34.haftadasın sağ salim geldin.
Aynen doğru söylüyorsun.Çatır çatır genişliyor çatım 😊İkinci çocuğum ilkinde böyle bir sorun yaşamamıştım.Doktorum 22nisana gün verdi inşallah sağ sağlim doğuralım.

Back