Ben de ayni durumdayim Ankaraya ailemin yanina geldim 32. Haftam bitene kadar burda kalacagim surekli yatiyorum. Bu aralar karin sertlesmem ve bel agrim cok fazla 30+1 im bugun en azindan 34 u gormek istiyorum
Günaydın cnm bende Mayıs annesi olucam insallah burayida takip ediyorum ara ara girip karında sertleşme ve bel ağrısı çok normal bu haftalarda ben geçen hafta kontrole gittiğimde doktorumla konuştum nst yapalım dedi gerek yok dedim suyu arttir dedi.benim ilk gebeligimdede bu haftalarda başlamıştı korkma yani.son günlerinde dahada artacak bu toplanmalar bel ağrın sana tavsiyem birtane gebelik korsesi Alman ben aldım kullanıyorum belini rahatlatıyor.

İnşallah canım.. Rabbim şu son zamanlarımızı da kolaylıkla sağlıkla geçirip bebeklerimizle sağ salim evimize dönmeyi nasip etsin inşallah...

Amin canım aynen Allahım sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun hepimizi inş

KEVOK B biacayipben Kızlar Allah sabrınıza sabır eklesin yüreğinize genişlik ve ferahlık versin. Dualarımız sizinle. İnşallah sizler ve hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşacağız. Rabbim hiç birimize hayal kırıklığı yaşatmasın inşallah.

Çok şükür canım bugün iyiyim. Her halimize hamdolsun. Şükrümüz bol olsun inşallah. Yeni gün bize güzelliklerle gelmiş olsun

selamlar.. iş yoğunluğundan pek giremiyorum. Cumartesi minnoşumuzu gördük, 27+6 da 1 kilo olmuş.... 27+2 gözüküyor ultrason kağıdında ama bu kadarlık farka pek takılmıyor sanırım doktorlar... hersey yolundaymış çok şükür. Artık iyice heyecanlanmaya başladım ben... bakalım doğum nasıl bişey nasıl olacak... son aylar nasıl geçecek..

Maşallah canım her şeyin yolunda olması çok sevindirici... Kilosu da gayet normal o haftada benimkinin kilosu da aynıydı. -2 +2 haftaya kadarki farklılıkları normal karşılıyor doktorlar

Merhaba kızlar biraz olsun gözümü açabildim ama burnum yüzüm hala tıkalı. Ateşim yok artık en azından antibiyotiğe devam ediyorum. Rahat nefes almayı özledim ne büyük nimetmiş. Havalar günlük güneşlik ama ben kaç gündür evden dışarı adım atamadım. Neyse Allah beterinden korusun diyorum. Ben de yarın göreceğim inşallah oğlumu. İlk defa bu kadar arayı uzun tuttu doktor. Umarım iyidir. Son aylarımızda bebişlerimize ve bize sağlık diliyorum.

Ben de ayni durumdayim Ankaraya ailemin yanina geldim 32. Haftam bitene kadar burda kalacagim surekli yatiyorum. Bu aralar karin sertlesmem ve bel agrim cok fazla 30+1 im bugun en azindan 34 u gormek istiyorum
Bende bugün 30+2 yim canım.
Senin serviks kaç çıktı en son.
Ben oğlumda da 32. haftada aynı durumu yaşamıştım 38. haftada doğurmuştum. O yüzden biraz içim rahat. İnşallah bu hamileliğimde öyle olur..

Çok teşekkür ederim inşallah canım

Amin inşallah canım cümlemize..

ya deme rahat nefes almakmı tuvalete çımmakmı
herbiri apayrı nimetler. Allah şifa versin hepimize. inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin.

inşallah sağlıkla güzelliklerle geçer.

Bugün belim çok ağrıyor hamilelikte insanın bi günü bi gününü tutmuyormuş onu anladım bugün psikolojik ve fiziken kötü hissediyorum

ben evi süpürdükten sonra başladı bel ağrısı, canım benim 3.gebeliğim ve her türlü sıkıntıyı yaşadım. maalesef hepimiz yaşıyoruz sıkıntıları. sağlıkla tamamlarız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…